Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Matai, kaip čia su tais apuokais...Sakau, kad kažkaip lyg girdėjau - žmonių jie vengia. O šis sėdėjo sau, retkarčiais užmesdamas į mane akį ir visai nebijojo. Aš bijojau labiau smile.gif
Atsakyti
Nežiūrint į mano kankynes su eksponometru ir į n asmeninių nesėkmių (shit happens..) noriu pasidalint gražia nuoroda:

http://club.foto.ru/forum/20/385643
Atsakyti
QUOTE(Dareliz @ 2010 02 04, 02:47)
Nežiūrint į mano kankynes su eksponometru ir į n asmeninių nesėkmių (shit happens..) noriu pasidalint gražia nuoroda:

dėkui, smagu vienoj vietoj tiek objektyvų, skirtingų juostelių, fotikų testų matyti thumbup.gif
tik nervina, kad daugumoje kadrų toooookios gražios merginos pigiom dirbtinem pozom išlaužytos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 04 vasario 2010 - 09:39
QUOTE(Sansara @ 2010 02 04, 11:39)
tik nervina, kad daugumoje kadrų toooookios gražios merginos pigiom dirbtinem pozom išlaužytos...

taigi ruses
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 02 04, 10:48)

ir mes čia ne visi lietuviai...
Atsakyti
ka tu tuo nori man pasakyt?
Atsakyti
Sveiki,

ar Andriuska cia dar gyvena? smile.gif
Guli tas liubitelis pas mane, ir baisiai knieti man ji ismeginti. Pamenu Andriuska man kazkada aiskino, kaip ji sutaisyti..bet tai buvo seniai ir as tuo met nesusiemiau ir dabar viska pamirsau..
Zodziu buvo atsisukes ir nukrites virsutinis ziedas, atseit taise, bet ne ten istate. Ir kai fotkini atrodo rysku, o realiai nuotraukoje fokusas gaunasi kitur. Tai tokia beda
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 02 04, 11:45)
ka tu tuo nori man pasakyt?

tą, kad taip nurašant viską tik ant tautybės galima įžeisti esančius šalia...
daug kartų mano draugai yra leptelėję panašiai, o šalia būdavo draugė, kuri buvo rusė, bet idealiai kalbėjo lietuviškai ir niekas to neįtardavo... jai būdavo skaudu, o draugams po to nepatogu dėl to ką pasakė. todėl viešus nurašymus ant tautybių laikau neetiškais ir tiek. 4u.gif ir baigiam šioje vietoje šią temą, nes galima plėstis iki "negaliu"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 04 vasario 2010 - 11:20
QUOTE(Sansara @ 2010 02 04, 13:18)
tą, kad taip nurašant viską tik ant tautybės galima įžeisti esančius šalia...
daug kartų mano draugai yra leptelėję panašiai, o šalia būdavo draugė, kuri buvo rusė, bet idealiai kalbėjo lietuviškai ir niekas to neįtardavo... jai būdavo skaudu, o draugams po to nepatogu dėl to ką pasakė. todėl viešus nurašymus ant tautybių laikau neetiškais ir tiek.  4u.gif ir baigiam šioje vietoje šią temą, nes galima plėstis iki "negaliu"...

as pritaikiau stereotipa ir nesijauciu nepatogiai del to. Gal dar ko nors nori "pamokint" mane?
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 02 04, 12:24)
as pritaikiau stereotipa ir nesijauciu nepatogiai del to. Gal dar ko nors nori "pamokint" mane?

šaunu, įneškite prizą į studiją // nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 02 04, 13:40)
šaunu, įneškite prizą į studiją  // nenoriu.

...ir isneskite sansara is studijos.
Atsakyti
QUOTE(Dareliz @ 2010 02 04, 01:47)

Vis dar kankiniesi su eksponometru? Aciu uz nuoroda. Smagiai perziurejau.
Atsakyti