Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sayonara @ 2010 02 02, 15:58)
na va, canoscan 9950F man nebeaktualus, nes jį pardavė.
bet keistas toks pardavėjas, bet man rodos nebe pirmas toks kartas su juo nutinka. aš su juo susirašinėjau, jau praktiškai perku, staiga pasirodo forume, kad jis PARDUOTAS smile.gif Nieko nesuprantu.

o ką aš tau pasakojau apie jį. manau, kad tik į naudą tau išeis, kad skanerį pardavė.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2010 02 02, 16:03)
o ką aš tau pasakojau apie jį. manau, kad tik į naudą tau išeis, kad skanerį pardavė.

nu jo, pasakojai, pasakojai.. keistuolis. taip nemaloniai nustebino. blogų naujienų diena..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 02 02, 16:09)
nu jo, pasakojai, pasakojai.. keistuolis. taip nemaloniai nustebino. blogų naujienų diena..sad.gif

kokių dar blogų naujienų. tu tik džiaukis, kad jis pardavė. ir jį nusipirkai ne TU mirksiukas.gif aš galvoju, kad tavęs laukia geresnis skaneris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 02 02, 15:28)
Sveiki,

pastaruoju metu pas man kadrai tik tokie, naminiai..smile.gif

Sirgo maniškis:

visos grazios,bet pirmoji ypatingai 4u.gif
Atsakyti
Laba. Gal kas susidūrę esat - turiu problemų su Zenitu. Fokusas nuplaukia fotkinimo metu. Toks vaizdas, kad nuo veidrodžio vibracijos g.gif Susifokusuoju gerai, bet pliaukštelėjimo metu viskas nuplaukia. Taip yra ne kiekvienam kadrui, nedėsningai. Ir savaime aišku, nuotraukos būna stipriai be fokuso. Kas čia galėtų būti sugedę?

O čia prieš keletą dienų tokį svečią turėjau blink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 02 vasario 2010 - 18:41
Sayonara, gražios nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 02 02, 19:38)

O čia prieš keletą dienų tokį svečią turėjau  blink.gif

nieko sau svecias blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 02 02, 14:28)
Sirgo maniškis:

Puiku. Pirma ypač.

QUOTE(sayonara @ 2010 02 02, 15:58)
na va, canoscan 9950F man nebeaktualus, nes jį pardavė.

Reiškia į gera tai smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2010 02 02, 18:38)
Laba. Gal kas susidūrę esat - turiu problemų su Zenitu. Fokusas nuplaukia fotkinimo metu. Toks vaizdas, kad nuo veidrodžio vibracijos  g.gif Susifokusuoju gerai, bet pliaukštelėjimo metu viskas nuplaukia. Taip yra ne kiekvienam kadrui, nedėsningai. Ir savaime aišku, nuotraukos būna stipriai be fokuso. Kas čia galėtų būti sugedę?

O čia prieš keletą dienų tokį svečią turėjau  blink.gif

Fokusavimo žiedas lengvai sukinėjasi? Per lengvai? Matyt tepalo nebeliko su metais. Geras meistras suteps ir viskas bus tvarkoj. Žiedas sukinėsis su nedideliu pasipriešinimu ir pats nenuplauks. Yra rizika - prastas meistras gali pridėti per daug tepalo, o tada jis gali patekti ant lešių ar diafragmos.

Nieko sau svečiai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 02 vasario 2010 - 21:45
Ačiū, Sillwio. Tikrai, žiedas labai lengvai sukiojasi. Dabar belieka surasti gerą meistrą.
Atsakyti
sayonara - pirma ir man labiausiai limpa

puriena, sie "sveciai" per salcius prie zmoniu pasidave visoj lietuvoj. internetas pilnas nuotrauku, prie namu nufotografuotu apuoku, kurie, siaip bijosi ir laikosi atokiau nuo zmoniu, o salciai matyt prispaude gerokai, tai ir pasidave i nesaugias zonas. bet ispudingas svecias biggrin.gif didziuociaus tokia foto vien del ivykio iamzinimo.
Atsakyti
Puriena, svečiai tai... aaaa.... keisti tokie.. kraupoki net.. ko jie dieną nemiega?? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 02 03, 10:03)
Puriena, svečiai tai... aaaa.... keisti tokie.. kraupoki net.. ko jie dieną nemiega?? smile.gif)

nemiga kankina lotuliukas.gif pilnatis nakti, sunku uzmigti lotuliukas.gif
Atsakyti