Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

1/3 seniems aparatams (juostiniams) neaktualu. geriausiu atveju 1/2 stopo, ir tai ne visuose objektyvuose. bet kiek pamenu, kad ir kas stopą matuojant ten greta didelės reikšmės (diafragmos) rodo ir dešimtąją dalį. pagal tai galima jau susivokti, kas ir kaip. jei pvz. rodo f4 ir greta ,9, tai juk aišku, kad tai be 1/10 f5,6. tai drąsiai galima sukti ne f4, o 5,6. ir bus čiki.

Atsakyti
Sveiki, gal ką nors domintų naujutėlaitė (supraskit, nė karto nenaudota) UPA-601?
Sako, yra net 1985 m. garantinis talonas wink.gif)
Atsakyti
klausykit, žmogai vyrai, ar verta imti CanoScan 9950F už 650 lt?
sako, kad jis yra tokio lygio kaip epson V500.
būtų įdomi skubi Jūsų nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 02 01, 19:37)
klausykit, žmogai vyrai, ar verta imti CanoScan 9950F už 650 lt?
sako, kad jis yra tokio lygio kaip epson V500.
būtų įdomi skubi Jūsų nuomonė 4u.gif

Sunku pasakyt, aš asmeniškai tokio nečiupinėjau ir net review neskaitinėjau. Savuoju 8800f aš labai patenkintas tiek vidutiniam, tiek 135 formatui. Sprendžiant pagal skaičiukus, 9950f yra klase aukštesnis, o naujas 8800f kainuoja tiek, už kiek tau siūlo 9950f. Matyt verta, jei jis be priekaištų.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 02 01, 20:54)
Sunku pasakyt, aš asmeniškai tokio nečiupinėjau ir net review neskaitinėjau. Savuoju 8800f aš labai patenkintas tiek vidutiniam, tiek 135 formatui. Sprendžiant pagal skaičiukus, 9950f yra klase aukštesnis, o naujas 8800f kainuoja tiek, už kiek tau siūlo 9950f. Matyt verta, jei jis be priekaištų.

jis naudotas, tik dar nežinau tiksliai, kiek naudotas. sako, kad veikia nepriekaištingai. atsiliepimus skaičiau, labai neblogi.
Atsakyti
teoriskai neblogi duomenys: dmax 3,8. Ir prie tokie skeneriai su silverfastu turejo buti pardavinejami. paklausk pardavejo. Sita optinio tankio ir softo kombinacija turetu buti isties nebloga. Bet as canonu bijau vistiek smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 02 02, 08:02)
teoriskai neblogi duomenys: dmax 3,8. Ir prie tokie skeneriai su silverfastu turejo buti pardavinejami. paklausk pardavejo. Sita optinio tankio ir softo kombinacija turetu buti isties nebloga. Bet as canonu bijau vistiek smile.gif)

nu aš irgi po nuostabiojo canoscan 4400 biggrin.gif bijau canonų, bet tikėtina, kad šitas nebus TOKS blogas kaip anas..smile.gif) šitas su oficialiu SilverFastu parduodamas.
Atsakyti
labas.

say, naujas Epson 500 cia - https://www.epson-st...esku/B11B189033, su studentiska nuolaida (Epson taiko studentam 20% visom prekem) man ji siulo uz 632lt. Turi koki pazistama studenta, susikursit account'a ir nusipirksi. Blogiausiu atveju manes paprasysi. Nusipirkau ne taip seniai is ten Epson 4490,, vsk ok.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 02, 12:54)
labas.

say, naujas Epson 500 cia - https://www.epson-st...esku/B11B189033, su studentiska nuolaida (Epson taiko studentam 20% visom prekem) man ji siulo uz 632lt. Turi koki pazistama studenta, susikursit account'a ir nusipirksi. Blogiausiu atveju manes paprasysi. Nusipirkau ne taip seniai is ten Epson 4490,, vsk ok.

gerai Tu čia man užrodei... pagalvosiu.. per kiek laiko jie pristato prekę?
Atsakyti
Sveiki,

pastaruoju metu pas man kadrai tik tokie, naminiai..smile.gif

Sirgo maniškis:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
pirma labiausia
Atsakyti
na va, canoscan 9950F man nebeaktualus, nes jį pardavė.
bet keistas toks pardavėjas, bet man rodos nebe pirmas toks kartas su juo nutinka. aš su juo susirašinėjau, jau praktiškai perku, staiga pasirodo forume, kad jis PARDUOTAS smile.gif Nieko nesuprantu.
nu dzin. nelemta. fotkinsiu toliau ant lango, kaip fotoje matosi - visai neblogai gaunasi, jei rankos nedreba biggrin.gif
Atsakyti