Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Puriena6 @ 2010 01 28, 13:36)
Ką ten kalbėjot apie gražias kameras?  mastau.gif  :

http://www.flickr.co...N00/3653852460/

http://cgi.ebay.com/...=item483875e42f

Čia kaip su tuo raudonuoju eksponometru...  wub.gif

Svajonei išsipildyti ne tiek daug reikia http://www.cameraleather.com/ smile.gif Seagull'o tarp kamerų nėra, bet jie rašo, kad mielai padės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 28 sausio 2010 - 13:46
Oranžinis seagull'as tai tiuninguotas, bet raudonas tai oridžinal thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2010 01 28, 13:46)
Svajonei išsipildyti ne tiek daug reikia http://www.cameraleather.com/ smile.gif Seagull'o tarp kamerų nėra, bet jie rašo, kad mielai padės.

Mamkoms dar yra vilties biggrin.gif
Atsakyti
o aš.. o aš vakar savo dedikuotą skenerį ardžiau..sad.gif užstrigo juosta ir nė krust. jungiu, išjungiu, zyzia ir tiek, juostos neatiduoda. tai kad nesinervinčiau, palikau ją ten parai, išjungiau viską, nieko nedariau. vakar, jau rami apžiūrėjau, pačiupinėjau jį ir pamačiau, kad kai kurios detalės nusiima..smile.gif)) nagi nuėmiau viską, kas nusiiminėjo be jėgos ir pamačiau juostos galiuką - laimingai ištraukiau..smile.gif)

gal kas ruošiasi planšetinį skenerį vidutiniam formatui parduot ir naują pirkt? nupirkčiau tą padėvėtą, jei veikiantis..smile.gif 4u.gif jei kažką tokiu nugirsit, skambinkit, rašykit, siųskit telepatiškai informaciją - jamu..smile.gif
Atsakyti
Dareliz - sillwio iš esmės atsakė. aš tik galiu pasakyti, kad seconikas 308 yra labai fainas aparačiukas. turėjau tokį virš metų. juostai stopas nebaisu. netgi gal ir geriau kiek peršviesti. kai pradėsi ryškinti normaliai (5+5 mirksiukas.gif ) bus geriau.

dėl stopų. rodinalio rugščiu stopu iš viso nerekomenduoja stabdyti. nedraugauja jis su actu ar citrinrugšte. ne vienam šaltinyje esu skaitęs. o ryškinant "normaliais" būdais stopas iš viso neaktualus. jei gerai praplauti vandeniu fiksažas neužsiterš.

p.s. vandamizacijoje praleidau virvutės ir katų lygį. šokau toliau - dabar aš laimingas glock savininkas cool.gif tai kad jei kam neramu po miškus su kamera vaikščioti - kvieskite vandamizuotąjį mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 01 28, 17:03)
p.s. vandamizacijoje praleidau virvutės ir katų lygį. šokau toliau - dabar aš laimingas glock savininkas cool.gif tai kad jei kam neramu po miškus su kamera vaikščioti - kvieskite vandamizuotąjį mane biggrin.gif

nigalima taip, oj nigalima.... van dammas be virvutes su glock'u - nu nesąmonė.... lotuliukas.gif kažkoks stalonė gaunasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 28 sausio 2010 - 16:13
andriuska, mesk jau tu tas vandamizacijas ir grizk cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 01 28, 11:08)
ir nuotraukų gamyba nesudėtinga namuose  tongue.gif tik reik vietos didintuvui ir biški laiko.... taip tikiuos, kad dar kas užsikrės ir ryšis namuose patys gaminti  4u.gif

oi as tai tikrai kada nors darysiu smile.gif cia is serijos,kaip medu laizyti pro stikla biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(andriuska @ 2010 01 28, 17:03)

* dėl stopų. rodinalio rugščiu stopu iš viso nerekomenduoja stabdyti. nedraugauja jis su actu ar citrinrugšte.  ne vienam šaltinyje esu skaitęs. o ryškinant "normaliais" būdais stopas iš viso neaktualus. jei gerai praplauti vandeniu fiksažas neužsiterš.

** p.s. vandamizacijoje praleidau virvutės ir katų lygį. šokau toliau - dabar aš laimingas glock savininkas cool.gif tai kad jei kam neramu po miškus su kamera vaikščioti - kvieskite vandamizuotąjį mane biggrin.gif

* 4u.gif

** oho blink.gif
Atsakyti
OT: noriu nufotkint kazka pritrenkiancio smile.gif chmm gal sniego seni su morka....net ir vietoj nosies smile.gif
Papildyta:
Andriuska, kodel ne bereta?smile.gif
Atsakyti
konstruktoriaus vardas patiko (Gaston) biggrin.gif , o bereta man kažkaip su beretėm asocijuojasi, senatve, protesto akcijomis ir pan. pacanai užjuoks. a jei rimtai - tai labiausiai tinkantis tinginiams cool.gif

tiesa, viršuj problemos su seconicu aprašytos. a kaip metz?
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 01 29, 14:10)
konstruktoriaus vardas patiko (Gaston) biggrin.gif , o bereta man kažkaip su beretėm asocijuojasi, senatve, protesto akcijomis ir pan. pacanai užjuoks. a jei rimtai - tai labiausiai tinkantis tinginiams cool.gif

tiesa, viršuj problemos su seconicu aprašytos. a kaip metz?

lotuliukas.gif
Atsakyti
Atrodo, atradau ką dariau blogai. Pasirodo, yra tokie nustatymai tame eksponometre:

user posted image

Buvo nustatyta 1.0, pakeičiau į 0.3 ir lyg db gerai matuoja. Yra minties dėl to ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dareliz @ 2010 01 29, 23:32)
Buvo nustatyta 1.0, pakeičiau į 0.3 ir lyg db gerai matuoja. Yra minties dėl to ar ne? smile.gif

1 yra 1/10 stopo, o 0,3 - 1/3, taigi esant nustatytam 1 matavimai turėtų būti tikslesni.
Atsakyti