Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Degutė @ 2009 12 01, 13:22)
bigsmile.gif
atpažįstat, kur kieno rankos ir aparatai?

bus ten ir 3 expo hihihi.gif buvo nusibodę man po vieną kadrą daryt  ax.gif

aš jau irgi "pažengiau" ir pradėjau Tavo juostelę gadint wink.gif)
Atsakyti
Ieva ir Andriau iš maco viską turiu, prašom kreiptis 4u.gif
Atsakyti
Puriena, eina sau kokie jėgiški vaizdeliai gaunas biggrin.gif laukiu nesulaukiu kada dar įkelsi wink.gif

o aš, Pupeliuk, dar nebaigiau. nors jau puse turiu. tikiuosi, kad šią savaitę kaip nors ištaikysiu pabėgt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 12 01, 14:38)
Ieva ir Andriau iš maco viską turiu, prašom kreiptis 4u.gif

aciu 4u.gif
4u.gif
andriuška, gal tu gali viska paimti mano is pupeliuko. o as is taves tada vienu kartu viska paimsiu blush2.gif jie dar nepaemei lotuliukas.gif
Atsakyti
geriu vyną. tiksliau, jau beveik išgėriau. orkaitėje užtroškęs pukši jautienos troškinys. ryškinu juostą.

geriau gali būti tik seksas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 12 01, 18:29)
geriu vyną. tiksliau, jau beveik išgėriau.

kas čia per pijokavimas vidury savaitės! tongue.gif

aš ir geriu vyną hihihi.gif ir seku, kaip Puriena krauna fotkes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 12 01, 18:39)
kas čia per pijokavimas vidury savaitės! tongue.gif

aš ir geriu vyną hihihi.gif ir seku, kaip Puriena krauna fotkes  bigsmile.gif

a kur jin jas krauna??

pijokavimas kaip pijokavimas. dvasingas pijokavimas - šių metų Bardolino Novello paskutinis butelis. Graudulys, sumišęs su abstinenijos nuojauta biggrin.gif

p.s. užsižiopsojau ir per vėlai išėmiau juostą iš ryškalų, žiūrėsim, kas gausis biggrin.gif va per tą vyną kas būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 12 01, 18:45)
a kur jin jas krauna??

į bitemaja albumą smile.gif

jooo, per vyną visko būna smile.gif
Atsakyti
Sudėjau tas mūsų fantasmagorijas. Nedaug. Nes parinkau tik tas, kuriose matoma dviguba ekspoza. Pusė kadrų yra suvalgę vienas kitą, ta prasme, matomas tik vienas kadras, o kitą vos vos galima įžvelgti ar visai neįžvelgti smile.gif Šiaip labai faina, Degute, kad mūsiškius "pašaudei". O rytoj parsinešiu išryškintą Andriuskos juostelę - spalvotą. Ten vėl įdomybės laukia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 01 gruodžio 2009 - 19:00
oo biggrin.gif , kokiu smagiu momentu prisijungiau. prajuokino say postas biggrin.gif

linkejimai is Kopenhagos 4u.gif . Fotkinimas tai man kzk panasiai kaip Pupeliukui einasi - Nikon'o batarke issikrove, dar Pentacon'a paemus, bet kadangi pavaikstinet galiu tik Copenhagen by night ritmu, tai fotkinimo galimybes pamazintos. aj, ir noro nelabai yra - as is tu, kur kol prisijaukina vieta, zmones, tada ideju kyla, o taip tai nedrasu, tai dar ka irnesakyk.gif eisiu ir as purienos ir degutes koprodukshono paziuret smile.gif
Atsakyti
man tas ko-produktas superinis. projektas pasiteisino biggrin.gif sakyčiau, dažniau reiktų.. on a quarterly basis smile.gif
Atsakyti
jėėėėga 4u.gif
Atsakyti