Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Sansara @ 2010 01 26, 11:41)
dar vienai mamkai sveikinimai smile.gif bus mano vyriskiui hasseliui ka rinktis is tiek mamku lotuliukas.gif

pasileis, bjaurybė, tarp tokio pasirinkimo biggrin.gif
Atsakyti
uch, kaip smagiai paklausiau. Vakar kūdroje užmačiau : http://www.filosofij..._2008_02_29.mp3
Gal dar liko nemačiusių/negirdėjusių - paklausykit.

Ediper, smagu smile.gif
Atsakyti
Ediper, sveikinu thumbup.gif
tiesa, tu rasei,kad turi Carl Zeiss 50mm, ant ko tu ji uzdejus? ir kur galima but pamatyti nuotrauku pvz? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 01 26, 10:58)
sveiki  smile.gif isigyjau mamamyja,ale ryskinimo kainos  blink.gif o skanavimo dar geresnes ! biggrin.gif tai reiks pradet paciai chimycint  lotuliukas.gif

gal galit pasakyti koki fiksaza jus naudojat su Rodinal'iu? ir ar naudojat stoper'i?
kadangi busiu juosteliu bandymo stadijoj ,koks butu ryskalas universalesnis?

Sveikinu! 120 formato myletoju cia jau daugiau, negu 135 smile.gif Smagu. O ypatingai smagu, kad plateja ryskinanciu gretos.

"...gal galit pasakyti koki fiksaza jus naudojat su Rodinal'iu?"- su rodinaliu ar ne su rodinaliu nera skirtumo. Kaip jau buvo sakyta, tiks bet koks. As naudoju ilford rapid fixer, kuris tinka ir popieriui. Taip man asmeniskai ekonomiskiau.

"...ir ar naudojat stoper'i?" - as procesa stabdau paprastu vandeniu (is tikro, tai ne stabdymas, o fiksazo naudojimo prailginimas), t.y. nupyles ryskala du kartus pripilu bakeli vandens ir ji greitai nupilu.

"...kadangi busiu juosteliu bandymo stadijoj ,koks butu ryskalas universalesnis?" - mano galva pakankamai universalus ir pigus yra rodinalis. Kai kas ji peikia uz dideli gruda, bet man dabar ypatingai patinka nesenai cia aptartas ir bandytas receptas su rodinaliu ir tri-x juostom. Vienas is universalesniu ir atlaidziu yra kodak d76, tik va milteliais ji pirkti nerekomenduoju. Zaidimo daug ruosiant tirpala.

P.S. klausimas visiems - niekaip negaliu suprasti, kodel mamkos, o ne kas nors kito? Mano kuklia nuomone ji baisiai sunki, gremezdiska ir nepabijosiu to zodzio, negrazi. Matau vieninteli privaluma - pirkti ja kaip sistema su keletu objektyvu, bet tuomet galutinai prarandamas visas TLR kameru grozis ir patogumas. Na jo, galimybe is arti fokusuot naudojantis dumplemis gal ir zavi, bet ne mamkoms yra close focus adapteriai.
Zodziu, sansara, as tai savo rollejaus uz mamkos neleisciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 01 26, 12:18)
P.S. klausimas visiems - niekaip negaliu suprasti, kodel mamkos, o ne kas nors kito? Mano kuklia nuomone ji baisiai sunki, gremezdiska ir nepabijosiu to zodzio, negrazi. Matau vieninteli privaluma - pirkti ja kaip sistema su keletu objektyvu, bet tuomet galutinai prarandamas visas TLR kameru grozis ir patogumas. Na jo, galimybe is arti fokusuot naudojantis dumplemis gal ir zavi, bet ne mamkoms yra close focus adapteriai.
Zodziu, sansara, as tai savo rollejaus uz mamkos neleisciau  tongue.gif

aha, aha... aš ir pritariamai linkčioju laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2010 01 26, 12:30)
aha, aha... aš ir pritariamai linkčioju  laugh.gif

Bitut, o pas tave koks? ar tu prie norinciuju turet, kaip ir as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 26, 12:42)
Bitut, o pas tave koks? ar tu prie norinciuju turet, kaip ir as ax.gif

pas mane pentacon six tl. ne gražuolis, bet vis tiek simpatiškas jis man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2010 01 26, 12:44)
pas mane pentacon six tl. ne gražuolis, bet vis tiek simpatiškas jis man biggrin.gif

kaip pas Gaziulka, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 01 26, 12:18)
ne mamkoms yra close focus adapteriai.

Kaži ar ir mano seagului yra toks gėris? Kaip čia tą paiešką reiktų apiforminti?
Nerandu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 26 sausio 2010 - 13:11
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 26, 12:49)
kaip pas Gaziulka, ar ne?

čia pas Gaziulką yra kaip pas mane laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 26 sausio 2010 - 12:53
QUOTE(bite maja @ 2010 01 26, 12:52)
čia pas Gaziulką yra kaip pas mane  laugh.gif

tongue.gif taviskio nemacius, o jos, rankose laikiau, vat biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Sansarai ir Silwio 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2010 01 26, 13:09)
Ediper, sveikinu thumbup.gif
tiesa, tu rasei,kad turi Carl Zeiss 50mm, ant ko tu ji uzdejus? ir kur galima but pamatyti nuotrauku pvz? mirksiukas.gif

pas mane ant praktikos jis dedasi,gal butu nusipirkus 'perejima'uzdet ir ant skaitmeninio canon,bet nzn biggrin.gif neturiu supratimo blush2.gif

QUOTE(sillwio @ 2010 01 26, 13:18)
Sveikinu! 120 formato myletoju cia jau daugiau, negu 135 smile.gif Smagu. O ypatingai smagu, kad plateja ryskinanciu gretos.

"...gal galit pasakyti koki fiksaza jus naudojat su Rodinal'iu?"- su rodinaliu ar ne su rodinaliu nera skirtumo. Kaip jau buvo sakyta, tiks bet koks. As naudoju ilford rapid fixer, kuris tinka ir popieriui. Taip man asmeniskai ekonomiskiau.

Zodziu, sansara, as tai savo rollejaus uz mamkos neleisciau  tongue.gif

na as 135 tikrai neatsisakau! mamamyja emiau portretams ir siaip kokiem biesams smile.gif norejau hasselio,bet brangesni velniuksciai,siaip neatsisakau galimybes uz gera kaina ir ji isigyti ar bronica kokia smile.gif
siaip reikia man dar rangefinderio kokio,bet niekaip nenusprendziu kokio,nors... ir prie savo Prakticos jau pripratau smile.gif
Atsakyti