Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Puriena6 @ 2010 01 14, 13:42)
Ne, jei specialiai dėl manęs tai nereikia. Tik jei sau darysi, tai ir man iš tos pačios juostelės.

o jei primintum man, kokie tai buvo kadrai?.. na, vizualiai gal atrinkčiau išvis, apie ką kalba ėjo biggrin.gif blin blin, nebejuokinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 14, 13:47)
o jei primintum man, kokie tai buvo kadrai?.. na, vizualiai gal atrinkčiau išvis, apie ką kalba ėjo biggrin.gif blin blin, nebejuokinga biggrin.gif

lotuliukas.gif Praeitam poste pridėjau citatų.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 01 14, 13:51)
lotuliukas.gif    Praeitam poste pridėjau citatų.

dabar kai paskaičiau - taigi viską puikiai pamenu biggrin.gif
Atsakyti
silwio, kai paskaiciau apie tavo labai nuosirdziai gera pasidare smile.gif

p.s. plionkes nesugebu issiust, kaip ir nuskenuot savo. Bet si savaite deadline biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 14, 11:20)
ir dar bent vieną pirštą reik turėti..smile.gif

Nebutina smile.gif

QUOTE(_ms_ @ 2010 01 14, 14:45)
p.s. plionkes nesugebu issiust, kaip ir nuskenuot savo. Bet si savaite deadline biggrin.gif

Prisizadejai biggrin.gif
Atsakyti
andriuska, vandaminkis vandaminkis nestuke.gif

nefotkinu a nei nieko, bet ir nesistengiu panaset i modeli lotuliukas.gif amzino isalo zeme juostineje foto. atsils - pajudesim wink.gif

sillwio patiko londonas baisiai. bet nemazi privalumai ir juostinio auto dslr wink.gif sveikinu suradus krypti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 15 sausio 2010 - 10:34
QUOTE(Sansara @ 2010 01 15, 10:32)
sillwio patiko londonas baisiai. bet nemazi privalumai ir juostinio auto dslr wink.gif sveikinu suradus krypti.

Sansara, aciu.
Be abejo turi. Tiesiog grynai subjektyviai (tai reiskia, kad man asmeniskai) pasakysiu - iki siol fotografavimas man buvo kompromisu ieskojimas. Tokio dziagsmo, koki turejau vaikysteje fotografuodamas i smena, po to (tiksliau iki siol) neturejau. Ilgai maniau, kad tai tiesiog nostalgija. Nesenai supratau, kad ne. Tada buvo laisve. Jokiu kompromisu, tik diafragma, islaikymas ir fokusas. Dabar jauciu ta pati, tik technika tobulesne. Nebeliko jokiu `ne ten sufokusavo`, `neteisingai pamatavo` ir t.t. Nekaltinu technikos, nepagalvokit. Ir su slr galima fotografuoti puikiai, bet dabar toks jausmas, kad kazkas paeme ir isdistiliavo tik tai, be ko negali apseit.
Ir dar. Nepatariu imti leicos i rankas, jeigu nors kazkuo netenkina slr. Viskas baigsis islaidomis biggrin.gif
Atsakyti
teisingai, Silwio. Esme labai tiksliai pasakei. O ta Leica tik taskas, kaip apibendrinimas visos situacijos.. kaip forma (man tai kaip ir investicija ir t.t. ir t.t.). Nenorint islaidu tuo tasku gali buti ir pigus, bet kokybiskas nikona (canona) ar pan., pora geru (sviesiu) fiksu ir viskas. Vel kartoti galima nusibodusia fraze - nuo technikos geriau fotgorafuoti neprades niekas.
Atsakyti
sillwio, sveikinu 4u.gif
jei fografija/hobis yra hobis,tai juo reikia megautis,o ne jam tarnauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 01 15, 10:32)
andriuska, vandaminkis vandaminkis  nestuke.gif

biggrin.gif garsiai praneskit apie fotosesija busima 4u.gif
Atsakyti

Radau tokių senoviškų apie Egiptąsmile.gif fainos. Gal kam įdomu bus pasižiūrėti:

http://www.flickr.co...57605038624179/
Atsakyti
Tiesa, Sansara ir Pupeliuk, ačiū merginos už juostą Rollei retro plačią400, kur paskutinį kartą pirkau. Labai patiko. Sužavėjo jos "medžiagiškumas"/ tekstūra (nžn kaip čia tiksliai man apibūdinti).
Atsakyti