Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2010 01 04, 11:42)
clap.gif Sveikinimai.

biggrin.gif ačiū biggrin.gif

laiminga aš kaip rublis smile.gif))
Atsakyti
vis dar vargstu su pentacon'u. jau du kartus buvau pas Mečkauską. anot jo viskas gerai, o mano problemos (nukąstas kadras ir dideli tarpai tarp kadrų) gali būti dėl
a) blogai įdėta juosta - kaip anksčiau dėdavau ir viskas buvo gerai?
b ) pernelyg buvo šalta - tarpai tarp kadrų buvo ir rudenį, kai nebuvo šalta.
c) ir apie užraktą kažką sakė. tipo ne iki galo atmetu (ar kažkaip panašiai).

šiandien parsinešiau išryškintą juostą ir radau va tokius reiškinius. na, ir tarpai tarp kadrų dideli. o paskutiniai kadrai iš viso kažkokie vaiduokliai. gal vakar jau ir per šalta tikrai buvo g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 04 sausio 2010 - 20:13
bite g.gif reik pagalvot. persiklojima kadru zinau kaip gydyt, ant andriusko kievo, tai buvo pagydyta smile.gif o kodel per dideli gali but g.gif per stora kasete... o tu tas pacias juostas naudoji? gal kokios su storu rakordu pasitaike? g.gif
del uzrakto. ar ne per anksti paleidi mygtuka? nezinau kaip pas tave, pas mane parasyta net instrukcijoje, per anksti atleidus pirsta, ne pilnai atsidaro uzuolaidele. reik paspaust ir laikyt, kol jis pats padarys čikšt ir tada tik atleisti. net kaip pastaba didelem raidem uzrasyta, kad per anksti atleidus bus bedu. (kaip skaitmenoje jis jautrus, tai reik mechanika nuo dusios paspaust)
Atsakyti
bite, kai realiai susitiksim, parodysiu simtaprocentini vaista. Jei nori greiciau - pro mane prasuk..... Siaip ten viskas.. juk taip paprasta... smile.gif Pamoka truks tik kelias sekundes. Parodysiu gudrybe, kuri sunkiai aprasoma zodziais.
Atsakyti
sansara, naudoju pupeliuko juostas 220 unsure.gif

bjauriausia, kad kai nunešu Mečkauskui, jam viskas veikia biggrin.gif jaučiuos durnai doh.gif

ms, gal kadrų skaitiklį turi omenyje? jis ten jau kažką krapštė. iš pradžių kaip ir padėjo, bet dabar vėl.
Atsakyti
ne skaitiklis. teks man ilgai ilgai rasyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 01 05, 08:50)
ne skaitiklis. teks man ilgai ilgai rasyt? smile.gif

teks kažkaip organizuotis mytą prie progos su tamsta biggrin.gif
Atsakyti
kadangi šiandien dar galima, tai visus sveikinu su naujaisiais metais. labai patiko linkomanijos sveikinimas, tai nuplagijuosiu jį:

į Jūsų asmeninę sąskaitą nr. 20100101-20101231 pervedžiau 365 dienas džiaugsmo, laimės ir sveikatos 4u.gif

apie kelionę fotografijos prasme - vien nusivylimas. šviesu tik 4 valandas per parą ir buvau primiršęs autobusinės kelionės tempą (sisiok ne kada nori, o kada tam skirtas laikas, nuo grupės neatsilik, turistų srauto neužlaikyk ir t.t.). rezultatas - 4 juostiniai kadrai ir tai bus matyt visiška nesamonė. skaitmeniniais irgi nėra kuom didžiuotis. visi įspūdžiai galvoje ir širdyje, o prisiminimui miela šeimos nuotrauka su Juolupukiu. gražiai įpakuota ir apipavidalinta (lengviausiai ir naudingiausiai investuoti 25 eurai cool.gif ) jei kas važiuosit į tokią kelionę galite ramiai savo haselius ir mamijas pasilikti. gerai, kad dar formatinės kameros nenusivežiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 01 06, 10:56)
(sisiok ne kada nori, o kada tam skirtas laikas, nuo grupės neatsilik, turistų srauto neužlaikyk ir t.t.)

dar būna - renkamės 15.00 ir nė minutės vėliau. kitaip paliksim biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Labos ir labi 4u.gif Sveikinu (kol nepavėlavau smile.gif ) Su Naujausiais metais ir linkiu jų ne prastesnių nei praėjusieji. Ir dar noriu palinkėti... Egipto smile.gif To gero gero jausmo, kurį turėjau kelionėje... Tai va, kiekvienam linkiu Savojo Egipto smile.gif

Aš po kelionės esu tyli - dirbu: adaptuojuosi šaltyje,nuotaikoje,ryškinu ryškinu,skenuoju,skenuoju... Kaip ne kaip - 16 juostelių. Aš padariau kitokias išvadas, nei Andriuska - į tokią, kaip mano kelionę imti du fotikus - skaitmeną ir plačiajuostį biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 06 sausio 2010 - 12:11
sveiki smile.gif su Naujais!! daug geru kadru ir viso kito gerio mirksiukas.gif

pralinksmino andriuskos pasakojimas smile.gif turi savotisko zavesio tokio tipo keliones biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

šis tas smagesnio smile.gif yra dar kelios - sumesiu į albumą.
Atsakyti