Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 12 27, 19:21)
Nusipirkau Jan Bulhak "Šviesos estetika". Labai smagiai skaitosi. Sužinotų jis, kur pažengė fototechnikos pažanga, kalbant apie skaitmeną, tai turbūt grabe apsiverstų biggrin.gif jam jau fotografavimo į kino juostą atsiradimas yra fotografijos visiškas nudvasinimas. Na žodžiu rekomenduoju ir jum smile.gif

andriuska sita knyga jau is manes puse metu skaito ir citavo jis ja berods karta tai tikrai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 27 gruodžio 2009 - 17:56
QUOTE(_ms_ @ 2009 12 27, 18:56)
andriuska sita knyga jau is manes puse metu skaito ir citavo jis ja berods karta tai tikrai wink.gif

Gali būt, neužfiksavau kažkaip smile.gif o ir knygyne tik dabar užmačiau. Po Bulhako parodos intensyviai ieškojau jo kokio albumo ir niekaip neužmatydavau. Tik dabar radau.
Atsakyti
aha, guli pas mane darbe ant stalo. bet nesiskaito kažkaip. ta dalis apie fototechnikos progresą gan linksmai persiskaitė. o vat visa kita - ne. nu nepatikėjau aš juom pažiūrėjęs nuotraukas knygos gale. rašo vieną - daro kitą. bent man taip pasirodė. vat laukiu progos grąžinti ją.

vis tik neiškenčiau dar kartą nepabandęs siaurą T-max papušinti. nuo 400 iki 1600 rodinalyje pagal 5+5 būdą. tik į kartą pamirkiau vandenyje. viskas o.k. pastebėjimas: grūdas mažesnis kiek pereksponuotose kadruose. kur šviesos mažiau gavo - didelis grūdas ir baisus kontrastas.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
su praejusiom ir artejanciom, linkiu sveikatos, meiles ir pinigu smile.gif

i ka panasus tas juodas bajeris apacioje? g.gif eina tokia pat juosta per visus kadrus. pati juosta nauja. Skaiciukai apacioj irgi matosi, tik ant pacio kadro taip. su veidrodeliu nieko buti neturetu, nes su kt objektyvu viskas normaliai. gali buti naujo objektyvo bajeris koks?
user posted image
Atsakyti
gaz prie ko cia vobscie veidrodelis? ji juk pakelia kai fotografuoja...
o cia kadras originaliai idetas ar buvai apvertus?
o per ieskikli kai ziuri pries shuteri nuspaudziant nera sito bajerio? Jei objektyvas, tai plika akim tokios vietos defektai matytusi. Padarinek diafragma, paziurek fotiko viduj, ar neatlenkta kas nors, ka dedamas objektyvas aktyvuoja.. pvz., diafragmos valdymo svirtele... nu bln ziuret reik vietoj...

p.s. labai turiningai fotgorafuoji matau smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 29 gruodžio 2009 - 07:49
Visus su artėjančiais naujaisiais metais!
Gerų jums kūrybinių minčių ir teisingų ekspozicijų! wink.gif
Atsakyti
Su Naujais, mieli mano analogai, dumplinukai, dviakiai, raudoni eksponometrai, spotmetrai, tolimačiai, o taip pat leicos, pentaconai, yashicos, bronicos, rolleiflexai, hasseliai, mamiyos, kiev'ai, canon'ai, nicon'ai ir t.t. smile.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Su praėjusiom Kalėdom ir atėjusiais Naujais visus!
Atsakyti
sveiki, aš jau turiu savo mamką rankose, mua mua mua :* wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 04, 11:19)

thumbup.gif pagaliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 04, 11:33)
thumbup.gif  pagaliau  wub.gif

aha. jau pavargau laukti..smile.gif))) kokia jin gražiii...smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 04, 11:19)

clap.gif Sveikinimai.
Atsakyti