Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

ms, smagiai pasižiūrėjau.

Na ką, mielieji, pasimatysim kitais metais. Linksmų švenčių. Laimingų Naujųjų. Iki greito. Išvykstu į šiek tiek šiltesnius kraštus (Londoną) smile.gif
Atsakyti
Su šventėmis visas ir visus, Jus ir Jūsų šeimas, draugus, artimuosius, kolegas, kaimynus, šunis ir kates, žiurkes ir pitonus, ir Jūsų mašinas, skalbimo irgi - kad nestrigtų.. bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
visiems visiems šilumos, mažų stebuklų, didelių svajonių ir troškimų, ramių minčių ir audringų jausmų, gražių akimirkų ir paprastos kasdienybės 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, ar jau išgėrėt mezym forte nuo persiėdimo? biggrin.gif
man vakar fototechnika netyčia padarė paslaugą. pirkausi kelias juosteles pas juos, pasiūlė fiksažo, sako, buteliuko dugnas sprogtelėjęs, bet tik keli lašai išbėgę, paimk už 10 litų. tai va, paėmiau..smile.gif) turiu pilną buteliuką šviežio fiksažo. ax.gif
bet įprastų ryškalų pas juos nebėra, nežino, kada parsiveš.. o man tas ilfotec'as visai patinka..
Atsakyti
uf uf uf oj oj oj
be mezym - niekaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 26 gruodžio 2009 - 14:58
Visus su šventėmis 4u.gif Būkit laimingi 4u.gif

Galų gale sudėjau double expo į albumą. Kadangi esu visiška blondė nail.gif: tai blogai atlikau savo dalį. Atsiprašau Inc, kad teko dirbti su blonde 4u.gif aš 400 juostą eksponavau kaip 200 doh.gif Iki tol kol išryškinau intensyviai galvojau, ar tikrai būsiu padariusi tą pačią klaidą kaip ir Londono juostoje. Išryškinus matau, kad taip sad.gif permušė mano kadrai Inc kadrus. Bet nepaisant to, keletas visai neblogų gavosi 4u.gif
Atsakyti
nu prisizaidziau i bakeli juosteles bededamas.. vis sviesesnej ir sviesenej aplinkoj.. snd ryte dejau taip, kad aiskiai maciau, ka ir kaip dedu.. nusikalstamai tikejaus, kad ir vel nieko neatsitiks.. atsitiko.. isryskinau..o plionka pilka...blt blt blt.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif keli rezultatai.. sunkiai su ps issitrauke..bet issitrauke lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
ant kai kuriu kadru matosi peroracija nuo kitu kadru.. itariu nuo "blykstelejimu" kaip dejau i bakeli.. kaip pinholas suveike lotuliukas.gif

nu su SVENTEM :*
Atsakyti
visus su praėjusiom ir artėjančiom smile.gif

aš jau praktiškai sėdžiu ant čiumadanų. varom į Laplandiją pas Julupukį.

-ms-, aš kartą plokšteles ryškinau, kai mačiau, kiek pirštų ant rankos rodau. bet ta šviesa ėjo man iš už nugaros, tai didelio poveikio ryškinimui nepadarė. bet matyt dėl to, kad jau pats ryškalas buvo nusidažęs antiaureoliniu sluoksniu ir buvo tamsiai žalios spalvos. bet jei matei, kaip vynioji juostelę į spiralę, tai jau aišku, kad gavo šviesos ir juodos nebeturėjo likti.
Atsakyti
andriuška, sėkmės. fotkyyyk sniegąąąąą ir Julupukio bobą..smile.gif))

ms, xixixixi wink.gif visai nieko, vienok smile.gif
Atsakyti
Pupeliuk, inc, abidvi tokios gamtininkės, man tas susiderinimas labai mielas..smile.gif))
Atsakyti
o aš šiandien pridirbinėjau pušindama siaurą agfa 400 ir plačią kodak tmax 100. abi eksponuotos kaip jautresnės ir abiems digitaltruth apie pušą su ilfotec'u nieko nesiūlo, tai pasitelkiau fantaziją, mėgstančią rizikuoti prigimtį ir ryškinau..

pastebėjimas dėl plačios.. labai nesunku įsukti į bakelį, viskas normaliai, berods. tereikia skenerio ir su ja viskas ok.

dėl siauros.. grūdas kaip grikiai, nes dar ir vandenį tyčia žymiai šiltesnį dariau, norėjau grūdo, tai grikiai visai geruliai..smile.gif)) miela šiaip, ateityje vėl šiltą vandenį bandysiu, patiko.smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau Jan Bulhak "Šviesos estetika". Labai smagiai skaitosi. Sužinotų jis, kur pažengė fototechnikos pažanga, kalbant apie skaitmeną, tai turbūt grabe apsiverstų biggrin.gif jam jau fotografavimo į kino juostą atsiradimas yra fotografijos visiškas nudvasinimas. Na žodžiu rekomenduoju ir jum smile.gif

ms, gražūs kadrai!
Atsakyti