Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

mes su sillwio opozicinėje frakcijoje būsim, bo nieko panašaus neturim (kaip ir jūs neturite tai, ką mes turim...apie fotoaparatus aš čia, jei kas nesuprato cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 12 18, 15:12)
mes su sillwio opozicinėje frakcijoje būsim, bo nieko panašaus neturim (kaip ir jūs neturite tai, ką mes turim...apie fotoaparatus aš čia, jei kas nesuprato cool.gif )

rusiskas terminas cia tinka "vyskačkos" lotuliukas.gif
Atsakyti
Dareliz, Macodirect : http://macodirect_de...latt-p-723.html

Fotoimpex: http://www.fotoimpex...ln-kleiner.html

Yra ir siauroms juostoms.
Kažkas minėjo, kad Vilniuje pergamentinių įmaučių yra prekyboje. Bet kaina didesnė.

Andriuska, o aš galiu prie jūsų opozicinės frakcijos jungtis? biggrin.gif Ar man savo Seagul Shanghai frakciją kurti? biggrin.gif
Papildyta:
Dešimčiai dienų sakau IKI visiems bye1.gif Gerų, gražių artėjančių Šv. Kalėdų! Supratingo Kalėdų senelio smile.gif IKI 4u.gif
Atsakyti
Puriena, siltu egipto dienu 4u.gif lauksim wink.gif
Atsakyti
Labas, jaučiuosi išsunkta tokio gyvenimo (ta prasme darbo + vaikai)..

jau turbūt savaitę vis žadu sau ryškint juostas (tame tarpe ir double expo) bet jos vis dar stovi vonioj, tos juostos doh.gif na bet gal šiandien šiandien...

Vakar atsiėmiau atspausdintus atvirukus, kas matėt kūdroj dienorašty jie buvo. Nagi kokybe labai džiaugiuosi. Gaaaal popierius galėtų būti kiek storesnis, bet kokybė puiki, be abejo ne fotolabinė, bet spalvos, spausdinimas labai man tiko. Spausdinau BMK (biznio mašinų kompanija).

Atsakyti
labs,
paziurekit, kas prieinat prie info, man laikus su t-max ryskalaisir t-max fiksu siu juosteliu: adox400 ir 100 bei agfa apx400 ir 100. (20 ir 24 celsijaus)

aciu ir :* labai (jei vyrai paziures, tai tada ne biggrin.gif )

Smiltele, snd is pasto pasiimu tavo juostele smile.gif
Silwiuk, koki pirmadieni i sauletaji tavo krasta issiusiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 19 gruodžio 2009 - 13:53
aj tiek to, pats rasiu, galvojau bus greiciau..kzk seniau buvo nuoroda idejes smile.gif
Atsakyti
sito ieskai? http://www.digitaltr...om/devchart.php

o mes sian paroda atidarem, gaila, Pupeliukui tik trumpam isejo uzsukti, mes tik dabar po jos parsiradom, griuvineju: susalom, susilom, prigerem wacko.gif bet smagu
Atsakyti
QUOTE(Dareliz @ 2009 12 17, 23:45)
Namie jau puikuojasi canon 8800F skaneris!

is kur gavai?
ir neprisimenu, ar is principo esu su tavim pasisveikinus, tai 4u.gif , sveikas prisijunges.

QUOTE(bite maja @ 2009 12 18, 13:03)
gaziulka, mes su tavim pentacon'o frakciją darysim, jei jau čia taip biggrin.gif būsim opozicijoj  biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
man kai 180 pareis, galesiu tau Biometara duoti pabandymams, jeigu dar nori mirksiukas.gif

say, isryskinau Svema sian viena is tu, kur ir tu viena pasiemei, nu menu mens, daug nesitikek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 12 20, 23:26)
is kur gavai?
ir neprisimenu, ar is principo esu su tavim pasisveikinus, tai  4u.gif , sveikas prisijunges.

Labas, labas, malonu, kad taip draugiškai priimate many bigsmile.gif
Skanerį pirkau fortake, Savanorių pr. priešais Hyper Maximą, 800 pinigų...
Atsakyti
Gaziulka, kūdroje įdėtame dienoraštyje kur yra filmuota apie kaimynų parodą, nuo 17 sekundės toks vaikinas kalba, primink man jo vardą ir pavardę. Jis man rodos iš Panevėžio, mokėsi 5 vidurinėj, mano brolio klasiokas biggrin.gif kličkos neatsimenu niekaip smile.gif
Atsakyti
Tai patenkinau savo bandymo poreikį su svemom. Su iso800 nieko nesigavo biggrin.gif vaizdelis vos vos matosi per dūmą. Vieną tik išryškinau, kitos keliaus tiesiai į šiukšlių dėžę nes gaila laiko ryškinimui laugh.gif vistike nieko ten blatno nefotogrfavau, tai negaila. Bet greta išryškinau ir mainų foto. Galų gale. Liko nuskenuoti. Kas gavosi smagiai, tai visi kadrai persiklojo idealiai taip pat, tarpkadriniai sutapo. bigsmile.gif
Atsakyti