Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Dareliz'ai, nėra Kaune įmaučių. Ir aš, kaip dauguma mūsų, pirkau internetu. Pupeliukas, karts nuo karto organizuoja pirkimus iš Macodirect, tai va ten galima paieškoti. Fotoimpex.de dar gali ieškoti. Mes tai pirkome popierines įmautes. Labai liuks jos.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 12 18, 09:42)
Dareliz'ai, nėra Kaune įmaučių. Ir aš, kaip dauguma mūsų, pirkau internetu. Pupeliukas, karts nuo karto organizuoja pirkimus iš Macodirect, tai va ten galima paieškoti. Fotoimpex.de dar gali ieškoti. Mes tai pirkome popierines įmautes. Labai liuks jos.

Jooo, Dievo užmirštas kampelis ta mūsų Lietuvėlė... Vienintelė galimybė įsigyti kažką gero yra internetas. Ir tai, kaip rodo liūdna praktika, ne visi pardavėjai nori siųsti prekes čia. Bandžiau domėtis dėl kokios priežasties, tai jie nieko neatsako. Keista. Juk apmokėjimą padarai prieš išsiunčiant, tai koks jiems skirtumas į kur ship'inti.

Puriena6, gal nebūtu sunku įmesti kokią nuorodą apie tas geras įmaites, kurias naudojate? Kad ir http://images.google.lt/ Norėčiau pamatyt apie ką jūs kalbat ir užsisakyt per kokį ebay ar kitur. Yra norinčių? Dar žadu pirkt 120 juostos. Darom sąrašėlį? smile.gif
Atsakyti
jei nori 120 juostų BW, tai nesuk galvos su internetu. vilniuje Jozapavičiaus g. arba jei kodako nemėgsti - www.fotofanai.lt juostos gera kaina. nedideliam kiekiui tikrai bus geresnės, nei siųstis 5 - 10 vnt ebejum.
Atsakyti
sayonara, šiemet pas mane Kalėdos atėjo labai anksti smile.gif rugsėjo mėn ebay nusipirkau hasselblad 503 su 80 mm 2.8 objektyvu. Bet tik gruodžio pradžioj parsigabenau jį į LT, tai dar visai šviežias juostinėj fotografijoj.
Atsakyti
thumbup.gif dar vienas hasselis thumbup.gif as nebe viena musio lauke su savo 500 c/m lotuliukas.gif
Atsakyti
andriuska, o kas yra Juozapavičiaus g.? Aš kaunietis, bet dėl tokio reikalo galima ir į sostinę pavažiuoti smile.gif Šiaip reikės sulygint kainas, ebay visai gerų deal'ų pasitaiko wink.gif

O juostai ryškinti ričių/bakelių ir chemijos galima kažkur įsigyt ar irgi ebay teks užsisakinėt?

PS kaip pastebėjot, aš begalo myliu ebay biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dareliz: 18 gruodžio 2009 - 12:25
bakelius placiai daug kas pirkom www.fototaisykla.lt irgi vilniuje smile.gif uz 20 lt maziukas simpatiskas rusiskas naujas bakelis 260 ml talpos
juozapaviciau g. tai cia. turi jie ir puslapi savo, bet ten katalogas didmenai, tai nieko nepades smile.gif
dar www.fototechnika.lt galima nusipirkti fotochemikalu ir bakeliu kartais uzveza. juosteliu ilford buna.
fotofanai siuo metu neturi jautresniu placiu nei iso 25 ir iso 50. laukiu uzvezimo jau 3 men biggrin.gif bet fotochemikalai, popierius prieinami uz gera kaina.

del kauno - nieko nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sansara, hassel "mylėtojai" notworthy.gif

Dėkui už info!
Atsakyti
nu *****, hasseliai pradeda burtis..biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
gaziulka, mes su tavim pentacon'o frakciją darysim, jei jau čia taip biggrin.gif būsim opozicijoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 12 18, 13:03)
gaziulka, mes su tavim pentacon'o frakciją darysim, jei jau čia taip biggrin.gif būsim opozicijoj  biggrin.gif

taigi ms'as turi ir pentacon'ą, ir mamką. kol kas mamkų sekcija didžiausia, bet, kaip matom, situacija gali greitai pasikeisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 12 18, 13:05)
taigi ms'as turi ir pentacon'ą, ir mamką. kol kas mamkų sekcija didžiausia, bet, kaip matom, situacija gali greitai pasikeisti biggrin.gif

a jis perbėgelis biggrin.gif. išdavė pentacon'ą ir nusipirko mamką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 18 gruodžio 2009 - 13:10