Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

andriuska, sayonara, puikūs kadrai!
Atsakyti
ėėėė, andriuška, noriu daugiau biggrin.gif
paskutinio kadro padarymo aplinkybes prisiminiau: kaip Aidas tuos balandžius, kurie vos vos matomi, baidė biggrin.gif biggrin.gif

peržiūrėjau albume visas foto ir sakyčiau taip: andriuška, buvo malonu su Jumis dirbti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 gruodžio 2009 - 22:43
ačiū smile.gif

mano asmeninės išvados iš dvigubos expo, daromos tokiu atsitiktiniu, ne specialiai apgalvotu būdu:
vienas sluoksnis turi būtį kažkokia tekstūra (vandens bangos, medžio žievė, lapai, sausa žolė ir pan. užpildanti visą kadrą vienodai), okitas sluosnis savyje turi turėti siužetą arba kopmoziciją. be to pageidautina, kad kadre būtų kuo mažiau šviesių zonų. pageidautina, bet nebūtinai. dekoruoti paltukai visai gerai atrodo anyway.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 12 17, 10:42)
ačiū smile.gif

mano asmeninės  išvados iš dvigubos expo, daromos tokiu atsitiktiniu, ne specialiai apgalvotu būdu:
vienas sluoksnis turi būtį kažkokia tekstūra (vandens bangos, medžio žievė, lapai, sausa žolė ir pan. užpildanti visą kadrą vienodai), okitas sluosnis savyje turi turėti siužetą arba kopmoziciją. be to pageidautina, kad kadre būtų kuo mažiau šviesių zonų. pageidautina, bet nebūtinai. dekoruoti paltukai visai gerai atrodo anyway.

teisinga išvada. mano sniegas primušė Tavo tekstūras sad.gif o kur nėra pas mane sniego, žiū, visai gerai persidengė..smile.gif anyway, man patiko smile.gif
Atsakyti
andriuškaaaaa, permesk man mano meeto foto, a? smile.gif neredaguok, maziausia rezoliucija, man dzin. as jau baigiu sudegti is smalsumo ar ten ko gero yra doh.gif laukiu tyliu laukiu tyliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sayonara, andriuska, na kokios fainos jūsų fotkės!
Atsakyti
Labas. Malonu, kad priimate į savo gretas ir už patarimus didelis dėkui.
Namie jau puikuojasi canon 8800F skaneris! Pajungiau, pabandžiau skanuot - veikia smile.gif Beliko išsiaiškint skanavimo vingrybes, kas nebus lengva...

Bet tai brangus mano hobis gaunasi... Na nieko, užtat gautas malonumas, dėl to ką darau, atperka viską!!!

Žinoma ir šį kart turiu klausimėlį smile.gif Kaip archyvuot negatyvus, kur įsigyt dėklų/"įmaučių" negatyvams? Gal kauniečiai rekomenduos kokią parduotuvę?
Atsakyti
QUOTE(Dareliz @ 2009 12 17, 23:45)
Namie jau puikuojasi canon 8800F skaneris! Pajungiau, pabandžiau skanuot - veikia smile.gif Beliko išsiaiškint skanavimo vingrybes, kas nebus lengva...

Bet tai brangus mano hobis gaunasi... Na nieko, užtat gautas malonumas, dėl to ką darau, atperka viską!!!

Žinoma ir šį kart turiu klausimėlį smile.gif Kaip archyvuot negatyvus, kur įsigyt dėklų/"įmaučių" negatyvams? Gal kauniečiai rekomenduos kokią parduotuvę?

mūsų dauguma siuntėsi įmautes iš užsienio, bet yra ir internetinėse fotoprekių parduouvėse. bent jau vilniuje tai tikrai. kaunietės padės, kai atsibus biggrin.gif
Atsakyti

Yra neblogas skanerio review, kur minimos vingrybės, bei programos - http://www.stockholm...8800fpage1.html.
Atsakyti
Sveiki smile.gif Jei kada planuosit koki placiu juostu uzsakyma, papypsekit man prasau 4u.gif noriu daugiau paimt smile.gif aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 gruodžio 2009 - 07:59

tiesa, ar aš praleidau, ar nepasakojai, kokia juostine technika fotografuoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 12 17, 21:35)
andriuškaaaaa, permesk man mano meeto foto, a? smile.gif neredaguok, maziausia rezoliucija, man dzin. as jau baigiu sudegti is smalsumo ar ten ko gero yra  doh.gif laukiu tyliu laukiu tyliu  lotuliukas.gif

namuose tie failai. vis pamirštu doh.gif šiandien pasistengsiu nepamiršti. pasirišau mazgu cool.gif
Atsakyti