Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2009 12 14, 17:57)
a kokia pitza jaz? aš be mašinos būsiu, mat toli gali būti sudėtinga.

QUOTE(andriuska @ 2009 12 14, 19:51)
tai kur ta pitca jaz? prospekte prie mc donalds?

aha, šita. Tau tinka ar per toli?
aš tai galiu į Tavo pusę labiau paeit. kažin, kaip Gaziulka?
Atsakyti
as tai nei žingsnio tongue.gif
tai galiu, aisku, bile kur tinka. yra kzk Pizza prie fotosajungos galerijos.
Atsakyti
Norečiau ir aš, bet operacinėj stovėsiu tuo metu sad.gif

Andriushka, manoji tikrai buvo pereksponuota, ir daugiau iš vežtų juostų tik vieną eksponavau. Bus matyt, 400 iso viena buvo nieko. Įdomu kaip bus su 800-tinėm.
Atsakyti
bandysiu nusigauti kaip nors. g.gif

čia skanai iš 3200. iso 50 negatyvas atrodo geriau, bet dar džiūrsta. aerouostinės radiacijos berods nematyti.

user posted image

user posted image

user posted image

o čia cropas 100 proc.

user posted image

kaip iso 3200 visai nieko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 12 14, 21:33)
kaip iso 3200 visai nieko cool.gif

andriuska, aciu. Ne tas žodis, visai nieko. Ledas. Žiūriu į cropą ir mąstau, kad jei taip pat atrodys ir siaura, tai busim atradę auksinį gralį smile.gif Parašyk tik, kiek ryskalų ml supylei 1 juostai (nes tai lyg ir svarbu). Pamėginsiu primest siauros ir plačios emulsijos plotą, kad tiksliai paskaičiuot, kiek reikia ryškalo vienai juostai (nes pripylus per mažai gali būt š...).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 14 gruodžio 2009 - 21:44
o po to paaiskinsit blondinems savo gralį lotuliukas.gif
andriuška, geeeros foto. miestas tikrai myli jb kvadratą. pirmosios atspindžiai vandenyje - lediniai...
Atsakyti
naudojau adox aph09. jis irgi pagal digitaltruth lentelę kiek skiriasi nuo rodinalio (nors lentelėje jei nėra laiko rekomenduoja žiūrėti į R09. pyliau 11 ml į 550 ml vandens.
Papildyta:
o gralis tame, kad nėra grūdo. praktiškai nėra, nes iso 3200 grūdas toks pats, kaip iso 400 ar net mažesnis. žiūrėk į krope esantį žmogelį ar laivo virves. kaip detalizacija?
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 12 14, 22:05)
naudojau adox aph09. jis irgi pagal digitaltruth lentelę kiek skiriasi nuo rodinalio (nors lentelėje jei nėra laiko rekomenduoja žiūrėti į R09. pyliau 11 ml į 550 ml vandens.
Papildyta:
o gralis tame, kad nėra grūdo. praktiškai nėra, nes iso 3200 grūdas toks pats, kaip iso 400 ar net mažesnis. žiūrėk į krope esantį žmogelį ar laivo virves. kaip detalizacija?

Aiškuma. Susikaupsiu ir bandysiu iso 6400.

Būtent. Man pasirodė mažesnis.
Atsakyti
iso 50 (efke). plika akimi nesimato grūdo tarpkadriniuose. visiškai skaidrus. bet labai storas pagrindas ir linkęs riestis baisiai.

user posted image

user posted image

įtariu su fokusoskopu grūdą bus sunku rasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 14 gruodžio 2009 - 22:36
Andriau, paskutinė labai fain! Aš toliau eksperimentuoju. Pridariau Svema fn64 push'ų iki 800 (3 juostas) ir vieną pushą iki 1600. Žiūrėsiu kas gausis cool.gif škias ieškau kaip išgaut grūdą ant plačios, niekaip nesigauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 12 14, 23:40)
Andriau, paskutinė labai fain! Aš toliau eksperimentuoju. Pridariau Svema fn64 push'ų iki 800 (3 juostas) ir vieną pushą iki 1600. Žiūrėsiu kas gausis cool.gif škias ieškau kaip išgaut grūdą ant plačios, niekaip nesigauna biggrin.gif

pasakyk paskui kaip gavosi. pg skaicius tai sunkiai tiketina, bet maza ka. dave ir man cia keleta Svemu iv.jautrumo. mane irgi labiau grudas domina.
Atsakyti
tai pietūs šiandien Pizza Jazz'e (Gedimino pr.). Kelintą? 11,30, 12,00 galit?
BN, gal Tu prisijngsi, Tau gi šalia..smile.gif
bite..?
Atsakyti