Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

raige, matai kaip su raiginais būna biggrin.gif mažai valgo, nešneka, o po to kad ims pinigus vėjais leisti, tai ne kad kokius strazikus, swarovskius papirkinėtų, na eksponometrus nors raudonus, o čia senienas ir matyt visai ne rožines...... lotuliukas.gif
aciu dievui as kolekcionavimo manijos neturiu... biggrin.gif cia musu vyrijai buvo budinga, bet matau, sveiksta jau. praeis ir raiginui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 gruodžio 2009 - 14:15
QUOTE(sayonara @ 2009 12 14, 12:51)
būtų faina, bet būtent - kur eksponuoti? smile.gif

Pagalvokim visi apie tai.

QUOTE(andriuska @ 2009 12 14, 13:10)
gal šiandien pabandysiu g.gif  vieną ilford hp5 (iso 400) ateksponavau kaip iso 3200. bandysiu ryškinti pagal silwio receptą 5m/5s. laiką galvoju imti kaip ir kodako TX - 33 minutes. sillwio, kaip galvoji?

tiesa, su tom juostelėm bajeriuks buvo. amsterdame oro uoste jos 3 kartus važiavo pro skanerį.

Pabandyk butinai. Idomu pamatyt rezultatus. Laika as siek tiek patrumpinciau, nes ryskinant normaliai rodinaliu kodako laikai siek tiek ilgesni.

As ruosiuosi i Londona ir nezinau ka daryt su juostom. Del siauru galva neskauda, bet va ka daryt su placiom? Kist bagazan ir suvyniot i folija gal?

QUOTE(raige @ 2009 12 14, 13:43)
Tu juokis juokis. Aš tai turiu bėdą po juostininkų meeto. Pradedu galvot ar gerai padariau nuvažiavus. Bo Raiginas mano pamišo. Per savaitę iš ebėjaus atein po du fotikus, ant visokių senienų užvežė, greit galėsit į parodą atvažiuot biggrin.gif Negana to jie visi veikiantys ir jis jais fotkins, kitaip sakant gadins juostas. Aš apie naują pirkinį sužinau kai pro duris su dėže iš pašto įeina biggrin.gif papuoliau į bėdą žodžiu.

biggrin.gif Pazistama
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2009 12 14, 14:14)
cia musu vyrijai buvo budinga, bet matau, sveiksta  jau. praeis ir raiginui  4u.gif

Sansara, nea. Nepraeis smile.gif Reikia save labai stabdyt ir ne visada pavyksta. Argumentai "uz" juk tokie itikinami atrodo biggrin.gif
Atsakyti
ryt 12 Pizza Jazz tinka?

del juostu ir oro uostu, tai dabar skrendant turejau ir placiu, ir siauru, rankiniam bagaze. tik patarimu paskaicius ir logiskai pagalvojus didelio jautrumo neemiau, ISO 400 daugiausia, paskui jas tiesiog pushinau. vsk ok.

Atsakyti
mane ryt nebus, kaledine eglute vaikui.

sillwio, aisku, tyliai sergat lotuliukas.gif o as galvojau, sveikstat smile.gif

o plati gi ir taip suvyniota į foliją buna (na is vienos puses atspindintis sluoksnis), jei ne konteineriukuose, aisku. neapsaugo tai?
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 12 14, 14:25)
del juostu ir oro uostu, tai dabar skrendant turejau ir placiu, ir siauru, rankiniam bagaze. tik patarimu paskaicius ir logiskai pagalvojus didelio jautrumo neemiau,  ISO 400 daugiausia, paskui jas tiesiog pushinau. vsk ok.

Galvojau apie tai. Aciu 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 12 14, 14:29)
sillwio, aisku, tyliai sergat  lotuliukas.gif o as galvojau, sveikstat smile.gif

o plati gi ir taip suvyniota į foliją buna (na is vienos puses atspindintis sluoksnis), jei ne konteineriukuose, aisku. neapsaugo tai?

Chroniska liga smile.gif Periodiskai paumeja.

Kai kurios senienos buna popieriuje. Matyt tokiu reiks neimt. O eksponuotoms konteineriukai?
Atsakyti
Žodžiu paguodėt. Nuėjau ką tik į kambarį ir griežtu tonu sakau: KIEK dar jų pakeliui????? biggrin.gif Raiginas užvakar sakęs kad jau viskas, šiandien tyliai sako: duuuuu biggrin.gif Pandemija biggrin.gif Dar kad nors visi gražūs būtų, man interjerą papuoštų, tai ne, visokios kaladės biggrin.gif
Atsakyti
man tinka rytoj 12 val. pizza jazz. andriuška, jungies?
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 12 14, 13:46)
Sayonara - jei fotkini baltą tai nepamiršk iso kokį 1600 statyti, kitaip baltas sniegas užmuš pirmą sluoksnį. nu čia taip, primenu (gal kiek pavėluotai cool.gif )

ot *lia, aš vakar irgi per sniegą prasinešiau doh.gif jaučiu nieko gero nebus tadu unsure.gif
Atsakyti
a kokia pitza jaz? aš be mašinos būsiu, mat toli gali būti sudėtinga.
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 12 14, 15:54)
Žodžiu paguodėt. Nuėjau ką tik į kambarį ir griežtu tonu sakau: KIEK dar jų pakeliui????? biggrin.gif Raiginas užvakar sakęs kad jau viskas, šiandien tyliai sako: duuuuu biggrin.gif Pandemija biggrin.gif Dar kad nors visi gražūs būtų, man interjerą papuoštų, tai ne, visokios kaladės biggrin.gif

studiju metais turejau kursioka, kuris destytojus erzindavo savo entuziazmu - nieko neskaiciau bet pasneketi galiu. Tai ir as taip - viska skaitau, mazai suprantu bet pasijuokti galiu lotuliukas.gif
Raige - jei kuo noresi atsikratyti paimsiu - pasipuosiu namus blush2.gif (panaudot nemokesiu... ax.gif )
Atsakyti
sillwio - rezultatai: ilfordas hp5 kaip iso 3200 adox aph09 (rodinalio klonas, kuris jau senas, bet dar neišpiltas ir naudojamas eksperimentams). laikas 31 min. agitacija 5+5. džiūna. negatyvas kaip ir norma, bet bent jau atrodo labai kontrastingas (tiesa, buvo sąlygos ankstyvas rytas/vėlyvas vakaras). negaliu kol kas skanuoti bo kažkaip įtartinai džiūna. tokios susiraičiusios ir banguotos juostos dar nemačiau. plaunasi ir efke 50, ryškinta po ilfordo, 15 min su ta pačia agitacija. atrodo neblogai. jei vis tik išdžius - atskanuosiu.

tai kur ta pitca jaz? prospekte prie mc donalds?
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 12 14, 19:51)
tai kur ta pitca jaz? prospekte prie mc donalds?

taip, sita.
Atsakyti