Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sayonara @ 2009 12 14, 12:11)
sakykti, ką norit, ale man vis tiek gera ir linksma ir kalėdinė dvasia ir aikit Jūs peklan su sava nikonais ar canon'ais, mamkom ar hasseliais, ar juosta versus skaitmena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Taigi smile.gif

Pagalvojau, gal mums pabaigus 2expo projekta pagalvot apie maza parodele kur nors? Isriktume kolektyviai po viena geriausia poros darba. Tiesa, ideju kur pakabint, neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 12 14, 12:38)
nu nu, aš ir kuriu kalėdinę dvasią lotuliukas.gif vat turiu hasselį už unreal kainą, bet jo fokusavimas minimalus 90 cm. o tavo mamka fokusuos nuo 15 cm atrodo ir pigiau kainuoja, dar viena priežastis pasidžiaugti  lotuliukas.gif
mano vaikas, per laiką, kol tai parašiau, į vidurį kambario nusigavo  blink.gif paspauskit laikui pauzę, nespėju gyventi

ogogo, jau ropoja? biggrin.gif
laikykis, motina, Tėvynė ir konservatoriai su savo "2K" Tavęs nepamirš biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2009 12 14, 12:41)
Taigi smile.gif

Pagalvojau, gal mums pabaigus 2expo projekta pagalvot apie maza parodele kur nors? Isriktume kolektyviai po viena geriausia poros darba. Tiesa, ideju kur pakabint, neturiu smile.gif

būtų faina, bet būtent - kur eksponuoti? smile.gif

andriuška, jau liko vienas kadras mūsų bendroje juostelėje, laikau jį vakarui, tradiciškai pabaigsiu juostelę. galėsiu užvežti ryt, pvz., jei neapsigalvojai.smile.gif
Atsakyti
gal pietaujam ryt? andriuska, say?
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 12 14, 13:07)
gal pietaujam ryt? andriuska, say?

aš galiu, jei pačiam centre kur nors. gal dar kas prisijungs?
Atsakyti
ne, neapsigalvojau. esu ramus nuo penktadienio kalėdinio/darbinio vakarėlio drinks_cheers.gif guli keletas juostų dar iš olandijos neišryškitnų, gal šiandien pabandysiu g.gif vieną ilford hp5 (iso 400) ateksponavau kaip iso 3200. bandysiu ryškinti pagal silwio receptą 5m/5s. laiką galvoju imti kaip ir kodako TX - 33 minutes. sillwio, kaip galvoji?

tiesa, su tom juostelėm bajeriuks buvo. amsterdame oro uoste jos 3 kartus važiavo pro skanerį. aš sakau: rebiatos, ten ne bomba, o kamera. duokit aš bagažą atidarysiu, juostą susuksiu ir jums kamerą atidarysiu. žiūrėkit kiek norit. o jie : no, thank you. ir visais trim matavimais kamerą nuskanavo. po to išėmė ją iš krepšio ir dar kartą atskirai praleido. tai dabar laukiu rezultatų. Pupeliuk - kaip tavo po londono? rašei, kad pereksponavai. gal taip pasireiškė skanavimas uoste?

Zitali - aš nepykstu. pagyringa agresija gal cool.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 12 14, 13:10)
ne, neapsigalvojau. esu ramus nuo penktadienio kalėdinio/darbinio vakarėlio drinks_cheers.gif guli keletas juostų dar iš olandijos neišryškitnų, gal šiandien pabandysiu g.gif  vieną ilford hp5 (iso 400) ateksponavau kaip iso 3200. bandysiu ryškinti pagal silwio receptą 5m/5s. laiką galvoju imti kaip ir kodako TX - 33 minutes. sillwio, kaip galvoji?

tiesa, su tom juostelėm bajeriuks buvo. amsterdame oro uoste jos 3 kartus važiavo pro skanerį. aš sakau: rebiatos, ten ne bomba, o kamera. duokit aš bagažą atidarysiu, juostą susuksiu ir jums kamerą atidarysiu. žiūrėkit kiek norit. o jie : no, thank you. ir visais trim matavimais kamerą nuskanavo. po to išėmė ją iš krepšio ir dar kartą atskirai praleido. tai dabar laukiu rezultatų. Pupeliuk - kaip tavo po londono? rašei, kad pereksponavai. gal taip pasireiškė skanavimas uoste?

Zitali - aš nepykstu. pagyringa agresija gal cool.gif

ačiū ačiū ačiū.. 4u.gif per sniegą šiandien beveik išbaigiau, žiūrėsim, kokių marazmų bus pakliuvę, nes nuotaika tokia, kad pykšėjau bile kaip - juk TOKS ir buvo sumanymas, ania? biggrin.gif
tai gal ryt, jei visi galim, tikrai susitinkam? smile.gif
Atsakyti
Smagumėlis, Sayonara wub.gif Džiaugiuosi su tavimi.

O maniškis vėl stringa.. Jūs pasiginčykit dėl kamerų,o aš pasidarysiu sau išvadas ir nuspręsiu, kokį pirkti smile.gif
Atsakyti
sayon, tik sliauzia ir nosim zeme aria

puriena, pirk grazu, blizganti (raige pamaciau, vis meeto nuotaika islenda lotuliukas.gif )
Atsakyti
Tu juokis juokis. Aš tai turiu bėdą po juostininkų meeto. Pradedu galvot ar gerai padariau nuvažiavus. Bo Raiginas mano pamišo. Per savaitę iš ebėjaus atein po du fotikus, ant visokių senienų užvežė, greit galėsit į parodą atvažiuot biggrin.gif Negana to jie visi veikiantys ir jis jais fotkins, kitaip sakant gadins juostas. Aš apie naują pirkinį sužinau kai pro duris su dėže iš pašto įeina biggrin.gif papuoliau į bėdą žodžiu.
Atsakyti
dėl to strigimo. pažiūrėk kokį manualą - kokia svirtelė ar mygtukas duoda signalą mechanikai kad dangtelis atidarytas/uždarytas. man atrodo tame visa problema. ji arba užsikirto (reikia gal patepti ir pavalyti...tiksliau atvirkščiai) arba sulinko. mano galva esmė tame, kad mechanika negauna signalo, jog dangtelis uždarytas. todėl nepradeda kadrų atskaitos. įdėmiai apžiūrėk, jei nerasi manualo. vis vien ten turi būti kažkas. yashikoje tai toks pimpcikas (metalinis strypelis adatos storio). dangtelis kai užsidaro jį paspaudžia, kai atsidaro - atleidžia ir jis iššoka. tuomet kadrų skaitiklis nusinulina. kai pasispaudžia - prededa suktis ir skaičiuoti kadrus. jei jo nepaspaudi arba atidarai dangtelį jo neatleidus - rankenėlę gali sukti kiek nori. aparatas nesupranta, kad buvo pakeista juostelė ir reikia pradėti skaičiuosti kadrus iš naujo.

Sayonara - jei fotkini baltą tai nepamiršk iso kokį 1600 statyti, kitaip baltas sniegas užmuš pirmą sluoksnį. nu čia taip, primenu (gal kiek pavėluotai cool.gif )
Papildyta:
man rytoj tinka.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 12 14, 13:46)
dėl to strigimo. pažiūrėk kokį manualą - kokia svirtelė ar mygtukas duoda signalą mechanikai kad dangtelis atidarytas/uždarytas. man atrodo tame visa problema. ji arba užsikirto (reikia gal patepti ir pavalyti...tiksliau atvirkščiai) arba sulinko. mano galva esmė tame, kad mechanika negauna signalo, jog dangtelis uždarytas. todėl nepradeda kadrų atskaitos. įdėmiai apžiūrėk, jei nerasi manualo. vis vien ten turi būti kažkas. yashikoje tai toks pimpcikas (metalinis strypelis adatos storio). dangtelis kai užsidaro jį paspaudžia, kai atsidaro - atleidžia ir jis iššoka. tuomet kadrų skaitiklis nusinulina. kai pasispaudžia - prededa suktis ir skaičiuoti kadrus. jei jo nepaspaudi arba atidarai dangtelį jo neatleidus - rankenėlę gali sukti kiek nori. aparatas nesupranta, kad buvo pakeista juostelė ir reikia pradėti skaičiuosti kadrus iš naujo.

Aha, apžiūrėsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 12 14, 13:43)
Tu juokis juokis. Aš tai turiu bėdą po juostininkų meeto. Pradedu galvot ar gerai padariau nuvažiavus. Bo Raiginas mano pamišo. Per savaitę iš ebėjaus atein po du fotikus, ant visokių senienų užvežė, greit galėsit į parodą atvažiuot biggrin.gif Negana to jie visi veikiantys ir jis jais fotkins, kitaip sakant gadins juostas. Aš apie naują pirkinį sužinau kai pro duris su dėže iš pašto įeina biggrin.gif papuoliau į bėdą žodžiu.

iš vienos pusės bėda, iš kitos džiaugiamės teigiamu poveikiu biggrin.gif

QUOTE(andriuska @ 2009 12 14, 13:46)
Sayonara - jei fotkini baltą tai nepamiršk iso kokį 1600 statyti, kitaip baltas sniegas užmuš pirmą sluoksnį. nu čia taip, primenu (gal kiek pavėluotai cool.gif )
Papildyta:
man rytoj tinka.

jau vėlu biggrin.gif aš smarkiai pridarinėjau diafragmą, matysim, kas bus.. doh.gif
Atsakyti