Sveiki
Baigiau jau šiandien juostelę
ms, siunčiu tadu atgal tau Nes išryškint aišku galėčiau nunešt, bet skenuoti vis tiek neturiu kuo
QUOTE(Puriena6 @ 2009 12 12, 20:48)
Peržiūrėjau Sayonaros, Inc dablus. Faini.
Pasitaisau - Sayonara, Degutė. Viena minty,kitą rašau..
Sveikos. Sorriukas, kad ilindau i jusu temele
Siandien vienas zmogelis atidave Zenit E su Helios 44-2 linze ir dar atskirai izumanon close-up zoom attachment linze. Nenusimanau tokiuose dalykuose ir nesu tikra, ar kada prireiks (nebent linzes eitu pritaikyt), tiesiog labai idomu pasidare, kas tai per daiktai - ar verti demesio kada nors, ar kisti kuo toliau???
Bandau intike ieskot info, tai, jauciu,toks S..........
QUOTE(Tiomama @ 2009 12 13, 18:25)
Sveikos. Sorriukas, kad ilindau i jusu temele
Siandien vienas zmogelis atidave Zenit E su Helios 44-2 linze ir dar atskirai izumanon close-up zoom attachment linze. Nenusimanau tokiuose dalykuose ir nesu tikra, ar kada prireiks (nebent linzes eitu pritaikyt), tiesiog labai idomu pasidare, kas tai per daiktai - ar verti demesio kada nors, ar kisti kuo toliau???
sveika,
negaliu nieko tikslaus apie šį konkretų fotiką pasakyti, bet faktas yra vienas - ne fotike esmė. jeigu esi fotografuojanti, tai ir čemodamas - fotikas. jeigu nelabai - mokytis niekada ne vėlu.
Giriuosi: iki Naujų metų turėčiau gauti Mamiyą. Savo.
ar ne laikas temą pervadinti "Senoji fotografija su Mamiya"? xixixi
QUOTE(sayonara @ 2009 12 14, 08:35)
Smagi dovana sau. Sveikinu
Ne, nors mamiyju dauguma, bet ne
QUOTE(sayonara @ 2009 12 14, 09:35)
Tai jau darosi panašu jaučiausi biški tam padariusi pradžią
QUOTE(sillwio @ 2009 12 14, 10:10)
bet juokinga mintis
čia dovana, bet ne sau.. t.y. man, bet ne aš sau.. aa.. ką nors supratai?
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 12 14, 10:12)
Tai jau darosi panašu jaučiausi biški tam padariusi pradžią
tai ir padarei.. aš ją kai rankose palaikiau, pafotkinau... tai neliko konkurencijos tiesiog... toks jausmelis buvo, apie kurį Tu anksčiau rašei.. dabar jį supratau..
mamiya gaidys
(na reik gi opozicijos kaip ne kaip )
nors sąžiningai minimalaus fokusavimo atstumo uch kaip pavydžiu
bet viešai neprisipažinsiu, nors ir kiek kankintumėte
depresuoja šiemet, nes man tokia stadija - nieko nebereik, nieko nenoriu, atšokit ir nelįskit į akis su kvailais klausimais "ko nori, kad senelis atneštų"
p.s.
(na reik gi opozicijos kaip ne kaip )
nors sąžiningai minimalaus fokusavimo atstumo uch kaip pavydžiu
bet viešai neprisipažinsiu, nors ir kiek kankintumėte
depresuoja šiemet, nes man tokia stadija - nieko nebereik, nieko nenoriu, atšokit ir nelįskit į akis su kvailais klausimais "ko nori, kad senelis atneštų"
p.s.
QUOTE(sayonara @ 2009 12 14, 10:15)
aa.. ką nors supratai?
Jo
QUOTE(Sansara @ 2009 12 14, 10:53)
mamiya gaidys
As bandziau delikaciai pasakyt, is tolo uzeit, kad mamiya yra pats geriausias TLR, kol nepabandai kitu, o tu tiesiai i kakta
Rezultatas 2:2.
QUOTE(sillwio @ 2009 12 14, 12:18)
As bandziau delikaciai pasakyt, is tolo uzeit, kad mamiya yra pats geriausias TLR, kol nepabandai kitu, o tu tiesiai i kakta
sillwio,
norėjau sukurti atmosferą "Nikon ar Canon geriau" šiame skyrelyje
nu nu, aš ir kuriu kalėdinę dvasią vat turiu hasselį už unreal kainą, bet jo fokusavimas minimalus 90 cm. o tavo mamka fokusuos nuo 15 cm atrodo ir pigiau kainuoja, dar viena priežastis pasidžiaugti
mano vaikas, per laiką, kol tai parašiau, į vidurį kambario nusigavo paspauskit laikui pauzę, nespėju gyventi
mano vaikas, per laiką, kol tai parašiau, į vidurį kambario nusigavo paspauskit laikui pauzę, nespėju gyventi