Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Sveiki 4u.gif

Baigiau jau šiandien juostelę smile.gif
ms, siunčiu tadu atgal tau g.gif Nes išryškint aišku galėčiau nunešt, bet skenuoti vis tiek neturiu kuo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 12 12, 20:48)
Peržiūrėjau Sayonaros, Inc dablus. Faini.

Pasitaisau - Sayonara, Degutė. doh.gif Viena minty,kitą rašau..
Atsakyti

Sveikos. Sorriukas, kad ilindau i jusu temele ax.gif

Siandien vienas zmogelis atidave Zenit E su Helios 44-2 linze ir dar atskirai izumanon close-up zoom attachment linze. Nenusimanau tokiuose dalykuose ir nesu tikra, ar kada prireiks (nebent linzes eitu pritaikyt), tiesiog labai idomu pasidare, kas tai per daiktai - ar verti demesio kada nors, ar kisti kuo toliau??? blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Bandau intike ieskot info, tai, jauciu,toks S.......... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2009 12 13, 18:25)
Sveikos. Sorriukas, kad ilindau i jusu temele   ax.gif

Siandien vienas zmogelis atidave Zenit E su Helios 44-2 linze ir dar atskirai izumanon close-up zoom attachment linze. Nenusimanau tokiuose dalykuose ir nesu tikra, ar kada prireiks (nebent linzes eitu pritaikyt), tiesiog labai idomu pasidare, kas tai per daiktai - ar verti demesio kada nors, ar kisti kuo toliau???  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Bandau intike ieskot info, tai, jauciu,toks S..........  biggrin.gif

sveika,

negaliu nieko tikslaus apie šį konkretų fotiką pasakyti, bet faktas yra vienas - ne fotike esmė. jeigu esi fotografuojanti, tai ir čemodamas - fotikas. jeigu nelabai - mokytis niekada ne vėlu. 4u.gif

Giriuosi: iki Naujų metų turėčiau gauti Mamiyą. Savo. wub.gif
ar ne laikas temą pervadinti "Senoji fotografija su Mamiya"? biggrin.gif xixixi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 gruodžio 2009 - 08:37
QUOTE(sayonara @ 2009 12 14, 08:35)

Smagi dovana sau. Sveikinu 4u.gif

Ne, nors mamiyju dauguma, bet ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 12 14, 09:35)

Tai jau darosi panašu lotuliukas.gif jaučiausi biški tam padariusi pradžią biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 12 14, 10:10)
Smagi dovana sau. Sveikinu  4u.gif

Ne, nors mamiyju dauguma, bet ne smile.gif

bet juokinga mintis biggrin.gif
čia dovana, bet ne sau.. wub.gif t.y. man, bet ne aš sau.. aa.. ką nors supratai? smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 12 14, 10:12)
Tai jau darosi panašu lotuliukas.gif jaučiausi biški tam padariusi pradžią biggrin.gif nestuke.gif

tai ir padarei.. aš ją kai rankose palaikiau, pafotkinau... tai neliko konkurencijos tiesiog... toks jausmelis buvo, apie kurį Tu anksčiau rašei.. dabar jį supratau..smile.gif
Atsakyti
mamiya gaidys lotuliukas.gif
(na reik gi opozicijos kaip ne kaip lotuliukas.gif )
nors sąžiningai minimalaus fokusavimo atstumo uch kaip pavydžiu doh.gif
bet viešai neprisipažinsiu, nors ir kiek kankintumėte lotuliukas.gif
000054.gif depresuoja šiemet, nes man tokia stadija - nieko nebereik, nieko nenoriu, atšokit ir nelįskit į akis su kvailais klausimais "ko nori, kad senelis atneštų" santa2.gif
p.s. nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 gruodžio 2009 - 10:54
QUOTE(sayonara @ 2009 12 14, 10:15)
aa.. ką nors supratai? smile.gif

Jo smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 12 14, 10:53)
mamiya gaidys  lotuliukas.gif

As bandziau delikaciai pasakyt, is tolo uzeit, kad mamiya yra pats geriausias TLR, kol nepabandai kitu, o tu tiesiai i kakta biggrin.gif
Rezultatas 2:2.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 12 14, 12:18)
As bandziau delikaciai pasakyt, is tolo uzeit, kad mamiya yra pats geriausias TLR, kol nepabandai kitu, o tu tiesiai i kakta biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sillwio, drinks_cheers.gif
norėjau sukurti atmosferą "Nikon ar Canon geriau" šiame skyrelyje lotuliukas.gif
Atsakyti
sakykti, ką norit, ale man vis tiek gera ir linksma ir kalėdinė dvasia ir aikit Jūs peklan su sava nikonais ar canon'ais, mamkom ar hasseliais, ar juosta versus skaitmena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu nu, aš ir kuriu kalėdinę dvasią lotuliukas.gif vat turiu hasselį už unreal kainą, bet jo fokusavimas minimalus 90 cm. o tavo mamka fokusuos nuo 15 cm atrodo ir pigiau kainuoja, dar viena priežastis pasidžiaugti lotuliukas.gif
mano vaikas, per laiką, kol tai parašiau, į vidurį kambario nusigavo blink.gif paspauskit laikui pauzę, nespėju gyventi
Atsakyti