Gaziulka, jei mėnesio bėgyje - tai nebent kitą savaitgalį daryčiau (gal taip ir bus, nes js laisvas). o po to Kalėdos, po to Laplandija, o kaip po to bus - nežinau. jei tikrai nori/reikia, tai pagalvok apie formatą. popieriaus pvz. galiu parodyti kokį naudoju. susitikimui kitą savaitę man iš esmės tiktų bet kurios dienos, išskyrus trečiadienio, pietų pertrauka.
QUOTE(andriuska @ 2009 12 10, 16:40)
Gaziulka, jei mėnesio bėgyje - tai nebent kitą savaitgalį daryčiau (gal taip ir bus, nes js laisvas). o po to Kalėdos, po to Laplandija, o kaip po to bus - nežinau. jei tikrai nori/reikia, tai pagalvok apie formatą. popieriaus pvz. galiu parodyti kokį naudoju. susitikimui kitą savaitę man iš esmės tiktų bet kurios dienos, išskyrus trečiadienio, pietų pertrauka.
man irgi trečiadienio pietūs netinka, per juos mokausi užsienio kalbą
QUOTE(Sansara @ 2009 12 10, 22:48)
andriuska, nepamirsai...
nepamiršau. nuskanavau. tik nepersiunčiau.
Sveiki, as su klausimu. Kaip fotografuoti siaura juosta vidutinio formato kameroje? Konkreciai i Mamiya noriu isprausti, bet kaip ten susireguliuot viska? ...
Papildyta:
Dekui na, nelabai buvo laiko laukt tinkamu faziu bet turesiu omenyje.
Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2009 12 10, 13:23)
bo darau nuotraukas kai tam yra tinkama nuotaika ir noras
Dekui na, nelabai buvo laiko laukt tinkamu faziu bet turesiu omenyje.
nu soriuks, bet aš ne minilabas. man kad viską suruošti darymui ne tik nuotaikos reikia, bet ir objektyvių sąlygų. be to šlapias nuotraukų darymas laiko sąnaudomis nepalyginamas su spausdinimu printeriu ar frontera. tai minimum 3 val. taigi.
o siaura juosta į MF kameras paprastai dedasi per spec priedus kaip pas rolejų yra roleikinas, modilinėse kamerose specialūs backai. aišku, dar galima paimti ir priklijuoti siaurą juostą prie tuščio rakordo. jei norisi pabandyti tiesiog.
o siaura juosta į MF kameras paprastai dedasi per spec priedus kaip pas rolejų yra roleikinas, modilinėse kamerose specialūs backai. aišku, dar galima paimti ir priklijuoti siaurą juostą prie tuščio rakordo. jei norisi pabandyti tiesiog.
andriuska, gi as nepiktai.... suprantu viska, tik pasidomejau kokiu budu ir kaip spaudi jas, ar visiem kas nori, ar isskirtinai tik kazkam ir etc:) db zinau , as be priekaistu visada smagiau 'darbo' duot saviem nei svetimiem cia tais kitais atvejais kai darai , kad uzsidirbti
aha aisku... dekui
aha aisku... dekui
Peržiūrėjau Sayonaros, Inc dablus. Faini. Jie tokie kaip 3D Pradžioje apžiūriu visumą, o toliau neriu gilyn ir visokio įdomumo atrandu
Gaziulka, į Egiptą mes.
Kaip aš nusikaliau per šią savaitę ..
Gaziulka, į Egiptą mes.
Kaip aš nusikaliau per šią savaitę ..