Inc,Sillwio, tikrai vežančios nuotraukos. Labai patiko.
Laukiam laukiam toliau kitų pasirodymo
Prisijungiu prie pagyrų Inc ir Sillwio serijai Labai patiko Aš tai įpusėjau juostelę, tikėjaus per pereitą savaitgalį baigt, bet vaikas susirgo, tai iš namų dabar nosies neiškišu Nu bet šią svaitę vis tiek baigsiu manau.
QUOTE(Puriena6 @ 2009 12 09, 11:00)
Inc,Sillwio, tikrai vežančios nuotraukos. Labai patiko.
pasiėmiau juostelę, naij naij naij, bandysiu skenuot vakare
QUOTE(sayonara @ 2009 12 09, 14:23)
pasiėmiau juostelę, naij naij naij, bandysiu skenuot vakare
voo lauksiu rezultatų
sillwio ir Inc faina juosta gavosi kai kur kaip specialiai suderinta
QUOTE(Degutė @ 2009 12 09, 14:49)
voo lauksiu rezultatų
prieš langą kai kuriuos kadrus pažiūrėjus tai žiauriai intriguoja
grįžau (kas kart vis mažiau noro tiesą sakant čia apie mūsų valstybę)
ne sillwio, bet irgi nuomonę pareikšiu. man geriausias popierius forte warmtone. kartono pagrindu, multikontrastinis. tik jo atsargos baigėsi. liko gal 20 lapų 20x30. sekantis - dabar naudojamas fomos kartonas. labai geras juodas tonas, gražus paviršius, toks ne matinis, bet ir netoks blizgus, kaip ilfordo blizgaus. iš RC popierių tai vėl gi adox buvo toks warmtonas ir forte warmtonas. jo turiu kelis pokus 30x40. reik naudoti, bet šedeurų tokiam formatui nėra toliau jau eitų ilfordo RC, o po to forte RC su adoxu easyprint berods. tie tai tik mokslams. vat ta nuotrauką, kurią perdavaiu yra fomos RC popierius. kartonas žymiai turtingiau atrodo. ilfordas man kažkos įnoringas ir ne visuomet juoda gaunasi juoda. ji kažkokia pilka šiame popieriuje, arba reikia spausti IV ir aukščiau filtru. tuomet pilkos nebelieka. bet čia gal ir nuo naudojamų ryškalų priklauso.
pradžiai tikrai paimk 10x15 100 lapų fomos RC popieriaus. vis vien ne mažiau pusės eis šiukšlių dėžėn (čia geriausiu atveju). o tuo pačiu gali paimti ir poką 10 lapų 18x24 fomos kartono. čia jau kai pramoksi - atspausi ir ga;ėsi skirtumą pažiūrėti. jis nebrangus, gal 16 lt už poką. tikrai košernas popierius lyginant su RC.
procentras optiškai nebespausdina jau porą metų kokių. jei nori tikro BW iš BW negatyvo tikruoju būdu padaryto - galim kalbėti. tik vat kaip greitai padarysiu - negaliu pasakyti. bo darau nuotraukas kai tam yra tinkama nuotaika ir noras
QUOTE(Sansara @ 2009 12 07, 17:05)
sillwio koki fotopopieriu megsti ir kodel ?
ne sillwio, bet irgi nuomonę pareikšiu. man geriausias popierius forte warmtone. kartono pagrindu, multikontrastinis. tik jo atsargos baigėsi. liko gal 20 lapų 20x30. sekantis - dabar naudojamas fomos kartonas. labai geras juodas tonas, gražus paviršius, toks ne matinis, bet ir netoks blizgus, kaip ilfordo blizgaus. iš RC popierių tai vėl gi adox buvo toks warmtonas ir forte warmtonas. jo turiu kelis pokus 30x40. reik naudoti, bet šedeurų tokiam formatui nėra toliau jau eitų ilfordo RC, o po to forte RC su adoxu easyprint berods. tie tai tik mokslams. vat ta nuotrauką, kurią perdavaiu yra fomos RC popierius. kartonas žymiai turtingiau atrodo. ilfordas man kažkos įnoringas ir ne visuomet juoda gaunasi juoda. ji kažkokia pilka šiame popieriuje, arba reikia spausti IV ir aukščiau filtru. tuomet pilkos nebelieka. bet čia gal ir nuo naudojamų ryškalų priklauso.
pradžiai tikrai paimk 10x15 100 lapų fomos RC popieriaus. vis vien ne mažiau pusės eis šiukšlių dėžėn (čia geriausiu atveju). o tuo pačiu gali paimti ir poką 10 lapų 18x24 fomos kartono. čia jau kai pramoksi - atspausi ir ga;ėsi skirtumą pažiūrėti. jis nebrangus, gal 16 lt už poką. tikrai košernas popierius lyginant su RC.
QUOTE(Zitlali @ 2009 12 08, 19:46)
Noreciau pora nuotrauku atsispausti, Andriuska pas tave galima? Ar keliaut i Procentra
procentras optiškai nebespausdina jau porą metų kokių. jei nori tikro BW iš BW negatyvo tikruoju būdu padaryto - galim kalbėti. tik vat kaip greitai padarysiu - negaliu pasakyti. bo darau nuotraukas kai tam yra tinkama nuotaika ir noras
o man kartonas nepatinka nezinau kodel, bet kol kas as nenoriu net galvot apie baritini popieriu... turbut dar nepatirtis savo sako bet man foto - glencine butinai ir plona matiniu net savo vaikystes albumuose nemegstu
sayon, suintrigavai. dabar laukiam laukiam, o foto nera ir nera... tiesa, kaip is tavo fotiko juostele issiima?
sayon, suintrigavai. dabar laukiam laukiam, o foto nera ir nera... tiesa, kaip is tavo fotiko juostele issiima?
popieriaus temai galėsim skirti laiko kokio kito susitikimo metu. man tiesiog marketinginis interesas: kokį popierių labiau mėgsta šiuolaikinis potencialus vartotojas. galvoju tiesiog reikia duoti pačiupinėti/pažiūrėti daug visokių nuotraukų, darytų ant įvairaus popieriaus (tame tarpe ir iš to paties negatyvo) ir pasiklausyti nuomones.
bet to fomos barito paimk. negali sakyti nepabandžius (universalus -ms- smailikas, naudojamas visiems atvejams, kuriems nėra individualaus smailiko ) manau, kad patiks.
tiesa, prasiautus epidemijai gal pagalvokime apie kokį negrandsusitikimą iki švenčių? kad ir darbo dieną per pietus kur? popierių pačiupinėsim
bet to fomos barito paimk. negali sakyti nepabandžius (universalus -ms- smailikas, naudojamas visiems atvejams, kuriems nėra individualaus smailiko ) manau, kad patiks.
tiesa, prasiautus epidemijai gal pagalvokime apie kokį negrandsusitikimą iki švenčių? kad ir darbo dieną per pietus kur? popierių pačiupinėsim
QUOTE(Sansara @ 2009 12 10, 14:05)
jau sudėjau. ir nevisai vykusius, ir labiau vykusius.. tik kaip jau tapo įprasta mano nuostabusis skeneris pjauna grybą, vakar nesugebėjau jo išprievartauti normaliai skenuoti tai šalia double expo gavosi double menas a la scanner
juostelės pati neimk, jeigu nesi tikra, kaip išsiima. reik susitikt - išimsiu
QUOTE(andriuska @ 2009 12 10, 14:34)
jin dar neprasiautė, bet susitikti galim ir norim
say, i Rusijos kino savaite Skalvijoj biski vaikstau
tame ir esme, kad graziausiai skleidziuosi prijaukintose erdvese su pazistamais zmonem, ir fotografijoj taip pat paroda paprastai kabedavo iki sausio 7, kad tik nepavogtu/nesugadintu. Bet siaip tikrai gera proga pagaliau visa seimyna pas mane apsilankyt, l.laukciau Kur skrendat?
andriuska, noreciau ir as pas tave nuotrauku atspausdinti, bet bent jau men begyje butu gerai. siaip susitikimo ideja palaikau, ten ir aptartumem
ms, kas tau?
dar - Inc ir sillwio nuotraukas kzk perziurejau, nu kaip gerai susiderinusiu vyro ir zmonos
QUOTE(Puriena6 @ 2009 12 07, 10:43)
Gaziulka, aš irgi už "večera". Man dar superinė tavo skaidrinė serija iš pajūrio. Bet gal per asmeniška viešai erdvei Norėč ir aš jūsų parodą pamatyti, gal dar nenukabinsit ir po naujų ? Nes realiai tik tada galėčiau atvykti. Gruodžio 19 išskrendam į šiltuosius kraštus ir šildysimės ten 10 dienų.
tame ir esme, kad graziausiai skleidziuosi prijaukintose erdvese su pazistamais zmonem, ir fotografijoj taip pat paroda paprastai kabedavo iki sausio 7, kad tik nepavogtu/nesugadintu. Bet siaip tikrai gera proga pagaliau visa seimyna pas mane apsilankyt, l.laukciau Kur skrendat?
andriuska, noreciau ir as pas tave nuotrauku atspausdinti, bet bent jau men begyje butu gerai. siaip susitikimo ideja palaikau, ten ir aptartumem
ms, kas tau?
dar - Inc ir sillwio nuotraukas kzk perziurejau, nu kaip gerai susiderinusiu vyro ir zmonos