Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

aš šiandien turėčiau pasiimti ištyrškintą Degutės ir mano juostelę. Nežinau, kada nuskenuosiu, šiandien ryt. Jė..smile.gif
Atsakyti
Inc,Sillwio, tikrai vežančios nuotraukos. Labai patiko.

Laukiam laukiam toliau kitų pasirodymo ploja.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie pagyrų Inc ir Sillwio serijai thumbup.gif Labai patiko wub.gif Aš tai įpusėjau juostelę, tikėjaus per pereitą savaitgalį baigt, bet vaikas susirgo, tai iš namų dabar nosies neiškišu doh.gif Nu bet šią svaitę vis tiek baigsiu manau.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 12 09, 11:00)
Inc,Sillwio, tikrai vežančios nuotraukos. Labai patiko.

Laukiam laukiam toliau kitų pasirodymo ploja.gif

pasiėmiau juostelę, naij naij naij, bandysiu skenuot vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 12 09, 14:23)
pasiėmiau juostelę, naij naij naij, bandysiu skenuot vakare smile.gif

voo bigsmile.gif lauksiu rezultatų smile.gif

sillwio ir Inc faina juosta gavosi smile.gif kai kur kaip specialiai suderinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 12 09, 14:49)
voo  bigsmile.gif lauksiu rezultatų smile.gif

sillwio ir Inc  faina juosta gavosi smile.gif kai kur kaip specialiai suderinta smile.gif

prieš langą kai kuriuos kadrus pažiūrėjus tai žiauriai intriguoja biggrin.gif
Atsakyti
Smiltie, lauksiu juosteles.
Silwio, sia sav ar kitos pradzioj atsiusiu tau atgal wink.gif

Sorry, kad retai uzklystu..na teks uzklyst dar reciau
Atsakyti
grįžau (kas kart vis mažiau noro tiesą sakant verysad.gif čia apie mūsų valstybę)

QUOTE(Sansara @ 2009 12 07, 17:05)
sillwio koki fotopopieriu megsti ir kodel ? biggrin.gif

ne sillwio, bet irgi nuomonę pareikšiu. man geriausias popierius forte warmtone. kartono pagrindu, multikontrastinis. tik jo atsargos baigėsi. liko gal 20 lapų 20x30. sekantis - dabar naudojamas fomos kartonas. labai geras juodas tonas, gražus paviršius, toks ne matinis, bet ir netoks blizgus, kaip ilfordo blizgaus. iš RC popierių tai vėl gi adox buvo toks warmtonas ir forte warmtonas. jo turiu kelis pokus 30x40. reik naudoti, bet šedeurų tokiam formatui nėra cool.gif toliau jau eitų ilfordo RC, o po to forte RC su adoxu easyprint berods. tie tai tik mokslams. vat ta nuotrauką, kurią perdavaiu yra fomos RC popierius. kartonas žymiai turtingiau atrodo. ilfordas man kažkos įnoringas ir ne visuomet juoda gaunasi juoda. ji kažkokia pilka šiame popieriuje, arba reikia spausti IV ir aukščiau filtru. tuomet pilkos nebelieka. bet čia gal ir nuo naudojamų ryškalų priklauso.

pradžiai tikrai paimk 10x15 100 lapų fomos RC popieriaus. vis vien ne mažiau pusės eis šiukšlių dėžėn (čia geriausiu atveju). o tuo pačiu gali paimti ir poką 10 lapų 18x24 fomos kartono. čia jau kai pramoksi - atspausi ir ga;ėsi skirtumą pažiūrėti. jis nebrangus, gal 16 lt už poką. tikrai košernas popierius lyginant su RC.

QUOTE(Zitlali @ 2009 12 08, 19:46)
Noreciau pora nuotrauku atsispausti, Andriuska pas tave galima? Ar keliaut i Procentra smile.gif

procentras optiškai nebespausdina jau porą metų kokių. jei nori tikro BW iš BW negatyvo tikruoju būdu padaryto - galim kalbėti. tik vat kaip greitai padarysiu - negaliu pasakyti. bo darau nuotraukas kai tam yra tinkama nuotaika ir noras smile.gif
Atsakyti
o man kartonas nepatinka blush2.gif nezinau kodel, bet kol kas as nenoriu net galvot apie baritini popieriu... g.gif turbut dar nepatirtis savo sako smile.gif bet man foto - glencine butinai biggrin.gif ir plona biggrin.gif matiniu net savo vaikystes albumuose nemegstu doh.gif

sayon, suintrigavai. dabar laukiam laukiam, o foto nera ir nera... lotuliukas.gif tiesa, kaip is tavo fotiko juostele issiima? biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 10 gruodžio 2009 - 14:05
popieriaus temai galėsim skirti laiko kokio kito susitikimo metu. man tiesiog marketinginis interesas: kokį popierių labiau mėgsta šiuolaikinis potencialus vartotojas. galvoju tiesiog reikia duoti pačiupinėti/pažiūrėti daug visokių nuotraukų, darytų ant įvairaus popieriaus (tame tarpe ir iš to paties negatyvo) ir pasiklausyti nuomones.

bet to fomos barito paimk. negali sakyti schmoll.gif nepabandžius nestuke.gif (universalus -ms- smailikas, naudojamas visiems atvejams, kuriems nėra individualaus smailiko smile.gif ) manau, kad patiks.

tiesa, prasiautus epidemijai gal pagalvokime apie kokį negrandsusitikimą iki švenčių? kad ir darbo dieną per pietus kur? popierių pačiupinėsim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 12 10, 14:05)
sayon, suintrigavai. dabar laukiam laukiam, o foto nera ir nera...  lotuliukas.gif tiesa, kaip is tavo fotiko juostele issiima? biggrin.gif  lotuliukas.gif

jau sudėjau. ir nevisai vykusius, ir labiau vykusius.. tik kaip jau tapo įprasta mano nuostabusis skeneris pjauna grybą, vakar nesugebėjau jo išprievartauti normaliai skenuoti bigsmile.gif tai šalia double expo gavosi double menas a la scanner smile.gif

juostelės pati neimk, jeigu nesi tikra, kaip išsiima. reik susitikt - išimsiu biggrin.gif

QUOTE(andriuska @ 2009 12 10, 14:34)
tiesa, prasiautus epidemijai gal pagalvokime apie kokį negrandsusitikimą iki švenčių? kad ir darbo dieną per pietus kur? popierių pačiupinėsim cool.gif

jin dar neprasiautė, bet susitikti galim ir norim wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 gruodžio 2009 - 15:20
say, i Rusijos kino savaite Skalvijoj biski vaikstau mirksiukas.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2009 12 07, 10:43)
Gaziulka, aš irgi už "večera". Man dar superinė tavo skaidrinė serija iš pajūrio. Bet gal per asmeniška viešai erdvei g.gif Norėč ir aš jūsų parodą pamatyti, gal dar nenukabinsit ir po naujų ? Nes realiai tik tada galėčiau atvykti. Gruodžio 19 išskrendam į šiltuosius kraštus ir šildysimės ten 10 dienų.

tame ir esme, kad graziausiai skleidziuosi prijaukintose erdvese su pazistamais zmonem, ir fotografijoj taip pat smile.gif paroda paprastai kabedavo iki sausio 7, kad tik nepavogtu/nesugadintu. Bet siaip tikrai gera proga pagaliau visa seimyna pas mane apsilankyt, l.laukciau mirksiukas.gif Kur skrendat? rolleyes.gif

andriuska, noreciau ir as pas tave nuotrauku atspausdinti, bet bent jau men begyje butu gerai. siaip susitikimo ideja palaikau, ten ir aptartumem smile.gif

ms, kas tau?

dar - Inc ir sillwio nuotraukas kzk perziurejau, nu kaip gerai susiderinusiu vyro ir zmonos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 10 gruodžio 2009 - 15:34