Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Jeigu kas galvoja, kad juostinė fotografija miršta - galvokit iš naujo nail.gif

Tęsiam smile.gif

1 tema 2 tema 3 tema 4 tema 5 tema 6 tema 7 tema 8 tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 27 lapkričio 2009 - 08:48
Aš sėdžiu ant lagamino. Išskrendu savaitgaliui į Londoną thumbup.gif jejeje!

Mariau, man visada labai įdomus tavo požiūris, kokiu kampu prieini, netikėtos kadruotės. Ne visos man patiko, bet yra nuostabių. Rūtos pirmoji man be galo graži, Gaziulkos - 2, 5, 7, Sansaros vaikiuko pirmoji. Na žodžiu man šis mūsų pasifotografavimas labai patiko, nes kaip matosi skirtingi priėjimai prie temos, žmonių, kas kaip kadruoja, ką akcentuoja ir apskritai kokia koncepcija. Labai faina. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 27, 14:04)
Aš sėdžiu ant lagamino. Išskrendu savaitgaliui į Londoną thumbup.gif jejeje!

Na žodžiu man šis mūsų pasifotografavimas labai patiko, nes kaip matosi skirtingi priėjimai prie temos, žmonių, kas kaip kadruoja, ką akcentuoja ir apskritai kokia koncepcija. Labai faina. smile.gif

Не сыпь мне соль на рану smile.gif Man dar menuo iki londono.

Jo. Postumis pirmyn nerealus ir labai naudingas. Tie patys siuzetai, o visiskai skirtingi kadrai. Kiekvienas savaip idomus ir isskirtinis.
Atsakyti
man tai tas meet'as toks svarbus.. nieko gero ten nepadariau, atsitiko nesąmonė su tom juostom.. bet jaučiu, kad būtent tą dieną mano depresijėlė dėl fotografijos pranyko. na ir kas, kad š... prigaminau - bet savijauta pasikeitė. va už tai Jums visiems ir ačiū.. smile.gif
Atsakyti
tai kad myte laisva atmosfera buvo.. smile.gif o as tai atsipalaidaves.. man kzkp vienodai kaip nufotografuosiu.. kzkp zinau, kad galiu visaip...galiu ir minkstai, bet galiu ir astriai, galiu konkreciai, galiu abstrakciai...ar juokais, ar rimtai..ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 27 lapkričio 2009 - 14:21
Jo, tas ir smagu smile.gif

Eik, Kristina. Toki vat pafotografavimai tai jėgelė, gali kad ir š primalt ir dzin. Ne vestuvės už pinigus gi. Jau kuris laikas ir aš nebesuku galvos dėl to kaip fotografuoju. Bile man patinka ir gerai smile.gif

O atmosfera tikrai laisva buvo thumbup.gif aš per tokio pobūdžio mytą turbūt esu fotografavus tik vieną kart, paprastai fotiko net neimu. Dabar džiaugiuosi, kad fotografavau, nors kilo pagundų neimt fotiko biggrin.gif
Atsakyti
o as sauniai pasizmonejau per meeta ir tiek lotuliukas.gif
keliolika kadru neisryskintu yra, ale galvos neskauda kokie jie blush2.gif
nors del fotografavimo neigalumo (taip jauciuos) labai pergyvenu paskutiniu metu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 27 lapkričio 2009 - 16:14
pasiemiau atspausdintas savo foto is procentro. kzk vis tiek negyvas man tas spausdinimas. tarsi viskas del ko juosta myleciau, taip uzsispaudzia. stengies, stengies, kad butu gyva ir tikra, o ant galo vis tiek ta sintetika..
Atsakyti
Neleido man oro uoste juostu nesiųst pro rentgeną, o yra pas mane 800 iso. Tikiuosi geriausio sad.gif

ate visiem, sėdu į lėktuvą!
Atsakyti
Puriena ir kam aktualu cia va 120 Provia400X gaunasi po 8,2lt, gal noresi.
Atsakyti
Gaziulka, aktualu. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
atsibaninu....išpirkau kaltę tamsiajam smile.gif

visų pirma didelis ačiū sillwio už fokusoskopą (dėkoju atsistojęs ir palenkęs galvą). sakyčiau antras pagal svarbą dalykas po didintuvo tamsiojoje laboratorijoje. tai, kaip fokusavausi anksčiau - košmaras, nesamonė ir, kaip pasakytų Smoryginas, bezdaliukas. pamačiau grūdą, jo struktūrą. pamačiau ką reiškia pasakymas "rodinalis dirba grūdo centre". popieriuje, net 13x18, visose nuotraukose yra grūdas (daugiau ar mažiau). fantastika. kiekvienas must have.

išbandžiau ir kodak tri-x. kažkaip vis netekdavo šios juostos užtikti, o vat penktadienį gavau. čia iso 400 pušinta per stopą. x-tolis. skanas iš popieriaus 13x18

user posted image

o čia jau matyta, tik dabar skanas iš popieriaus (Sansara, taip motyvuoju atsiimti iš manęs savo juostas. gausi foto dovanų smile.gif )

user posted image

o čia kodak t-max 400 pagal nominalą. su ta monstrine metz blykste.

user posted image

visos foto darytos naujaja konica. labai patinka jos objektyvai. ir frenzelio linzė, su kuria taip lengva fokusuotis rolleyes.gif

p.s. skanai atrodo kiek minkšti. gyvenime foto aštresnės, bet ne tokios, kaip skaitmeninės pašarpintos. tokios....kaip iš tėvelių albumų smile.gif
Atsakyti