Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

uzejau cia, ISIMYLEJAU, apstulbau,susizavejau 4u.gif dekupaza jau ivaldziau, noriu noriu noriu lelytes daryti.... gal galite pasakyti, brangus tai uzsiemimas? ieskosiu pamokeliu internete kaip daryt, nes net neisivaizduoju, kaip situos sedevrus sukuriat 4u.gif o veidukai, negi pacios lipdot... tiek klausimu...
Atsakyti
dange29--ka as galiu pasakyti---mano tik antra lelyte-tai dariau is to ka turejau-tik modelina nusipirkau-jis kainavo55lt.dar reiks maza teptuka nusipirkti---o medziagyciu tai turejau visokiu atraizu,vielos radau sandeleyje,folgos -virtuveje,plaukus panaudojau nenaudojama pruka ax.gif Tai turbu ne kazi kiek kainuoja g.gif juolab ,kad modelino liko dar vienai lelei mirksiukas.gif
Atsakyti
o lele didele padarote is puses to modelino? ar yra SM smulkiai paaiskinta, kaip jas daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 12 16, 17:30)
uzejau cia, ISIMYLEJAU, apstulbau,susizavejau 4u.gif dekupaza jau ivaldziau, noriu noriu noriu lelytes daryti.... gal galite pasakyti, brangus tai uzsiemimas? ieskosiu pamokeliu internete kaip daryt, nes net neisivaizduoju, kaip situos sedevrus sukuriat 4u.gif o veidukai, negi pacios lipdot... tiek klausimu...

Sveika prisijungus prie serganciu lelemis smile.gif
ar brangus tai uzsiemimas... na priklauso kas tau brangu smile.gif Medziagu buna visokiu, kokybiskos skirtos menininkams kainuoja siek tiek daugiau nei skirtos mokinukams. O brangiausia investicija i si uzsiemima tai yra tavo laikas - kuo daugiau jo idesi, tuo svaresni bus tavo darbeliai wink.gif

o del pamokeliu, tai pasiziurek i nuorodas sios temutes pradzioje, ir pavartyk ankstesnes temutes - ten informacijos nors vezimu vesk smile.gif
Atsakyti
dange, sveika prisijungus;) Perziurejusi visas surinktas nuorodas, tikrai sugebetum savarankiskai nulipdyti lelyte,paskaiciusi visas diskusijas,rastum ir siokiu tokiu patarimu. Jei gamybos eigoje iskiltu klausimeliu-tai drasiai gali kreiptis i mus senes biggrin.gif tongue.gif (mergaites, neisizeiskit 4u.gif ax.gif )
Nesu profe, bet turima patirtimi mielai pasidalinsiu. O gal net tu galesi man padeti dekupazo klausimais-vienai lelei nevykusiai drambli nudekupavau. Noreciau kadanors vykusiai nudekupuot ax.gif
Mano nuomone, leles nera brangus uzsiemimas. Paprasciausiai lelytei uztenka tik mase nusipirkti,o visa kita rasi buityje. Aisku,jei sugalvosi suknele papuosti swarovski kristalais,kedutes drozti is raudonmedzio ir t.t. ir pan. -tai pinigine gali gerokai paploneti. Siulyciau pradziai pasigaminti paprastute lelyte ir ziureti ar tave uzkabino;) Tada jau pati spresi,kiek i si hobi nori investuoti.
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2009 12 15, 10:53)
Registruojuos naujuose namuciuose biggrin.gif

Pudra--Tavo lelyte meniska---plaukai patiko labai wub.gif

Rodau saviske
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

labai grazu wub.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma smile.gif butinai pasiskaitysiu. ir kam reiks-del dekupazo patarsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 12 17, 00:05)
dange, sveika prisijungus;) Perziurejusi visas surinktas nuorodas, tikrai sugebetum savarankiskai nulipdyti lelyte,paskaiciusi visas diskusijas,rastum ir siokiu tokiu patarimu. Jei gamybos eigoje iskiltu klausimeliu-tai drasiai gali kreiptis i mus senes biggrin.gif  tongue.gif (mergaites, neisizeiskit 4u.gif  ax.gif )
Nesu profe, bet turima patirtimi mielai pasidalinsiu. O gal net tu galesi man padeti dekupazo klausimais-vienai lelei nevykusiai drambli nudekupavau. Noreciau kadanors vykusiai nudekupuot  ax.gif
Mano nuomone, leles nera brangus uzsiemimas. Paprasciausiai lelytei uztenka tik mase nusipirkti,o visa kita rasi buityje. Aisku,jei sugalvosi suknele papuosti swarovski kristalais,kedutes drozti is raudonmedzio ir t.t. ir pan. -tai pinigine  gali gerokai paploneti. Siulyciau pradziai pasigaminti paprastute lelyte ir ziureti ar tave uzkabino;) Tada jau pati spresi,kiek i si hobi nori investuoti.

teisingai mimo--as irgi pirma lele-ragana padariau is pigaus maxsiminio modelino--pasibandziau kaip lipdosi,ar patinkas man tas darbas-tada jau......
Modelino reikia tik galvai-rankom ir kojytem--ziurint kokia lelyte...Jei paguldysi nuoga-ale sexsi-tai reiks visam kunui smile.gif

Visi kas ateina praso parodyti foteliuka--lelyte tampa antram plane pagal susidomejima--tai noriu ir cia parodyti ta foteliuka

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adatėlė: 17 gruodžio 2009 - 08:22
QUOTE(pavonija @ 2009 12 16, 12:59)
Šposininkė Adatėlė  biggrin.gif 000 taip pažymėtas teptukas arba 00 arba 0 tai kuo daugiau nulių tuo mažiau plaukų ant teptuko smile.gif , pažiūrėk net Ornamentuose yra pirkti , taip pat senamiestyje dailininkų prekių parduotuvėse, net Silver sityje tinkamų pirkau smile.gif smile.gif

Aš šiandien ornamentuose Kaune du nusipirkau. Jie tik žymimi kitaip, ten yra 12 0 ir 20 0. Plonyčiai kokie bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Adatėlė @ 2009 12 16, 13:30)
Pavonija-aciukas smile.gif nuraminai--o tai kazkuri mergaite sake--nepagailek pinigeliu geram teptukui-tai vat ir gavosi blink.gif  lotuliukas.gif

Na taip, paprastas kurį buvau pirkusi kainavo apie 3 lt, o tie kur šiandien įsigijau labai patogūs, kainavo po 10 lt.

QUOTE(dange29 @ 2009 12 16, 17:30)

Viską pačios mergaitės daro. kitaip būtų juk neįdomu.

QUOTE(Adatėlė @ 2009 12 17, 09:21)
Visi kas ateina praso parodyti foteliuka--lelyte  tampa antram plane pagal susidomejima--tai noriu ir cia parodyti ta foteliuka
...

Atrodo patogus biggrin.gif
Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Pries Kaledas pridarem zaislu smile.gif
user posted image
http://www.flickr.co...s/39626552@N00/
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2009 12 18, 11:42)
Pries Kaledas pridarem zaislu smile.gif
...

Kaip šauniai thumbup.gif (pavydukas prabudo manyje blush2.gif )
Atsakyti
Na jau tau pavydeti smile.gif Skaiciau apie jusu nuotikius Vilniuje smile.gif Saunuoles! Lauksim nauju darbu smile.gif
Atsakyti