Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Adatele, prisidedu ir as prie pagyru 4u.gif Labai grazi lelyte,gyva ir silta,naturali. Is karto i akis krito nuostabaus grozio naktinukai.Atrodo kas cia tokio,tiesiog balta medziagele,bet ji taip graziai gula ant lelytes,kad belieka tik zavetis. Tavo sese saunuole,labai graziai plaukucius supyne,bet ir man uzkliuna kasos storis-jie uzgozia lelyte. Siulau nusipirkti teptuku skirtu nagu dailei. man vovere dave si pasiulyma-tai isigijau...irgi labai su akimis vargau. Dabar atsidziaugti negaliu-tie teptukai tokie plonyciai ir patvarus-labai lengva ir patogu su jais dirbti.
Oj, vos nepamirsau- uz foteli tau atskiras balionas 4u.gif
Atsakyti
pudra, esu labai pamaloninta aciuks.gif didis.gif , kad specialiai man įkėlei kojyčių nuotraukas. Ir dar labai džiaugiuosi, kad galėjau daugiau nuotraukyčių pažiūti - tai pradžiuginai mane. Šiltas, geras, labai jaukus LAUKIMAS thumbup.gif
Adatėle, thumbup.gif labai graži kompozicija, gerulė tavo lėlytė, o akys - tarkim , blogai makiažą nusvalė bigsmile.gif o jau foteliukas - tai žodžių trūksta.
Atsakyti
labai gražu, daug kantrybės turit biggrin.gif
Atsakyti
Adatėle, šauni lėlytė thumbup.gif , labai patiko poza, rūbai ir krėslas, žinoma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Adatėle, labai gražiai suformuotos lėlytės rankos ir pečiai wub.gif , žavi suknutė, o apie forteliuką aš irgi be žodžių smile.gif 4u.gif

Rooma drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labs rytas smile.gif

Aciu visoms aciuks.gif Labai malonu skaityti pagyras ir kritika biggrin.gif Is tikro dar yra prie ko dirbti ir tobulinti daug ka g.gif Ta kasa snd ir man per stora lotuliukas.gif doh.gif
Mimo---o ta manikiurisciu sepeteli kur galima isisgyti?
Atsakyti
Adatele, as pirkau ebay....atsiunte is Kinijos per menesi laiko doh.gif Bet tikrai vertejo palaukti. Gal voverei AZ parasyk,paklausk,kur ji Lietuvoje pirko.
Cia nuoroda,kaip atrodo rinkinukas:
Nagu teptukai
Bet tokio didelio rinkinio tikrai nereikia-as naudoju 2-3 ploniausius teptukus. Dar naudoju ta "teptuka",ant kurio galo mazas metalinis burbuliukas-lupytems ir akytems.
Atsakyti
Oj kokie teptukai-su tokiais tikrai turi viskas gerai gautis thumbup.gif Gal paprasciau pas kokia maniukiriste paprasyti ,kad perleistu koki viena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2009 12 16, 12:34)
Oj kokie teptukai-su tokiais tikrai turi viskas gerai gautis thumbup.gif Gal paprasciau pas kokia maniukiriste paprasyti ,kad perleistu koki viena g.gif

Aš iš tokio rinkinio naudoju gal penkis. O šiaip tai nagų dailei skirtų teptukų būna pirkti. Tik jie dažnai būna ilgi, kas netinka. Reik trumpų šerių ir labai plono. Dailininkų parduotuvėse būna. Aš ir Artmanijoj pirkau su dviem nuliais. O dailininkams skirtose parduotuvėse, Alina sakė, būna ir su trim nuliais, tai dar plonesni. Nes jei pats išsikarpai teptuką jis praranda formą ir nelieka to tokio kaip nuplonėjimo į galą kuris gražiai plonai susiglaudžia kai į dažus pamirkai. Aš vieną teptuką apkirpau, vos kelių plaukelių, bet kadangi jis be formos tai dažus ima į tokį apvalų lašą doh.gif Neįmanoma juo piešti.
Atsakyti
Cia tokios kainos-su trim nuliais blink.gif blink.gif blink.gif Nuzudys tai mane doh.gif
Atsakyti
Šposininkė Adatėlė biggrin.gif 000 taip pažymėtas teptukas arba 00 arba 0 tai kuo daugiau nulių tuo mažiau plaukų ant teptuko smile.gif , pažiūrėk net Ornamentuose yra pirkti , taip pat senamiestyje dailininkų prekių parduotuvėse, net Silver sityje tinkamų pirkau smile.gif smile.gif
Atsakyti
Pavonija-aciukas smile.gif nuraminai--o tai kazkuri mergaite sake--nepagailek pinigeliu geram teptukui-tai vat ir gavosi blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti