Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

QUOTE(pudra @ 2009 12 13, 14:07)
O dėl kursų tai taip jau būna. Tikriausiai galutinai užsikabliuoja tos, kurioms tai iš tikrųjų būtina kaip gyvenimo būdas, o ne kaip laiko praleidimas  smile.gif

Aišku, net per kursus jau galima spėt ką užkabino tas užsiėmimas, o kas daugiau ir nebeims į rankas modelino.
Tik vat vieną mačiau dar po kursų perkančią priemones lėlių gamybai, dar ir antrą darbą parodė. Gal tiesiog čia neužeina g.gif
Atsakyti
Nuostabus idejos igyvendinimas wub.gif Viskas lelyteje svelnu-nuo emocijos,iki bantelio ant pirstuko thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mimo 4u.gif . Smagu, kad patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Registruojuos naujuose namuciuose biggrin.gif

Pudra--Tavo lelyte meniska---plaukai patiko labai wub.gif

Rodau saviske

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man labai patiko lelyte - ji gyva ir tai svarbiausia. Suknele nuostabi, peciai, lupos, nosyte - labai patiko. Poza labai naturali, fotelis, draperija - patinka. Bet yra keletas , mano nuomone, taisytinu dalyku: per stora kasa, isivaizduok, kad tavo kasa butu per puse veido.... Akis reiketu nupiesti is naujo. Atkreipk demesi, kad vyzdzius nera apvalus, jis pridengtas virsutiniu voku, t.y. apvalumas su nupjauta virsutine dalimi.
Labai pradziugino mane si lelyte, labai tikiuosi, kad mano pastabeles neizeis taves, o bus i nauda ir meistrei ir kuriniui 4u.gif
Atsakyti
Masiania--aciukas -- smile.gif Del akiu tai zinau--niu nieko negalejau padaryti--rankos dreba -peckiojasi=ir su adata bandziau dazus uzdet ir su teptuku---zodziu--akys tai tikrai reik tobulint blush2.gif O kasos --tai cia storakase mergina--jiai labai pasiseke su plaukais lotuliukas.gif O jai rimtai-tai bivo labai gaila iskarpyti jau turimus plaukus blush2.gif

Aciu uz kritika----visai nepykstu-juk cia mnao tik antra lelyte ax.gif
Atsakyti
antra lelyte - oho, tuomet dar didesni plojimai smile.gif
Del akyciu - nepagailek pinigeliu geram teptukui, trumpam ir plonam. Su apatinem blakstenom atsargiau, as kartais ju visai nepiesiu, tuo labiau jei lele nedidele.
Del plauku spresk pati, paziurek ampiro laikotarpio paveikslus kokios ten sukuosenos (nes suknele is tu laiku.)
Na va parasei, kad nepyksti - tai as ir isijauciau smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aha tikrai reik normalaus teptuko drinks_cheers.gif turiu videio kaip akytes piesti---niu bet be priemoniu niu niekaip schmoll.gif
O cia ne suknele blush2.gif o naktinukai tokie alia---ji gi basa
Atsakyti
Adatėle, pavarai blink.gif antra lėlė o jau tokia išmastyta clap.gif , ta putli krūtinė, veido išraiška ir dar baldelis ( pati darei?) žodžiu kas bus toliau ? thumbup.gif
Atsakyti
Adatėle, sveikinu ir aš 4u.gif Labai dailus darbas. man tik irgi norėtųsi lengvesnės šukuosenos, nes lėlytė tokia švelni, gležna būtybė. Dar tos basos kojytės iš po naktinukų fragmentas wub.gif O naktinukų grožis bigsmile.gif Eina sau, aš tokių irgi norėčiau thumbup.gif
Nunešk savo lėlytę ir į lėlių namus parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 12 15, 14:06)
Adatėle, sveikinu ir aš 4u.gif Labai dailus darbas. man tik irgi norėtųsi lengvesnės šukuosenos, nes lėlytė tokia švelni, gležna būtybė. Dar tos basos kojytės iš po naktinukų fragmentas wub.gif O naktinukų grožis bigsmile.gif Eina sau, aš tokių irgi norėčiau thumbup.gif
Nunešk savo lėlytę ir į lėlių namus parodyti mirksiukas.gif

Pavonija---aciukas aciuks.gif Foteliuka pati dariau-prie jo daugiausiai ir vargau doh.gif Visa savaite diena is dienos doh.gif
Ir dar nesusitvarkiau su plaukais blush-anim-cl.gif2:jie man buvo labai grazus ir palaidi smile.gif tai issikvieciau sese-ji kirpeja---tai ji cia tokia sukuosena ismaste cool.gif

Vovere74--aciukas-malonu aciuks.gif Nz tu leliu namuciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2009 12 15, 10:53)
Registruojuos naujuose namuciuose biggrin.gif

Pudra--Tavo lelyte meniska---plaukai patiko labai wub.gif

Rodau saviske
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Labai grazi lelyte. As tokia mielai isigyciau :)Ach.....
Atsakyti