Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

QUOTE(vovere74 @ 2009 12 08, 22:11)
Taigis va, buvau parodoje ir nustebau, kad tiek daug buvo lėlių ir jos tooookios didelės blink.gif O aš maniau, kad manosios nemažos jau lotuliukas.gif
Štai čia galite pasižiūrėti, kam per toli nuvykti, o kas galit tai geriau gyvai pažiūrėkit, nuotraukose kitaip atrodo.
http://www.leliunama...topic?f=34&t=97

Truputį gąsidančios tos lėlės... Kunigai, angelai tokiais velniškais veidukais unsure.gif Man rodos, čia forume daug gražesnių yra blush2.gif
Atsakyti
Man tai tie vienuoliai patiko biggrin.gif Su džinsiukais, šiuolaikiški vaikinai smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gruodzio 15 d.18 val. Vilniuje,Boksto 2 atsidaro Sasos Petrovos leliu paroda.
Vyks ir mokymai ax.gif info tel.861610668
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 12 09, 12:47)
Sveikos smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 12 08, 23:11)
Taigis va, buvau parodoje ir nustebau, kad tiek daug buvo lėlių ir jos tooookios didelės blink.gif O aš maniau, kad manosios nemažos jau lotuliukas.gif
Štai čia galite pasižiūrėti, kam per toli nuvykti, o kas galit tai geriau gyvai pažiūrėkit, nuotraukose kitaip atrodo.
http://www.leliunama...topic?f=34&t=97

Labai aciu tau voveryte,darbstuolyte 4u.gif ,uz suteikta galimybe pabuvoti parodoje.Man patiko labai thumbup.gif ,pasiziureti ir kad leliu veidai visiskai skirtingi g.gif ,nors as dar tik 5 padirbau,bet man jos atrodo panasios viena i kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 12 09, 11:47)
Sveikos smile.gif

gal išganytojo 2/bokšto 4 ? ne?

kaip galerija vadinas?
galima daugiau info tikslesnės? blush2.gif
Atsakyti
Laukimas

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Pudra - nuotrauka kokia, negaliu.... kelia geras emocijas: senas lagaminas, masinyte smile.gif O ratukai-sagutes - tai tikras atradimas thumbup.gif
Atsakyti
pudra, aš dar ir kojas norėčiau pamatyti ax.gif Tikrai turi daugiau nuotraukų - parodyk, leisk pasidžiaugti ir kitiems biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, masiania, labai smagu iš tavęs girdėti šiltus žodžius 4u.gif .

Kojytės specialiai roomai smile.gif -

user posted image

Daugiau kaip visada čia. ax.gif
Atsakyti
Pudra - aš jau laukiau kažko panašaus. Žinojau, kad bus švelnus darbas, ramių spalvų ir susižavėjimą keliantis 4u.gif .
Va ir naktį atėjau pažiūrėt. Ne be reikalo biggrin.gif
Atsimenu kai kursuose buvau, savo pirmą lėlę dariau, viena moteris darė nėštukę. Man taip patiko ta mintis, galvojau reiks ir man kada nors padaryt, bet taip ir neprisiruošiu. Matyt reik kažkokio ypatingo nusiteikimo.
O prisiminus tuos kursus tai mes ten penkios buvom, bet nei vienos iš tų kursų lėlių čia taip ir nepamačiau g.gif
Atsakyti
Ačiū, vovere74. Man ši idėja gimė bežiūrint kažkokios autorės darbus, kuomet "apsigavau" dėl vienos lėlytės, pagalvojusi, kad ji nėštukė biggrin.gif . Tada sumečiau, kad visai neblogai būtų pačiai tą idėją įgyvendinti smile.gif . Labai ačiū už šiltus žodžius, džiaugiuosi, kad patiko 4u.gif .

O dėl kursų tai taip jau būna. Tikriausiai galutinai užsikabliuoja tos, kurioms tai iš tikrųjų būtina kaip gyvenimo būdas, o ne kaip laiko praleidimas smile.gif
Atsakyti