Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Užsakinėsiu šitą knygą , " Куклы 50 лучших мастер-классов", (aprašymas : В этом издании собраны лучшие мастер-классы из журнала "Кукольный Мастер". Книга состоит из двух частей: "Куклы"( фарфор, горячие и холодные пластики, текстиль, дерево,бумага и папье-маше) и "Костюм и аксессуары").
Turinys čia ir čia .. Pigiausia jos kaina 1200 ru, gaunasi 95 lt. Tai panašiai tiek ir galit orientuotis, nes čia ne komercinis užsakymas, tiesiog prie kitų imamų knygų dar kelias galiu prigriebt, rezervavau daugiau, nes neprisiminiau, kiek reikia biggrin.gif , tai jei kažkam labai reikia, į AŽ šiandien - ryt iki pietų 4u.gif

Atsakyti
rodausi su savo pirma lelyte, nors ir netokia graži kaip jūsiškės, bet vistiek man malonu žiūrėti į ją blush2.gif tik stovo dar nesumeistravau ir nesugalvojau ką į rankas įdėti...
labai jau pikta veido išraiška jos gavosi doh.gif plaukučiai naturalūs, batukai velti ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 02, 23:12)
rodausi su savo pirma lelyte...

Sveikinu su pirmagime 4u.gif
Labai kojytės dailiai atrodo, tokios plonytės. O kaip ji dabar stovi? Atremta į sieną?
Būtinai savo gražią lėlytę atnešk ir į lėlių namus parodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 02 gruodžio 2009 - 22:18
QUOTE(vovere74 @ 2009 12 02, 21:17)
Sveikinu su pirmagime 4u.gif
Labai kojytės dailiai atrodo, tokios plonytės. O kaip ji dabar stovi? Atremta į sieną?
Būtinai savo gražią lėlytę atnešk ir į lėlių namus parodyt mirksiukas.gif

aciu 4u.gif kolkas stovi atsirėmusi į sieną blush2.gif pasirodysiu ir ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 02, 23:20)
aciu 4u.gif  kolkas stovi atsirėmusi į sieną blush2.gif  pasirodysiu ir ten smile.gif

Mano pirmoji irgi tik atremta stovi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 12 02, 21:41)
Mano pirmoji irgi tik atremta stovi hihihi.gif

as pasistengsiu sumeistrauti stovelį hihihi.gif
Atsakyti
vilmaamliv, o ka, kaip pirmajai tikrai super drinks_cheers.gif. Labai graziai velti batukai atrodo. LN galetum pamokyti mus velimo(ten kaip tik visiskai tuscia). As visiskai zalia sioje srityje. Tikrai savo lelei noreciau koki palta ar skrybliu suvelti.
Beja, man tavo lelyte atrodo ne pikta,o pasikelusi. Tipo-ziurekite ir grozekites,kokia as puosni.
Mano pirmagime irgi sienas ramsto,bet nesiruosiu jos niekur tvirtinti ir koju grezti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 12 02, 22:17)
vilmaamliv, o ka, kaip pirmajai tikrai super drinks_cheers.gif. Labai graziai velti batukai atrodo. LN galetum pamokyti mus velimo(ten kaip tik visiskai tuscia). As visiskai zalia sioje srityje. Tikrai savo lelei noreciau koki palta ar skrybliu suvelti.
Beja, man tavo lelyte atrodo ne pikta,o pasikelusi. Tipo-ziurekite ir grozekites,kokia as puosni.
Mano pirmagime irgi sienas ramsto,bet nesiruosiu jos niekur tvirtinti ir koju grezti cool.gif

ačiū,kad pakomentavote smile.gif vėlimo ir pati nelabai moku, tiesiog pasiėmiau vėlimo adatą, vilnos ir bandžiau nuvelti kažkaip, bet taisyklingai kaip reikia velti, tai dar nemoku blush2.gif
na taip, tokia pasikėlusi damutė gavosi ax.gif
Atsakyti
Šeštadienį Klaipėdoje „Herkaus galerijoje“ duris atvėrė Aidos Pečeliūnienės lėlių ir Artūro Kavaliausko tapybos paroda.
„Herkaus galerijoje“ įsikūrusiame „Klaipėdos galerijos“ filiale žiūrovų laukia Aidos Pečeliūnienės rankų darbo lėlių ekspozicija ir ryškiu savitu braižu pasižyminčio tapytojo Artūro Kavaliausko kūrinių paroda.
Pirmojoje savo personalinėje parodoje Pečeliūnienė eksponuos gausią, dar niekur nerodytą rankų darbo lėlių kolekciją, kurioje galima išskirti kelias grupes: karnavalo lėlės, vienuoliai, miestelėnai, angelai.
Atsižvelgdama į Kalėdų artumą, autorė sukūrė prakartėlę ir debesį didžiasparnių angelų – jie parodos lankytojus jaukiai palydės šviesos gimimo pusėn.
Paroda veiks iki sausio 10 d.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 12 06, 02:53)
Šeštadienį Klaipėdoje „Herkaus galerijoje“ duris atvėrė Aidos Pečeliūnienės lėlių ir Artūro Kavaliausko tapybos paroda.
„Herkaus galerijoje“ įsikūrusiame „Klaipėdos galerijos“ filiale žiūrovų laukia Aidos Pečeliūnienės rankų darbo lėlių ekspozicija ir ryškiu savitu braižu pasižyminčio tapytojo Artūro Kavaliausko kūrinių paroda.
Pirmojoje savo personalinėje parodoje Pečeliūnienė eksponuos gausią, dar niekur nerodytą rankų darbo lėlių kolekciją, kurioje galima išskirti kelias grupes: karnavalo lėlės, vienuoliai, miestelėnai, angelai.
Atsižvelgdama į Kalėdų artumą, autorė sukūrė prakartėlę ir debesį didžiasparnių angelų – jie parodos lankytojus jaukiai palydės šviesos gimimo pusėn.
Paroda veiks iki sausio 10 d.

Voveryte - tu tikriausiai eisi i ta parodele - PAFOTOGRAFUOK
Nes mums iki pajurio nuvaziuoti nera sansu, tai nors pasigrozeti nuotraukomis

Penktadieni salone MENOJA Siauliuose buvo parodos atidarymas , eksponuojamos mano ir Galinos Beniusienes lelytes ir zaislai. jeigu idomu blush2.gif
http://www.flickr.co...946662/sizes/o/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 06 gruodžio 2009 - 21:32
QUOTE(masiania @ 2009 12 06, 22:31)
Voveryte - tu tikriausiai eisi i ta parodele - PAFOTOGRAFUOK
Nes mums iki pajurio nuvaziuoti nera sansu, tai nors pasigrozeti nuotraukomis

Penktadieni salone MENOJA Siauliuose buvo parodos atidarymas ,  eksponuojamos mano ir Galinos Beniusienes lelytes ir zaislai. jeigu idomu  blush2.gif
http://www.flickr.co...946662/sizes/o/

Aha, aš eisiu. Pafotografuosiu, būtinai ax.gif

Aš ir iki Šiaulių planavau nuvažiuot, bet kol kas niu niekaip doh.gif
Atsakyti
Taigis va, buvau parodoje ir nustebau, kad tiek daug buvo lėlių ir jos tooookios didelės blink.gif O aš maniau, kad manosios nemažos jau lotuliukas.gif
Štai čia galite pasižiūrėti, kam per toli nuvykti, o kas galit tai geriau gyvai pažiūrėkit, nuotraukose kitaip atrodo.
http://www.leliunama...topic?f=34&t=97
Atsakyti