Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2010 04 06, 22:50)
Aciu, voveryte:)

O cia veidukas smile.gif
user posted image

labai patiko smile.gif yra emocija
Atsakyti
Adatėle, labai faina lelyte. Plaukuciai idomiai suraityti, pagalviukas kruopsciai issiuvinetas. Suknele kazkuo i flamenko sokeju uznesa thumbup.gif
Aikoksskirtumas, tavo lelyte nuostabi. Man labai patinka jos suknele ir stovesena, veiduko israiska. Tavo bloge ir daugiau grozybiu prisiziurejau-likau suzaveta.
Gal isduosi,kaip ja tokia didele pritvirtinai ant tokio mazulycio stovelio? Man tai labai aktualu ax.gif
sige, negalejau patiketi,kad tai tavo lelyte. Ji visiskai kitokia nei tavo buvusios. Labai grazus ilgesingas zvilgsnis,plevesuojantys plaukuciai. Taip ir isivaizduoju kaip ji vienisa sedi ant juros kranto ir palydi nusileidziancia saule. Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, simbail, masiania ir mimo, labai gera girdeti tokius atsiliepimus ax.gif
O ant stovelio ji labai tvirtai stovi, galima buvo net ir dar mazesni daryti smile.gif stovelis medinis, tad kazkiek svorio turi, o is leles kojyciu vielutes yra ibestos i ji ir priklijuotos, pati lelyte nera sunki, per visa karkasa eina tvirtos vielos, gal del to ji taip tvirtai ir stovi mastau.gif
Atsakyti
anksčiau aki aš išlipdydavau--akies obuoli,vokus apatini ir viršutini---ir tos akys išlipdavo i paviršiu blink.gif Vis galvojau kame čia kampas g.gif gal duobes didesnes daryti g.gif Dabar pabandziau tik išpiešti akis ir likau patenkinta

user posted image
Atsakyti
vajetus kokios grazuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir is kur pas jus tooooks talentas!?
Atsakyti
adatele,tikrai grazi lelyte bigsmile.gif ir akytes zymiai geriau tau ispiestos gaunasi negu islibdytos mirksiukas.gif

manoji biggrin.gif

user posted image

ir mazoji lelyte segiukas,12 cm bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 09 balandžio 2010 - 13:41
Aikoksskirtumas, labai patrukli lelyte ir tikrai tokia nerupestinga bigsmile.gif
Labai mielas veidukas.
Atsakyti
yyla, kokios mielybes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 04 09, 13:40)
manoji biggrin.gif

...

Koks dydis tos su skėčiu? bigsmile.gif Man ji primena vieną tavo senesnių darbelių, nepamenu pavadinimo doh.gif Toks švarkelis panašaus stiliaus. Tą tavo lėlytę esu įsimylėjus iš pirmo žvilgsnio ir vis laukiu kada parodysi kažką panašaus blush2.gif
Atsakyti
dekui smile.gif
o dydis be skecio 32 cm biggrin.gif
o tokiom lelytem daugiau darbelio reikia ideti,negu sedinciom,del to ir nedaznai padarau tokias smile.gif tai pa jau yr biggrin.gif
Atsakyti
voveryt, tau gal arlekina primine? Man irgi del svarkelio kazkuo panasios sios lelytes.
yyla, man ir lelyte su skeciu,ir sagiukas labai labai wub.gif Pirmosios spalvine gama man ziauriai patinka,o botukus tai is pirmo zvilgsnio isimylejau. Butu dar labai grazu,jei is ju atseit vilnones kojines styrotu ax.gif Aj, bet ka ten-lelyte super²
Atsakyti