Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

dekui mimo mirksiukas.gif

na dar viena nuoitraukele,jau nebe vulgari cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2010 03 25, 20:29)
voveryt-oj laukiam laukiam, naujosios laukiam wink.gif

Kažin ar sulauksi doh.gif Aš čia bandžiau primūčint vieną kurią dar prieš Kalėdas pradėjus esu. Galvą ir rankas nulipdžiau ir daugiau nei iš vietos doh.gif Vis paimu kažką pakrapštau ir vėl padedu. Nesusikalbam mes su ja, nesusidraugaujam schmoll.gif

QUOTE(yyla @ 2010 03 25, 20:59)

Man čia labiau patinka jos sėdėsena. nes labai man skanu kai taip pėdutės į vidų pakreiptos wub.gif
Tik šitoj nuotraukytėj man jau mažoji kažkaip įdomiai atrodo g.gif Rankytės ilgokos, ar tik man taip vaidenasi? blush2.gif
Aš gavau dovanų nuo mamunės lėlytę-sagytę, kaip džiaugiuosi - ne tas žodis bigsmile.gif
Seniai svajojau, pačiai rankos neprieina, o pirkti kažkaip vis irgi blush2.gif Tai va dabar galiu džiaugtis. Įsivaizduoju kaip ir tavo super turi atrodyti įsegta į rūbą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 03 25, 21:59)

Nu negaliu, nebeišeina tylėt wub.gif
yyla, vovere užsiminė apie lėlytę-sagytę ar tu tokias darai? blush2.gif
Atsakyti
yyla, naujoj nuotraukoj labai graziai batukai atrodo thumbup.gif
voveryt, nekankink tu lelytes,padek i stalciu-lai laukia savo valandos. Pameni mano akiniu seimininke?Kaip ji mane kankino,kaip as su ja pykausi nuo paciu pirmu zingsniu. Ir dabar negaliu i rankas paimti, iki galo uzbaigti-guli po akim kaip gyvas priekaistas...nemiela ji man. Galbut,kad tiek daug neigiamu emociju i ja idejau. Geriau kurk su dziaugsmu ir lengva ranka-imkis naujo darbelio smile.gif
Atsakyti
darau ir as viena tokia,is pradziu su ja gal ir pykausi,bet dabar ja labai pamilau,bet prie jos prisedu tik tada,kai tikrai yra tam laiko,tikuosi ja greitu laiku pabaigti,ji bus kitokia ,nei dabar daromos lelytes,o tokias sedincias ,kol jos man paklausios,tol jas darysiu :)ir darysiu smile.gif
Voveryt,gal nuotraukoje taip atrodo,bet jei ir is tikro ir butu per ilgos rankytes,tikrai nieko cia blogo nematau tongue.gif juk tai lele,ne zmogus,galima improvizuoti wink.gif
Kroja,kaip tik si mazule ir yra padaryta sage wink.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 03 26, 08:17)
Kroja,kaip tik si mazule ir yra padaryta sage wink.gif

Jetau, paskaičiau, kad 10 cm ji, kažkaip atrodė didesnė blush2.gif O ji jau užimta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 03 25, 20:59)
dekui mimo mirksiukas.gif

Va kitas visai reikalas thumbup.gif thumbup.gif Matai ka reiskia tinkamai pasodinti lotuliukas.gif
dabar labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Na va kaip gražu kai kukliai sėdi biggrin.gif , tikrai daug mieliau atrodo nei prieš tai mirksiukas.gif
Atsakyti
yyla wow bigsmile.gif nuostabi lelyte thumbup.gif
Atsakyti
Yyla, kaip man tavo lelytes patinka! Kadangi retai apsilankai leliu namuose, atejau cia pagirti smile.gif Si naujoji tavo lelyte isvis pakerejo... Viskas labai labai grazu!
Atsakyti
Dove,aciu smile.gif
Aikoksskirtumas,labi malonu tai girdeti,o kitame forumuke jau laiko nebera visiskai ten apsilankyti unsure.gif beje,man tavo lelytes taipogi begalo patinka wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti