Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Mimo--fantastiškas angeliukas---akys wub.gif wub.gif wub.gif Dar patiko drabužėlis smile.gif Medžiagytė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mimo @ 2010 03 24, 21:52)

švelnumo isikūnijimas wub.gif wub.gif
Atsakyti
beprotiskai fantastiskas angelelis wub.gif

o as stai tokia padariau,10cm bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 03 25, 14:31)

Kiek Jus visas stebiu, tai Tavo lėlytės man pačios gražiausios 4u.gif Jos visos skirtingos, neišcackintos ... nors kątik padarytos, bet atrodo jau daug mačiusios rolleyes.gif Sėkmės kūryboje ir toliau user posted image
Kur galima būtų pamatyti daugiau tavo lėlių? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kroja: 25 kovo 2010 - 13:52
begalo malonu tai girdeti bigsmile.gif begalo,dekui uz palinkejimus wub.gif o mano lelytes visos albumuke sukeltos ,maloniai prasom biggrin.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 03 25, 13:31)
...

Simpatulka. Norėjau aš irgi padaryti mažutę, reikėjo vienam žmogui, nu bet pirštai patys daro savo ir neklauso manęs doh.gif Maniškės vis dar auga, jau net nežinau kada jos nustos didėt doh.gif
O čia gal sagytę padarei? Ar tik šiaip mažutė tokia?
Atsakyti
Taip,cia tokia sage hihihi.gif o pas mane zinok irgi leles kuo tuoliau,tuo vis dideja ir dideja blink.gif va dabar viena tokia darau,tai net pati isigandau kokia milzine bus biggrin.gif
na cia dar viena siandien pabaigiau,tokia nediduke,30cm biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 03 25, 15:18)
Taip,cia tokia sage hihihi.gif o pas mane zinok irgi leles kuo tuoliau,tuo vis dideja ir dideja blink.gif va dabar viena tokia darau,tai net pati isigandau kokia milzine bus biggrin.gif

...

Net nesakyk, didelės lėlės turi savų pranašumų mirksiukas.gif Kadangi tau puikiai sekasi tiek su vienom tiek su kitom tai dar geriau. Gali paįvairint dažniau.
Tik vat žiūriu dabar į tavo naują ir galvoju - ot rūpūžkėle doh.gif Kaip vienodai žmonės kartais sumąsto kažką lotuliukas.gif Jau ne pirmą kartą taip, ką nors susigalvoju ir kažkas ima ir užbėga už akių su tokia pat ar panašia mintim. ir netikėk po to žmogau, kad geros mintys tikrai ore sklando biggrin.gif Šiandien susiradau organzos ir pradėjau gėlytes daryti, pagalvojau, kad gražus rūbas gausis. Ir ką galvoji? Įeinu į lėlių namus, o ten mimo nuorodą įdėjus kaip daryt tokias gėles lotuliukas.gif Dabar dar va ir tu taip dailiai papuošei savo lėlę biggrin.gif Vadinas pagavom tą patį vėjo gūsį.
Tiesa, šios ilgakasės akys labai gyvos gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Yyla, labai mielas veidelis paskutinės lėlytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 03 25, 16:18)

Tikrai veidukas toks geruoliškas wub.gif , ir rūbeliai thumbup.gif
Atsakyti
YYLUTE---VIRSUTINE LELYTES DALIS MAN NET LABAI PATINKA wub.gif wub.gif
bet apatine--tai man truputi vulgarokai atrodo g.gif Virsus toks elegantiskas-o apacia ---še tau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 03 25, 21:24)
YYLUTE---VIRSUTINE LELYTES DALIS MAN NET LABAI PATINKA wub.gif  wub.gif
bet apatine--tai man truputi vulgarokai atrodo g.gif Virsus toks elegantiskas-o apacia ---še tau  blink.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Adatele,kas tavo galveleja sklando doh.gif kuom ta lelyte tau nusikalto,kad tokios mintys kyla tau blink.gif
Papildyta:
beje,kojytes galima ir sukryziuoti,jei ir kitiems tokios mintys kyla laugh.gif
Atsakyti
adatele, yyla,aciu jums ax.gif
yyla, man labai patiko paskutines veidukas-jis kiek kitoks nei visu tavo lelyciu. Bliuskyte is gelyciu labai graziai ziurisi thumbup.gif
Ir as dabar darbuojuos prie milzines-bus mano pirmoji tokio kalibro-esu lengvam soke. Net nezinau,ka su lele daryt,joje tiek vietos viskam. Kadangi kuriau tik pabandymui,be idejos-tai dabar galva suku,ka is jos "islauzt".
voveryt-oj laukiam laukiam, naujosios laukiam wink.gif
Atsakyti