Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Tai gerai----papasakosiu apie savo nauja lele----ji is naturaliu medziagu==linas-vilna,oda.Kaip pradejau daryti -norejau grazia mergyte padaryti,bet lipdziau,lipdziau ir gavosi berniuko veidelis mirksiukas.gif |nors sakiau sau,kad berniuku nedarysiu|

~SKUBU PARNESTI PAVASARELI~

`
user posted image
Atsakyti
Sveikos darbstuoles 4u.gif Vis ikisu nosi cia pasigrozeti .Nerealu cia pas jus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Niezti nagai pabandyti ,bet niekaip nesiryztu ,ir drauge ragina ,bet vis prisigalvoju sau priezasciu biggrin.gif
Negaliu .... jusu leles fantastiskos !!!!!!!
Tikrai wub.gif wub.gif wub.gif
Saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 03 22, 21:39)
Tai gerai----papasakosiu apie savo nauja lele----ji is naturaliu medziagu==linas-vilna,oda.Kaip pradejau daryti -norejau grazia mergyte padaryti,bet lipdziau,lipdziau ir gavosi berniuko veidelis mirksiukas.gif |nors sakiau sau,kad berniuku nedarysiu|
~SKUBU PARNESTI PAVASARELI~
...

Visų tavo lėlyčių veidukai labai panašūs. Gerai, kad atpažinti galima, savo braižą išsiugdysi. Tik nelabai gerai, kad tos pačios klaidelės kartojasi.
Žiūriu žiūriu ir atrodo, kad galėtų būti tiek berniukas tiek mergaitė. Dažnai būna, kad veidelis atrodo vyriškai, bet kai padažai, uždedi šukuoseną tai iš kart sumoteriškėja.
Simpatiškas gavosi pavasario nešėjas. Taip tik man atrodo, ar jis tikrai nedidukas? Koks jo ūgis?
Aš žiūriu tavo tempai greiti. Per kiek laiko lėlytę padarai?
Aš tai vakar susibiesinau doh.gif Atsisėdau lipdyt ir šnipšyt, nebemoku blink.gif Va padariau pertrauką ir viskas doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Voveryte kaip tai nebemoki blink.gif
As tai lipdau savaitgaliais,rengiu lelyte po darbo---bet ideja jau turi buti galvoje ,kad darbelis sklandziai vyktu umn.gif Po to savaitele lelyte pagyvena namuose-ant lentynos ,kad butu parodyta smile.gif Tai nezinau ar cia greitai g.gif
Pavasarinukas nedidelis 24cm ugio.Sakai klaideles tos pacios g.gif Ar galvytes didokos kliuna?ar akiu ispiesimas nalabai?
Atsakyti
Adatele, o tu į Lėlių namus ar nenorėtun ateiti mirksiukas.gif ten liaudies daugiau renkasi ir patarimų gerų gausi bigsmile.gif
Simpatiškas pavasario berniukas wub.gif Burbuliukų veltų idėja man patiko.
Klaidos kaip Voverė ir pastebėjo kartojasi. Aišku reikėtų daugiau nuotraukų, kad tiksliai pasakyti kas ne taip, bet kiek man matosi tai norisi daugiau apatinės veido dalies, na smakro truputėlį pridėti. Dar( bent jau nuotraukoje) man žandikaulio linija per daug užkelta g.gif bet gal čia tik nuotraukoje šešėlis g.gif
O ūgį, jeigu nestilizuoji lėlytės, tai skaičiuok klasikinėm proporcijom 1x7 dabarties netgi imama 1x 7,5 arba 8. Dėl akyčių sunku pasakyti, blogai matosi ax.gif
Ai ir dar gaila, kad neparašei iš ko lipdyta ax.gif
Atsakyti
Lipdau is miniatiuru modelino. :)Kad charakteri isgauti-tai ir zaidziu su veido proporcijom--nesiekiu tobulo Dovydo veido--man ydomu jieskoti charakterio-tai paryskinu kai ka,kai ka sumazinu. smile.gif
Leliu namuose yra siokie tokie nesklandumai---Voveryte padeda man ten juos spresti---kai viskas susitvarkys ateisiu ir ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 03 23, 09:45)
Voveryte kaip tai nebemoki blink.gif
As tai lipdau savaitgaliais,rengiu lelyte po darbo---bet ideja jau turi buti galvoje ,kad darbelis sklandziai  vyktu umn.gif Po to savaitele lelyte pagyvena namuose-ant lentynos ,kad butu parodyta smile.gif Tai nezinau ar cia greitai g.gif
Pavasarinukas nedidelis 24cm ugio.Sakai klaideles tos pacios g.gif Ar galvytes didokos kliuna?ar akiu ispiesimas nalabai?

Na vat nebesigauna doh.gif Lipdžiau lipdžiau ir galva atsidūrė šiukšledėžėj doh.gif Nebeklauso pirštai ir nebesuprantu ką po ko ir kaip, kažkoks baubokas gaunasi ir viskas doh.gif Nebematau ką reik matyt, akys išvis kaip pas žuvį išsprogę blink.gif
Greitai darai lėlytes. Aš sakyčiau kaip pradžiai tai gal per greit. Pabandyk kokią vieną ilgiau palipdyt. Pasidėliok visokių nuotraukų, pavyzdžių. Ir lipdyk tol kol gausis būtent taip kaip būsi sumanius, o ne paliksi taip kaip gavosi. Sudėtinga su savimi eiti į kompromisus arba reikalauti iš savęs atrodo daugiau nei gali. Bet įmanoma. Aš vat su paskutine tai paie du mėnesius darbavausi. ir kiekvieną dieną beveik. Tol veidą pjaustinėjau ir lipdinėjau, dailinau, perdarinėjau kol gavau tokį kokio norėjau.
Jau tiek kas gerai įgudę tai veidelius greit lipdo.
Dėl klaidelių jau matau parašė tau. Su veideliu reikia padirbėti. Švelnesnių linijų norisi, trūksta kaktos, trūksta apatinio žandikaulio, kaklas prie galvytės netaip nueina. Tokios smulkmenos, bet jos kartojasi. Ir dažnai taip būna, kad žmogus pats to net nemato (aš irgi tokia). Reikia tuomet pagalbos iš šono. Būtų gerai, kad nufotografuotum iš šono ir iš priekio, tik didesnes nuotraukas, kad gerai matytusi. Ir tada paprašyti mergaičių, kad su fotošopu pataisytų, parodytų kas ne taip. Aš jau pasinaudojau tokiom pamokom. Žinok nerealus efektas. Atrodo juk viskas gerai, man patinka, bet kai parodė kaip turėtų būti doh.gif Patikėk manim, toks geras spyris į sėdimąją lotuliukas.gif Tada vat labai gerai pamatai kur yra tavo silpnosios vietos. Ir jau kitą kartą į tai atkreipsi dėmesį.

QUOTE(~ella~ @ 2010 03 23, 10:12)
Adatele, o tu į Lėlių namus ar nenorėtun ateiti  mirksiukas.gif  ten liaudies daugiau renkasi ir patarimų gerų gausi  bigsmile.gif 

Kažkoks gliukas su jos pasijungimu. Ji gali įeiti, bet nieko daryti ten negali. Ieškom problemos ir sprendimo.

QUOTE(Adatėlė @ 2010 03 23, 10:29)
Lipdau is miniatiuru modelino. :)Kad charakteri isgauti-tai ir zaidziu su veido proporcijom--nesiekiu tobulo Dovydo veido--man ydomu jieskoti charakterio-tai paryskinu kai ka,kai ka sumazinu.  smile.gif

Charakteriui išgauti galima tiesiog veido išraiškas kažkokias gaudyti. O su proporcijom žaist, stilizacija, gal ankstoka g.gif Matai aš jau tiek prisiskaičiau ir prisižiūrėjau, kad šioje vietoje irgi esu tokios nuomonės, kad pirmiausiai reik išmokti nulipdyti taisiklingus bruožus. Atkalti ranką ir akį anatomiškai teisinguose veiduose ir jau po to tik imtis jų stilizacijos. Nes žinok matosi kai yra veidas stilizuotas tikslingai iškraipant kai kuriuos bruožus ir kai yra iškraipymas dėl to, kad taip gavosi. Net ir stilizuotuose veiduose nosis savo vietoj, akys irgi. Taip pat ir rankų sulenkimas per alkūnes visada ties liemeniu, net jei stilizuoti kaip Saša Petrova, jos lėlių rankos ir kojos labai ilgos, bet vis tiek prisilaikoma anatomijos.
Bet kokiu atveju - sėkmės tau. Jei jau užsikrėtei šia liga tai vaistų nuo jos žinok nėra lotuliukas.gif
Tik nebijokim klausti. Aš ir nerašiau nieko anksčiau nes nenoriu pulti dalinti pastabų ar juolab kritikuoti kai pati dar embriono stadijoj šiame mene esu. Bet jeigu tu pati nori ir supranti, kad tau tai į naudą tai tuomet sakyk garsiai, kad nori pastabų. Nežinau, gal aš čia tik iš savo varpinės skalambiju, bet man labai padėjo patarimai, pastabos, kažkada net gera dozė skaudžios kritikos privertė susiimti. Aš noriu tobulėti, todėl priimu pagalbą biggrin.gif
Atsakyti
Voveryt labai net iš tos varpinės skambini thumbup.gif labai teisingi pastebėjimai. Stilizuoti ir žaisti galima tik gerai išmokus "Dovydo" bigsmile.gif veidus lipinti ax.gif
Man va irgi žiauriai pradėjo trūkti anatomijos žinių, pradėjau gilintis, begalę info išsistudijavau ax.gif Padeda thumbup.gif jaučiuosi žymiai tvirčiau su kiekvienu nauju veiduku, o tai lipdai ir matai, kad blogai o kur klaidos nesuprasi.
Aš tai nevykėlių į šiukšlių dėžę nemetu, pasilieku kaip pamoką sau bigsmile.gif
Man dabar pastoviai taip - padarau, jau rodos nieko, gal net visai nieko ax.gif o škiek tiek laiko praeina, susiguli ir pamatai, kad nieko gero doh.gif akys pasprogusios, lūpos negerai ir t.t. Aš , kol dar nesu labai įgudus stengiuos pasidaryti, pakankamai anatomiškai tikslią kaukoliukę iš folijos ar putplasčio (vėlgi guru taip pataria mirksiukas.gif ) tada netgi sunkoka jau nuo teisingų proporcijų pabėgti. O ir nuotraukos tikrai padeda, aš tiek visokių prisirankiojusi. Dažnai pasižiūriu mimikas, veido dalių formas.
Atsakyti
voveryt, tu nepergyvenk mirksiukas.gif , žinok man tas pats buvo, kai pradžioje pertrauką padariau biggrin.gif Viskas susitvarkys, rankos dar tiesiog neįgudusios, kad per miegus galėtum nulipdyt biggrin.gif
QUOTE(vovere74 @ 2010 03 23, 14:02)

Kažkoks gliukas su jos pasijungimu. Ji gali įeiti, bet nieko daryti ten negali. Ieškom problemos ir sprendimo.

biggrin.gif man tas pats, įeinu, prisijungia automatiškai, ale žodžio tart negaliu lotuliukas.gif Ir dar, startiniam puslapyje matau naujų temų pavadinimus, bet jos neatsidaro, tik senesnės temos. Ir per sąrašą jei einu, tai tų temų iš viso nerodo.
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2010 03 23, 15:11)

biggrin.gif  man tas pats, įeinu, prisijungia automatiškai, ale žodžio tart negaliu  lotuliukas.gif Ir dar, startiniam puslapyje matau naujų temų pavadinimus, bet jos neatsidaro, tik senesnės temos. Ir per sąrašą jei einu, tai tų temų iš viso nerodo.

As kaip tikra lietuve---ne man vienai pasirodo leliu namuose problemos clap.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2010 03 23, 15:10)
Aš tai nevykėlių į šiukšlių dėžę nemetu, pasilieku kaip pamoką sau  ...

Va, paskaičiau ką parašei ir išsitraukiau iš šiukšlinės tą išgamą. Padrožinėsiu ir bus kaip pagrindas ant ko lipdyt.

QUOTE(pilka @ 2010 03 23, 15:11)
voveryt, tu nepergyvenk  mirksiukas.gif , žinok man tas pats buvo, kai pradžioje pertrauką padariau  biggrin.gif  Viskas susitvarkys, rankos dar tiesiog neįgudusios, kad per miegus galėtum nulipdyt  biggrin.gif

biggrin.gif  man tas pats, įeinu, prisijungia automatiškai, ale žodžio tart negaliu  lotuliukas.gif Ir dar, startiniam puslapyje matau naujų temų pavadinimus, bet jos neatsidaro, tik senesnės temos. Ir per sąrašą jei einu, tai tų temų iš viso nerodo.

Na aš tikiuosi, nes jau išsigandau tai stipriai. Tiesiog žiūriu į tą pagrindą galvai ir net nežinau nuo ko pradėt doh.gif

Nu gražiausiai blink.gif Kas per....

QUOTE(Adatėlė @ 2010 03 23, 15:34)
As kaip tikra lietuve---ne man vienai pasirodo leliu namuose problemos clap.gif

Liatūvė tu, liatūvė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Išsiunčiau adminui, žiūri ir nieko nemato dėl ko taip. Ieško toliau.
Atsakyti
Ir cia pasirodysiu su nauja lelyte "Pats sau angelas". Kompozicijos dydis- 28cm, lele 24 cm, naudojau LivingDoll, Efaplast, ivairias medziagas, karoliukus, vilnos sruogeles plaukams, plunksnas,popieriu,gipsa.
user posted image
user posted image
Atsakyti