Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

trr ačiū už trigrašį biggrin.gif man tai naudinga, taisysiu klaidas ax.gif doh.gif mokausi po truputėlį

Adatėle žiūrėk mūsų lialių lūpos vienodos lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Sparniukai gražūs, juolab, kad pati tapei thumbup.gif .
Atsakyti
`~ella~-----as gi sakiau ,kad panasiai mes modeliojam tuos lelyciu veidukus drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Kai paziuriu i taviskius tai atrodo,kad cia as *vargau* blush2.gif
Atsakyti
Perskaiciau 13 sios temos puslapiu, daug dar liko biggrin.gif Lb noreciau ismokti daryti leles, bet savimi lb abejoju, nes truksta 'dailes' gabumu. Bet gal reiktu pabandyti nes tikrai myliu leles smile.gif Lb grazus sitas menas. Kadangi nedaug perskaiciau, tai klausimelis - kaip pasiunate drabuzelius? smile.gif
Atsakyti
Adatėle, ella, keliaukit į Lėlių namus, rodykit ten savo lėlytes, manau sulauksite daugiau reakcijos, o tuo pačiu ir patarimų 4u.gif Aš dar iš savo patirties galiu pasakyti, kad būtinai eikite į kursus pas patyrusią lėlininkę, nereikės "išradinėti dviračio", iškart viskas aiškiau pasidarys smile.gif

Luka, kviečiu ir tave į lėlių namus, ten visa informacija suskirstyta, nereikės vargti visas temas skaitant 4u.gif
Atsakyti
Ella, kokia lėlė wub.gif wub.gif wub.gif Man labia graži su savo nuotaika, su pojūčiu..ech...

Šiandien Vilniuje, Gedimino 9, nuo 17 val. bus knygos apie dekupažą pristatymas. O kartu ir prekės rankdarbiams (taip pat ir lėlėms) 15 procentų pigiau. ČIA NE REKLAMA. Tiesiog galima pasinaudoti proga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 18 kovo 2010 - 10:06
Arbatėle ačiū 4u.gif wub.gif
sige tai, kad aš jau esu Lėlių namuose ax.gif
**Luka** svarbiausiai noras. Rūbus kuria kas kaip. Galima siūti atskirai, galima tai daryti iš karto ant lėlės, galima ant lėlės užsiuvus medžiagą ją standinti klijais po to uždažyti, vienu žodžiu galimybių daug. Gal tikrai gerai būtų kursai. Pasidomėk.

Atsakyti
elle, aš parašiau čia, o paskui lėlių namuose pamačiau blush2.gif
Atsakyti
Keiciu savo lelyciu stiliuka ir stai kas gavosi---lelyte i naturaliu medžiagu--linas,linas,vilna,oda,linas

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 03 18, 13:05)
Keiciu savo lelyciu stiliuka ir stai kas gavosi---lelyte i naturaliu medžiagu--linas,linas,vilna,oda,linas

Labai jaukiai thumbup.gif Batais tai aš išvis jūsų visų negaliu atsižiūrėti, man taip neišeina...
Aš dar kažkodėl prie šitos lėlytės šuniuką įsivaizduoju biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 03 15, 10:22)

vienas žodis: NUOSTABI !!!
Atsakyti
VISOS IŠSIKRAUSTĖ I *LELIU NAMUS* g.gif
tylu čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 03 22, 16:35)
VISOS IŠSIKRAUSTĖ I *LELIU NAMUS* g.gif
tylu čia g.gif

Kad čia būtų veiksmo reik kažką veikti mirksiukas.gif Šiaip sau paplepėt čia ir nesirenkama.
Jei netingi pasižiūrėk kada buvo sukurta pirma tema ir kiek iki šiol tėra temų. Čia labai intensyviai veiksmas nesirutulioja.
Atsakyti