Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

manoji biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 03 15, 10:22)
manoji biggrin.gif

Labai miela raudonplaukė wub.gif . Geruolė tokia, plaukučiai labai gražūs ir derinys su žalia man labai thumbup.gif
Atsakyti
YYla --lelyte fantastiska thumbup.gif thumbup.gif Man irgi jos plaukai labai patinka--veidukas gerulis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 03 15, 09:22)
manoji biggrin.gif

...

Spalvos labai skanios bigsmile.gif Pavasaris thumbup.gif
Veidukų ištapymas tavo lėlėse man labiausiai patinka ką jose matau, na tiesiog pirmiausiai krenta į akį ir kažkuriam laikui prikausto dėmesį būtent toji dalis. Po to tik galima apžiūrėt visa kita.
Aš čia vieną dieną susiradau tavo lėlių albumą. peržiūrėjau visus tavo darbus. Labai laukiu kada padarysi kažką tokio kitokio. Tokiais kaip etapais tavo lėlytės gimsta. Vienas etapas - jos vienokios, kitas etapas - kitokios. Įdomu stebėti pervirsmus 4u.gif
Atsakyti
Yyla gražuoliukė tavo lėlytė wub.gif Ir kaip visada, nuostabus spalvinis sprendimas, mane tai taip žavi wub.gif
Adatėle įdomi lėlytė, gaila tik viena nuotraukėlė ir neina įžiūrėti arčiau ax.gif
Vat žinau ko norėtūsi- ūgio. Pagal lėlės galvą jis turėtų būti didesnis. Na bet gal čia tik nuotraukoje taip matosi, sunku tas lėles gerai nufotografuoti.
Dabar ir aš savo naująją įdėsiu. Beje padariau iš pradžių galvą ir kadangi pagal ją tenka ūgį apskaičiuoti, išėjo tikra "kartis" virš 73 cm. Na ir griežtoko veido doh.gif mane jau merginos kitam forume už tai kiek pabarė mirksiukas.gif kitą stengsiuos linksmesnę nulipdyti ax.gif Pavadinau savo lialką "Kapučino".
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2010 03 15, 12:33)
Dabar ir aš savo naująją įdėsiu....

Nebarė nebarė lotuliukas.gif Daugiau juk gyrė mirksiukas.gif
Pasikartosiu ir aš - skani tavo lėlytė gavosi, labai skani thumbup.gif
Vat dabar ką pastebėjau tai, kad visai nesimato, jog ji tokia didelė. Matyt tas jos grakštumas, laibumas supainioja ir negali suprast biggrin.gif
Įsivaizduoju kaip įspūdingai turėtų atrodyt kokioj gražioj kavinukėj. Kur tokia romantiška, rafinuota aplinka...Sėdėtų visi kavą gurkšnodami ir žiūrėtų į ją...
Atsakyti
~ella~ Na nezinau ar veidas jos grieztokas, bet aprengiai ir susukavai tu ja labai labai grazei wub.gif na tiesiog puikiai, o dar zinau kaip nuotraukos vaizda suprastina, tai ji turetu buti nuostabi
yyla tavo lelytes man labai grazios, tokios gleznos ir ju veidelio istapymas man labai patinka, gal kursus darai, nes man taip neiseina ispiesti, gaunasi kazkoks blynas, gal ka netaip darau g.gif
O as taip pat prisijungiu prie pilkos ir Rulle, man lygiai tokios pat problemos su naminiu kompu, darbe viskas gerai, cia naudojuosi Mozilla Firefox programa, o namuose Opera. Taciau netekusi kantrybes pabandziau Internet explorer namuose ir viskas buvo gerai, tai cia gal nuo interneto programos priklauso g.gif
Atsakyti
Na va, pas mane irgi Opera g.gif Na, kol kas pakentėsiu, nes vistiek reik kompą jau tvarkyt, o vėliau tada mėginsiu su Internet explorer drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 03 15, 10:22)
manoji biggrin.gif

koks gražus žvilgsnis, toks liūdesio ir vilties pilnas.. wub.gif

QUOTE(~ella~ @ 2010 03 15, 13:33)

Dabar ir aš savo naująją įdėsiu. Beje padariau iš pradžių galvą ir kadangi pagal ją tenka ūgį apskaičiuoti, išėjo tikra "kartis" virš 73 cm. Na ir griežtoko veido  doh.gif  mane jau merginos kitam forume už tai kiek pabarė  mirksiukas.gif  kitą stengsiuos  linksmesnę nulipdyti  ax.gif Pavadinau savo lialką "Kapučino".

atsiprašau, jei leisite įkišiu ir aš savo trigrašį dėl to veiduko ax.gif 4u.gif pabrėžti skruostikauliai dar gan natūraliai atrodo, bet labiausiai to griežtumo priduoda tarpuakyje per plati nosis. iškart vaizdas pasitaisytų jei nosytė per visą ilgį būtų laiba kaip ir pati panelė. smile.gif o šiaip pati lėlė labai prabangiai atrodo, barokinio laikmečio tokia.. thumbup.gif
Atsakyti
dekui labai visoms biggrin.gif o kursu tikrai jokiu nevedu smile.gif

elos lelyte labai graziai aprengta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 15 kovo 2010 - 17:37
~ela~ tavoji lelyte super ir tas ugis visai fain thumbup.gif Matau,kad ir tu ir as panasiai vargstam su tais veidukais drinks_cheers.gif doh.gif
Drabuzeliai ispuoseleti thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas

rodau savo nauja lele ax.gif *Drugelis*
sparnus tapiau ant sifono blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti