Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

QUOTE(rulle @ 2010 03 11, 21:23)
Vovere74 kodel diktata ivedei leliu namuose lotuliukas.gif
Parasiau vakar 2 komentarus,bet ko tai ju nera ax.gif

Diktatą tai čia tik Alinai su visom baudom, nuobaudom ir panašiai lotuliukas.gif Kad moderatorei akių nedrąskytų lotuliukas.gif
Juokai čia viskas. Šiaip bajeruojam.
O dėl komentarų tai keista g.gif Rašei juos prie darbų ar šiaip kažkur forume? ir neatsirado? Ar buvo ir po o dingo? g.gif
Keista odnako, reik aiškintis.
Papildyta:
QUOTE(Vitukas @ 2010 03 11, 19:16)
Hm.  g.gif .. supratau.. Na ziuresiu, bandysiu, gal kazkas iseis. Noras didelis jau kuri laika yra, tik vis abejoju savo sugebejimais, bet daba jau nusipirkau viska, niekur nedingsiu smile.gif Kai pradesiu daryt, manau iskils vel klausimu, tai klausiu, jei nesupyksi wink.gif

Klausimų kils visada. Svarbiausiai nebijoti klausti ir bandyti. ne visiems iš kart pavyksta, ne visiems ir išvis pavyksta, bet jei nebandysi tai tikrai nepavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Rasiau po darbais,ismete lentele,kad perziures moderatoriai,bet as gi neregistruota pas jumis ax.gif gal del to g.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2010 03 11, 21:41)
Rasiau po darbais,ismete lentele,kad perziures moderatoriai,bet as gi neregistruota pas jumis ax.gif gal del to g.gif

Aaaaa, ta programa pilna visokių apsaugos nesąmonių doh.gif Neregistruota dėl to ir nerodo iš kart. Einu žiūrėt kas ten per apsauga uždėta.
Jau sutvarkyta 4u.gif Ačiū, kad parašei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 11 kovo 2010 - 22:18
O aš tai registruota, ale ar naudotis nebemoku g.gif Kai užeinu, rodo, jog prisijungus, kai noriu ką rašyt, liepia prisijungt, tada vel prisijungiu - sėkmingai prisijungėt, ir meta pradinį pslp. Tada vėl užeinu į kokią temą, ir vėl liepia registruotis g.gif Na, vienu žodžiu vis ratu, bet parašyt ar prabalsuot nesiseka man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2010 03 12, 11:05)
O aš tai registruota, ale ar naudotis nebemoku  g.gif Kai užeinu, rodo, jog prisijungus, kai noriu ką rašyt, liepia prisijungt, tada vel prisijungiu - sėkmingai prisijungėt, ir meta pradinį pslp. Tada vėl užeinu į kokią temą, ir vėl liepia registruotis  g.gif Na, vienu žodžiu vis ratu, bet parašyt ar prabalsuot nesiseka man  blush2.gif

Keista g.gif Pabandžiau visaip tai gaunasi normaliai g.gif
Gal pabandyk taip. Ten galima prisijungti tiek pačiame forume tiek startiniame puslapyje. Prisijunk startiniame ir tada rašyk komentarą. O forume balsuok jame prisijungus.
Šiaip mūsų forumo adminas pirmą kartą išvis tokiu dalyku užsiima, čia jo pirmas tinklapis su forumu. Tai turi vis aiškintis visokius programinius gliukus.
Atsakyti
Tai aš startiniame visada prijungta, jau įėjus, bet jei tik spaudžiu rašyti atsakymą, iškart liepia prisijungt. Ir dar, iš startinio pslp. kartais einant į temą išmeta, jog esu neprisijungus, ir skaityt negaliu, nors prisijungus buvau, o kartais skaityt leidžia normaliai, ir rodo, jog prisijungus, bet tik iki tol, kol spaudžiu rašyt.
Bet dėl manęs tai neverta labai vargti, jei niekam daugiau taip nėra, nes aš labai menka rašinėtoja esu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilka: 12 kovo 2010 - 20:29
hmm... gal tau reiketu Cokies savo kompiuteryje pabandyt istrint
Kartais padeda g.gif
Atsakyti
Labas rytas

rodausi nauja savo lelyte---jos uzmanymas aisku biuvo kitas--bet veidas padiktavo visai kita varijanta----tai dar liko viena ideja kitai lelei ax.gif

user posted image
Atsakyti
Oi, Adatele, kokia grazi lele! thumbup.gif Tikra Dama. wub.gif Man ispudingai atrodo sukuosena. wub.gif
Atsakyti
Aha, man irgi šukuosena labai thumbup.gif Ir suknelė įspūdinga, ar ten apsiaustas?
Atsakyti
saulyte,debesyla----aciukas,kad neispeiket aciuks.gif
taip cia apsiaustas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 03 14, 12:09)
saulyte,debesyla----aciukas,kad neispeiket aciuks.gif

Kad nėra čia ko peikti, labai gražu 4u.gif
Atsakyti