QUOTE(Vitukas @ 2010 03 11, 17:33)
Sveikutes! Susizavejau Jusu visu lelytemis! Nuostabu! O gal kuri man galit atsakyti viena klausima, nes jau visai pasimeciau tokioje gausybeje info - radau kaip padaryti karkasus, atskirai galvas, kojas ir t.t., bet vieno nesuprantu, kaip iskepus galva po to ja uzdeti ant to karkaso???
Aš tai darau taip. Paimu vielos , folijos gabalą. Padarau iš vielos vieno galo kilpą ir ant jos suku foliją. Susiformuoju iš folijos būsimą galvą ir ant jos lipdau. Patogu laikyti kai viela styro iš kaklo. kilpą darau tam, kad ta viela neslankiotų ir neišlystų. Vielą iš kart tokią imu kokios reik karkasui. Kai galva padaryta tai su ta viela ją ir pritvirtinu prie karkaso. Kitas variantas. Vietoj vielos darau ant pagaliuko ir kai galva baigta pagaliuką ištraukiu ir su visu kaklu, o kartais ir išlipdytais pečiais užmaunu ant karkaso. Dar klijų įlašinu. Taip pat ir panašiai darau rankas, kojas. kad nereiktų lipdyt visko ant viso karkaso, nepatogu baisiai. Labiausiai man patinka viską daryt atskirai ir po to surinkt į krūvą, arba daryt ant tvirto karkaso kuris statomas ant darbinio stovo.