Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

QUOTE(vovere74 @ 2010 03 08, 14:04)
Net nežinau už ką balsuoti, protas liepia vienaip, o širdis prašo kitaip biggrin.gif

Aha aš ir kankinausi kol apsisprendžiau..
Iš tikrųjų labai smagu kad visi pasitempė ir labai stiprius darbus konkursui pateikė. Tai įrodo akivaizdžią tokių renginių naudą thumbup.gif
Beje darbus galima pažiūrėti čia: Lėlių konkursas
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2010 03 09, 11:07)
Aha aš ir kankinausi kol apsisprendžiau..
Iš tikrųjų labai smagu kad visi pasitempė ir labai stiprius darbus konkursui pateikė. Tai įrodo akivaizdžią tokių renginių naudą  thumbup.gif
Beje darbus galima pažiūrėti čia: Lėlių konkursas

Bet ir gerai, kad reikia galvą sukti už ką balsuoti. Vadinasi nėra taip, kad tik vienas darbas vertas, o kiti šiaip sau biggrin.gif
Atsakyti
O kada bus nugalėtoja paskelbta? Peržiūrėjau lėlytes, mačiau patikusių tad labai įdomu kuri lėlytė laimės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 11 kovo 2010 - 17:03
QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 11, 17:03)
O kada bus nugalėtoja paskelbta? Peržiūrėjau lėlytes, mačiau patikusių tad labai įdomu kuri lėlytė laimės smile.gif

Planuojamas finalas ir apdovanojimai Kaune, ornamentuose kitą savaitgalį.
O jūs tik pažiūrėjot? Reikia balsuoti mirksiukas.gif Kiekvienam kūrėjui kiekvienas balsas labai svarbus. Nors svarbu ne pats laimėjimas, o dalyvavimas, bet ir įvertinimas daug reiškia. Ypač norisi kuo daugiau palaikymo pradedantiesiems. Jeigu galite atskirti kurie darbai pirmi biggrin.gif
Jeigu nenorit balsuoti, tai bent po gerą žodį parašykit komentaruose prie darbų 4u.gif
http://www.leliunama...is-vasaris.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 11 kovo 2010 - 17:20
Sveikutes! Susizavejau Jusu visu lelytemis! Nuostabu! O gal kuri man galit atsakyti viena klausima, nes jau visai pasimeciau tokioje gausybeje info - radau kaip padaryti karkasus, atskirai galvas, kojas ir t.t., bet vieno nesuprantu, kaip iskepus galva po to ja uzdeti ant to karkaso??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitukas @ 2010 03 11, 17:33)
Sveikutes! Susizavejau Jusu visu lelytemis! Nuostabu! O gal kuri man galit atsakyti viena klausima, nes jau visai pasimeciau tokioje gausybeje info - radau kaip padaryti karkasus, atskirai galvas, kojas ir t.t., bet vieno nesuprantu, kaip iskepus galva po to ja uzdeti ant to karkaso???  blush2.gif

Aš tai darau taip. Paimu vielos , folijos gabalą. Padarau iš vielos vieno galo kilpą ir ant jos suku foliją. Susiformuoju iš folijos būsimą galvą ir ant jos lipdau. Patogu laikyti kai viela styro iš kaklo. kilpą darau tam, kad ta viela neslankiotų ir neišlystų. Vielą iš kart tokią imu kokios reik karkasui. Kai galva padaryta tai su ta viela ją ir pritvirtinu prie karkaso. Kitas variantas. Vietoj vielos darau ant pagaliuko ir kai galva baigta pagaliuką ištraukiu ir su visu kaklu, o kartais ir išlipdytais pečiais užmaunu ant karkaso. Dar klijų įlašinu. Taip pat ir panašiai darau rankas, kojas. kad nereiktų lipdyt visko ant viso karkaso, nepatogu baisiai. Labiausiai man patinka viską daryt atskirai ir po to surinkt į krūvą, arba daryt ant tvirto karkaso kuris statomas ant darbinio stovo.
Atsakyti
Daba supratau, kam ta kilpa smile.gif)) Nes galvojau, gal pirma iskepti galva su skyle, o po to reikia karkasa su ta kilpa i ja ikisti.... Aciu tau labai 4u.gif Na reik kazkaip istaikyt laiko, kai maziukas mano miegos, manau geriausia butu nakti smile.gif ir pabandyt daryt, bet baisu...
Atsakyti
QUOTE(Vitukas @ 2010 03 11, 18:31)
Daba supratau, kam ta kilpa smile.gif)) Nes galvojau, gal pirma iskepti galva su skyle, o po to reikia karkasa su ta kilpa i ja ikisti.... Aciu tau labai  4u.gif  Na reik kazkaip istaikyt laiko, kai maziukas mano miegos, manau geriausia butu nakti smile.gif ir pabandyt daryt, bet baisu...

O ko baisu? Jei nesigaus galima bandyt ir vėl, nėra ko bijoti.
O iš ko lipdysi? Kokią medžiagą turi? Galima ne tik iš kepamų lipdyt.
Atsakyti
Zinau, tik jau nusipirkau Eberhard Faber Fimo puppen - lyg patare, kas is sito pradedant lengviau modeliuot. O del tos baimes, tai prisiziurejus jusu sedevru, tai del to ir baisu darosi.... Aisku cia ateiciai, bet po to, kai iskepi tarkim galvyte, tai ja po to dazai akriliniais dazais ir ant galo nulakuoji?
Atsakyti
QUOTE(Vitukas @ 2010 03 11, 18:48)
Zinau, tik jau nusipirkau Eberhard Faber Fimo puppen - lyg patare, kas is sito pradedant lengviau modeliuot. O del tos baimes, tai prisiziurejus jusu sedevru, tai del to ir baisu darosi.... Aisku cia ateiciai, bet po to, kai iskepi tarkim galvyte, tai ja po to dazai akriliniais dazais ir ant galo nulakuoji?

Aš tai nedažiau. Tik akis piešiau su akriliniais ir lūpas, šiek tiek pašėšialiavau. nelakavau. Nes negražiai lakas dengia kepamas mases.
Atsakyti
Hm. g.gif .. supratau.. Na ziuresiu, bandysiu, gal kazkas iseis. Noras didelis jau kuri laika yra, tik vis abejoju savo sugebejimais, bet daba jau nusipirkau viska, niekur nedingsiu smile.gif Kai pradesiu daryt, manau iskils vel klausimu, tai klausiu, jei nesupyksi wink.gif
Atsakyti
Vovere74 kodel diktata ivedei leliu namuose lotuliukas.gif
Parasiau vakar 2 komentarus,bet ko tai ju nera ax.gif
Atsakyti