Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

QUOTE(SECREAT @ 2009 11 29, 21:39)
Sveikutes smile.gif nusipirkau ir as pagaliau modelino leliu gamybai biggrin.gif rinkausi tarp paperclay ir to kepamo.tai nusipirkau kepama,nors baisiai bijau jo,kad leles nesudeginciau.Mergaites,kaip reik elgtis su tuo modelinu?kaip paruost leliu lipdymui?ilgai minkyti?  blush2.gif  nepykit uz kvaila kls,ale norisi gerai padaryt viska...  ax.gif

Aš kepu įsukus į foliją- na taip laisvai, kad nesiliestų- dar niekada niekas nesudegė ar kitaip nesusigadino biggrin.gif
Atsakyti
Pries kepant nulipdyta galva - pabandykite iskepti ivairaus dydzio fimo gabaliukus ir isbandyti savo orkaite. Nes kepimas uztrunka labai skirtingai nuo 15 min iki 40. Vel gi priklauso ir nuo fimo sluoksnio. Zodziu, jeigu kepate pirma karta, patariu pazaisti . Ir is karto galvytes nedeti.

Mano lelyte, vardo niekaip nesugalvoju smile.gif Gal pirmune?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2009 11 30, 17:37)
...

O kokia gražutė bigsmile.gif Labai tikroviška ir daili. Labai kruopščiai, idealiai tiesiog atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Sige, labai fainas jaunuolis thumbup.gif wub.gif
Masiania, jetau kokia dailutė mergytė wub.gif tokia mielutė, labai rūpi jos galvytę paglostyt wub.gif wub.gif
Atsakyti
Masiana labai daili lelyte. Ir tavo stiliukas jauciasi. 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites smile.gif
Del stiliuko smile.gif Visos mano neportretines leles gaunasi kaip sesutes panasios, nieko su tuo padaryti negaliu smile.gif Putliazandes ir putlialupes smile.gif
Beje, pedkelnes tikros , kapronines smile.gif Ir plaukai naturalus smile.gif
Atsakyti
masiania, kaip tik norejau pagirti,kad plaukuciai labai graziai ziurisi! Visgi matosi,kur sintetiniai,nors ir geros kokybes,o kur naturalus plaukai. Reiktu man su kokia kirpeja susidraugaut g.gif O lelyte labai daili smile.gif .Kokio ji ugio? ir kaip tau ja pavyko taip nematomai prie stovelio pritvirtinti? Jos tokios mazos pedutes...atrodo,kad turetu tikrai kokia vielute islyst.
Atsakyti
Masiana tavo lelyte nuostabi ir tikrai atrodo kaip pirmune biggrin.gif . Kaip tau graziai pavyko su plaukuciais susitvarkyti.... Mano lelytes irgi su naturaliais plaukais, bet su jais tikras vargas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugaa: 01 gruodžio 2009 - 01:40
Sveikos, gal žinot kur galima rasti medinį stovą lėlėi? Internetinėje parduotuvėje mačiau metalinį, bet man toks nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2009 11 30, 16:37)

Alioška blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Del kojyciu ir tvirtinimo - pedos vietoje vielute sulenkta ovaliai ir kulno vietoje sulenkta i apacia. T.y. Is kulno islenda vielutes galiukai. Lele tvirtinama istatant vielutes galiukus i isgreztas skylutes pade. Mazai lelei tai tinka, didesnei - reiketu ko nors rimtesnio.
Atsakyti
Aš savo paskutines dvi lėles prie stovelio tvirtinau irgi tokiu būdu. Tik jos didesnės tai ir vielą storoką naudojau. Gan tvirtai laikosi. Pačią vielą dar klijais sutepiau prieš įleisdama į stovelį ir padus kojyčių patepiau, tai gan gerai laikosi.
Atsakyti