Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

tokia netradicine,sakyciau gal avangardine lelyte biggrin.gif bet man tokios zymiai mielesnes ,nei blakstinuotos grazuoles ax.gif ....be cia tik man 4u.gif

Mano lelyte''Nuostalgija'' smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 06 kovo 2010 - 15:07
Yyla, na graži ta tavo vintage stiliaus madam thumbup.gif ir veidas labai gražiai išpieštas ir figūrikė nieko biggrin.gif , o blakstiniuotas gražuoles nespjauk nežinia gal po kurio laiko persigalvosi ir bus blakstiniuota mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal ir taip,nezinau kas bus ateity biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 03 06, 15:06)
tokia netradicine,sakyciau gal avangardine lelyte biggrin.gif bet man tokios zymiai mielesnes ,nei blakstinuotos grazuoles ax.gif ....be cia tik man 4u.gif

Mano lelyte''Nuostalgija'' smile.gif

Prašyčiau panele nesimėtyti akmenimis lotuliukas.gif tongue.gif
Aš vat vis žiūriu žiūriu ir galvoju - ar tavųjų lėlyčių kojytėse, rankytėse bent vielutės yra? Jau tokio plonumo jų tos kūno dalys bigsmile.gif Reik važiuot žiūrėt kaip tamsta pati atrodai, tikriausiai labai laibutė, jei ir lėlytes tokias kuri. Juk sako, kad lėlės panašios į autorių gimsta biggrin.gif
O vat ridikiulį tokį kaip Nostalgija aš irgi turėjau, tik ryyyyyškiai raudoną lotuliukas.gif
Atsakyti
gink dieve,tikrai nesimetau akmenimis biggrin.gif tik sakau kad man asmeniskai patinka ne saldzios lelytes,na tokios kaip ne visos mastau.gif man tada jos buna idomesnes ir originalesnes wink.gif
o kas leicia labuma,na gal ir buvau tokia pries kelis metus,bet dabar reiktu kokius 7-10 kg numesti,kad sugrizti i savo ankstesnes formas doh.gif ,o vielutes zinoma,kad detu,o kaipgi be ju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 06 kovo 2010 - 18:02
Adatele, man trecias variantas pats gaiviausias. Kaip is sarvu issilaisvinusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 03 06, 17:45)
gink dieve,tikrai nesimetau akmenimis biggrin.gif tik sakau kad man asmeniskai patinka ne saldzios lelytes,na tokios kaip ne visos mastau.gif man tada jos buna idomesnes ir originalesnes wink.gif
o kas leicia labuma,na gal ir buvau tokia pries kelis metus,bet dabar reiktu kokius 7-10 kg numesti,kad sugrizti i savo ankstesnes formas doh.gif ,o vielutes zinoma,kad detu,o kaipgi be ju smile.gif

Aš gi juokauju 4u.gif Man pačiai patinka tokie ne visai žmonės. Aš tiesiog juos žmogais vadinu lotuliukas.gif Visokie keisti, kitokie...Stilizuoti labai labai man wub.gif Bet pačiai kol kas dar norisi perprast anatomjiją, kad ją tikslingai kraipyt po to biggrin.gif
Atsakyti
oi,ta anatomija,sudetingas dalykas,daug labai dirbti reikai,labai daug doh.gif
dekui voveryt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2010 03 06, 18:36)
Adatele, man trecias variantas pats gaiviausias. Kaip is sarvu issilaisvinusi smile.gif

Aciu visoms atsiliepusioms,yvertinusioms manno eksparimentu zaidimus.Man tai labai patiko=ziuret jieskot kas netaip===man irgi trecias varijantas geriausias =liksiu prie jo biggrin.gif

Yyla==ydomi lele gavosi smile.gif
Atsakyti
Oi dirbam plušam karsta.gif Konkurso dalyvius rikiuojam į paradą biggrin.gif Kokių grožių - nai nai nai. Dabar matosi ką visi veikė pastaruoju metu biggrin.gif
Kažkas už tai dar ir dovanų gaus 4u.gif
Kas netingit, peržiūrėkit pirmame šios temos poste esančias nuorodas. Ar visos tebeveikiančios. Va artmanijos pasikeitęs adresas. Nebe artmanija, com o artmanija.lt gal dar kažką pražioplinau doh.gif kad neklaidint čia užsukančių, besidominčių, reiktų kažkaip nebeleist sau klyst doh.gif Jau šią temą atidarant teko kai kurių gerų nuorodų nebedėt verysad.gif nes jos nebeveikia. Vis galvoju kaip gerą informaciją, tiek visų čia rinktą, išsaugot kai pirmosios temos nukris ne į archyvą, o į nebūtį g.gif
Atsakyti
Tau voveryt didziausi pagyrimai,toki foruma sukuriai first.gif va katik is ten as,labai dziaugiuosi,kad jis vis auga clap.gif gail,kad as del laiko stokos vis dorai neprisijungiu unsure.gif bet tikiuosi viskas bus gerai su tuo laiku,ir reiks konkurse taipat sudalvaut g.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 03 08, 07:41)
Tau voveryt didziausi pagyrimai,toki foruma sukuriai first.gif va katik is ten as,labai dziaugiuosi,kad jis vis auga  clap.gif gail,kad as del laiko stokos vis dorai neprisijungiu unsure.gif bet tikiuosi viskas bus gerai su tuo laiku,ir reiks konkurse taipat sudalvaut g.gif  wink.gif

Na jau kitą kartą už ausyčių tempsim lotuliukas.gif
Bet kiek pasirodo daug kūrybingų žmonių 4u.gif Tiek daug konkurse dalyvių ir su tokiais puikiais darbais. Net nežinau už ką balsuoti, protas liepia vienaip, o širdis prašo kitaip biggrin.gif
Kaip gerai, kad kažkada čia buvo lėlyčių tema užvesta. Juk daug kam viskas nuo čia ir prasidėjo biggrin.gif
Atsakyti