Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Tei, labai miela lelyte.
Atsakyti
QUOTE(laimikas @ 2010 03 03, 18:00)
Tei, labai miela lelyte.

Aiū Laimikai! smile.gif
Atsakyti
Kodėl toks tylus skyrelis? ax.gif juk tiek daug lėlyčių gamintojų yra g.gif
Atsakyti
Labas rytas

ne tyku-o darbuojames mirksiukas.gif

Man labai patiko jieskoti,mastyti,derinti,svarstyti---tai va kokie mano jieskojimai

Pirmas varijantas

user posted image

antras varijantas--keiciau burbulus=+pridejau drugelius

user posted image

kadangi man pasirode per daug visko --nuemiau rankoves ir pakeiciau rubu spalva+==
trecias varijantas==

user posted image

Ka manot -kuris labiausiai vykes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adatėlė: 05 kovo 2010 - 10:40
Sveikute, Adatele, as prie "megeju paveizet", bet man graziausias pirmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 03 05, 11:38)
Ka manot -kuris labiausiai vykes?

treciam nuimciau karoliuku sijona ir rutulius su gelytem, pailginciau kasas ir uzdeciau jas ant ranku vietoj rutuliu. (cia aisku tik mano nuomone smile.gif )

Nebekankink tu jos, imkis naujos lelytes wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Aš tai ir prisidedu prie tų "mėgėjų pažiūrėti", bet jūsų lėlės tai yra kažkas tokio.... tiesiog nėra žodžių apibūdinti koks jausmas paima, kai pamatau bent vieną iš jūsų lėlyčių. notworthy.gif Tiesiog pasaka... kiekvieną kartą pamačiusi, galima sakyti susileidžiu ir apsiseilėju biggrin.gif
Taigi nusprendžiau būti ne tik pasyvi skaitytoja, bet ir šitoj srityje išbandyti savo jėgas. Jau prisiskaičiau įvairiausių forumų ir MAŽDAUG vaizdas kyla bent nuo ko pradėti... Bet kartu ir net nežinau... Tad bet kokia pagalba labai padėtų smile.gif Tad turiu sugalvojus klausimų jums smile.gif Visų pirma klausimas kyla kaip jūs vis dėlto aprengiat tas lėlytes? Kiek mačiau vienos "sukonstruoja" lėlytę iš karto, kitos- iš dalių surinkinėja. Kaip suprantu, čia kiekvienos reikalas. Tad kaip jūs jas aprengiat? biggrin.gif Gal kvailas klausimas, bet toooks jau mistinis man... Nes jei , pvz. darai sėdinčią lėlę...Ar drabužėlius kažkaip specialiai prikonstruojate? O dėl plaukučių tai juos tiesiog klijuojat? O kaip darot, ar visą kūną (nekalbu apie veidą, kaklą, blauzdas ar rankas) padengiate kokia nors tai mase? kažkur mačiau, kad virš kelių iki juosmens, nuo alkūnių iki pečių paliktos vielutės. Ar čia nuo sumanymo tiesiog priklauso..
Atsiprašau, jei kur kartojuosi.. Bet atrodo kiek skaičiau čia, tai atsakymų konkrečių neradau, arba jau mano smegenys nebesugeba apdoroti tokio informacijos kiekio g.gif biggrin.gif
Atsakyti
as pritariu Tei,Adatele,nebekankink tu tos leytes,imkis naujos sunglasses2.gif
Papildyta:
si
simonyte,reikia daryti paciam,ir eksperimentuoti,tik taip darydamas atrasi kaip tau geriau,o daryti galima be galo ivairiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 06 kovo 2010 - 08:49
Dieviskos lelytes. man nerealiausios - mimo, na, tiesiog fantastiskos, su charakteriu.
irgi noreciau pabandyt, bet vis ner laiko:) tik nutapyti galiu:)

https://www.paveiksl...iktorija-tnova/
jei ka, paveikslai parduodami, ir tapomi pagal uzsakymus. kaina mazesne nei nurodyta puslapyje... g.gif , akrilas ir drobe.

bet leles - kapec, kokios nerealios..... wub.gif
Atsakyti
Tą aš suprantu Yyla smile.gif tik kažkaip norisi viską iš pradžių žinoti rolleyes.gif Arba, jau čia mano problema, kad reikia šimtą kartų skaityti ir aiškintis kaip daryti, o po to tik į darbą kibti g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Simonyte ,geriausiai palankyk kokius nors kursus ( o tikrai yra iš ko pasirinkti) ir bus atsakyti visi klausimai, sutaupysi daug gražaus laiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simonyte_ @ 2010 03 06, 11:25)
Tą aš suprantu Yyla smile.gif tik kažkaip norisi viską iš pradžių žinoti rolleyes.gif  Arba, jau čia mano problema, kad reikia šimtą kartų skaityti ir aiškintis kaip daryti, o po to tik į darbą kibti  g.gif  rolleyes.gif

Ta pradžia labai skirtinga būna. Labai daug variantų kaip galima daryti ir visi savaip tą daro.
O kad pradžiai teks daug info ieškoti - faktas. Paprasčiausia išeitis - kursai. O lėlių namuose labai daug naudingos informacijos mergaitės sudėjo ir susistemintos, tereikia žinoti ko nori.
Aš dar ir dabar į kursus noriu. Man vis negana biggrin.gif O apie informacijos ieškojimą internete, knygose - net nebekalbu. Vis domiuos ir domiuos. Vat pvz. į tuos pačius patarimus, vaizdines pamokas dabar praėjus metams žiūriu kitom akim. Matau ko pradžioj nemačiau. Praktika daro savo, kol nepabandysi tol nesuprasi kas su kuo valgoma.
Tiesa, tu iš kur pati?
Atsakyti