Tei, labai miela lelyte.
Kodėl toks tylus skyrelis?
juk tiek daug lėlyčių gamintojų yra

Labas rytas
ne tyku-o darbuojames
Man labai patiko jieskoti,mastyti,derinti,svarstyti---tai va kokie mano jieskojimai
Pirmas varijantas

antras varijantas--keiciau burbulus=+pridejau drugelius

kadangi man pasirode per daug visko --nuemiau rankoves ir pakeiciau rubu spalva+==
trecias varijantas==

Ka manot -kuris labiausiai vykes?
ne tyku-o darbuojames

Man labai patiko jieskoti,mastyti,derinti,svarstyti---tai va kokie mano jieskojimai
Pirmas varijantas

antras varijantas--keiciau burbulus=+pridejau drugelius

kadangi man pasirode per daug visko --nuemiau rankoves ir pakeiciau rubu spalva+==
trecias varijantas==

Sveikute, Adatele, as prie "megeju paveizet", bet man graziausias pirmas

QUOTE(Adatėlė @ 2010 03 05, 11:38)
treciam nuimciau karoliuku sijona ir rutulius su gelytem, pailginciau kasas ir uzdeciau jas ant ranku vietoj rutuliu. (cia aisku tik mano nuomone

Nebekankink tu jos, imkis naujos lelytes

Sveikos
Aš tai ir prisidedu prie tų "mėgėjų pažiūrėti", bet jūsų lėlės tai yra kažkas tokio.... tiesiog nėra žodžių apibūdinti koks jausmas paima, kai pamatau bent vieną iš jūsų lėlyčių.
Tiesiog pasaka... kiekvieną kartą pamačiusi, galima sakyti susileidžiu ir apsiseilėju 
Taigi nusprendžiau būti ne tik pasyvi skaitytoja, bet ir šitoj srityje išbandyti savo jėgas. Jau prisiskaičiau įvairiausių forumų ir MAŽDAUG vaizdas kyla bent nuo ko pradėti... Bet kartu ir net nežinau... Tad bet kokia pagalba labai padėtų
Tad turiu sugalvojus klausimų jums
Visų pirma klausimas kyla kaip jūs vis dėlto aprengiat tas lėlytes? Kiek mačiau vienos "sukonstruoja" lėlytę iš karto, kitos- iš dalių surinkinėja. Kaip suprantu, čia kiekvienos reikalas. Tad kaip jūs jas aprengiat?
Gal kvailas klausimas, bet toooks jau mistinis man... Nes jei , pvz. darai sėdinčią lėlę...Ar drabužėlius kažkaip specialiai prikonstruojate? O dėl plaukučių tai juos tiesiog klijuojat? O kaip darot, ar visą kūną (nekalbu apie veidą, kaklą, blauzdas ar rankas) padengiate kokia nors tai mase? kažkur mačiau, kad virš kelių iki juosmens, nuo alkūnių iki pečių paliktos vielutės. Ar čia nuo sumanymo tiesiog priklauso..
Atsiprašau, jei kur kartojuosi.. Bet atrodo kiek skaičiau čia, tai atsakymų konkrečių neradau, arba jau mano smegenys nebesugeba apdoroti tokio informacijos kiekio

Taigi nusprendžiau būti ne tik pasyvi skaitytoja, bet ir šitoj srityje išbandyti savo jėgas. Jau prisiskaičiau įvairiausių forumų ir MAŽDAUG vaizdas kyla bent nuo ko pradėti... Bet kartu ir net nežinau... Tad bet kokia pagalba labai padėtų

Atsiprašau, jei kur kartojuosi.. Bet atrodo kiek skaičiau čia, tai atsakymų konkrečių neradau, arba jau mano smegenys nebesugeba apdoroti tokio informacijos kiekio

as pritariu Tei,Adatele,nebekankink tu tos leytes,imkis naujos 
Papildyta:
si
simonyte,reikia daryti paciam,ir eksperimentuoti,tik taip darydamas atrasi kaip tau geriau,o daryti galima be galo ivairiai

Papildyta:
si
simonyte,reikia daryti paciam,ir eksperimentuoti,tik taip darydamas atrasi kaip tau geriau,o daryti galima be galo ivairiai

Dieviskos lelytes. man nerealiausios - mimo, na, tiesiog fantastiskos, su charakteriu.
irgi noreciau pabandyt, bet vis ner laiko:) tik nutapyti galiu:)
https://www.paveiksl...iktorija-tnova/
jei ka, paveikslai parduodami, ir tapomi pagal uzsakymus. kaina mazesne nei nurodyta puslapyje...
, akrilas ir drobe.
bet leles - kapec, kokios nerealios.....
irgi noreciau pabandyt, bet vis ner laiko:) tik nutapyti galiu:)
https://www.paveiksl...iktorija-tnova/
jei ka, paveikslai parduodami, ir tapomi pagal uzsakymus. kaina mazesne nei nurodyta puslapyje...

bet leles - kapec, kokios nerealios.....

Simonyte ,geriausiai palankyk kokius nors kursus ( o tikrai yra iš ko pasirinkti) ir bus atsakyti visi klausimai, sutaupysi daug gražaus laiko

QUOTE(simonyte_ @ 2010 03 06, 11:25)
Tą aš suprantu Yyla
tik kažkaip norisi viską iš pradžių žinoti
Arba, jau čia mano problema, kad reikia šimtą kartų skaityti ir aiškintis kaip daryti, o po to tik į darbą kibti

Ta pradžia labai skirtinga būna. Labai daug variantų kaip galima daryti ir visi savaip tą daro.
O kad pradžiai teks daug info ieškoti - faktas. Paprasčiausia išeitis - kursai. O lėlių namuose labai daug naudingos informacijos mergaitės sudėjo ir susistemintos, tereikia žinoti ko nori.
Aš dar ir dabar į kursus noriu. Man vis negana

Tiesa, tu iš kur pati?