QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 01, 16:09)
Taip pavogė pardoje Šiauliuose. O lėlyčių gal apie 50 jau kažkur. Pradėjau prieš metus ir visai atsitiktinai ir neplanuotai. Na niekas manęs nieko nemokė

Aš šiaip esu dailininkė tai gal tai kažkiek turi įtakos fantazijai

Dariau draugams kalėdines dovanėles ir man labai patiko, todėl ir įklimpau į jų gamybą

Iš pradžių ir mano lėlytės buvo gerokai mažesnės, palaipsniui užaugo
O lėlių namai kaip suprantu puslapis apie lėlyčių gamybą Lietuvoje? Reikės nueiti pasižvalgyti
Oho kiek jau daug lėlyčių
Aš tai fantazijos trūkumu irgi nesiskundžiu

Mano galvoj vis naujos ir naujos lėlės apsigyvena. bet vat ne visda pavyksta tas fantazijas realizuoti. Kartais tiesiog kažkokie techniniai išpildymai, tai yra žinių spragos pakiša koją

Dėl to ir į kursus ėjau. Nes norisi daugiau visko išmokti, sužinoti.
Va, kad ir su savo dabar daroma kiek vargo

Norėjau tyčia padaryti taip kaip nesigauna

Daug lengviau lygiai gražiai nušlifuot veidelį, nei kad padaryti jį tyčią tokį nelygios faktūros, bet kad neatrodytų kaip nemokšiškas darbas. Jaučiu gaučiau per nagus už kai kurias klaidas, jei jų tyčia nebūčiau padarius

Vėl žaidžiu. Vėl bandau kažką naujo. Man patinka eksperimentuoti. Nors manau, kad vis tik šį kartą mano braižas jau būtų atpažįstamas.
Labai gaila, kad lėlyčių netekot. Jau geriau kažkam padovanoti nei šitaip netekti
Lėlių namuose bendrauja lėlių mylėtojai. tie kas jas kuria, jomis grožisi. Patarimai, patirties pasidalijimas, darbų pasirodymas, konkursai. Viskas kas apie lėles.
Dar pora klausimų - per kiek liko lėlę padarote? Jei per tokį trumpą laiką jau tiek daug lėlių esat padarius, tai jums sparčiai einasi? Aš tai ilgai su viena kuičiuosi
O rūbelius siuvat, ar klijuojat? Man skrybėlės labai gražu
QUOTE(vaidele @ 2010 03 01, 16:24)
Lelyte sedinti 17 cm. O vardelio dar nesugalvojau
Mažutė

Labai simpatiška. Atveskit ją į lėlių namus