Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Levanda81 - oho. visa lelyciu tauta smile.gif Kostiumai kokie thumbup.gif

Sveikinu su pavasariu smile.gif
user posted image
http://www.flickr.co...57600227573434/
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 01, 10:55)

kadangi esu pradedancioji, dar tik perkuosi priemone sir iekausi informacijos, norejau pakalusti kokie cia merginu plaukai? ar jie dazyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 03 01, 10:03)
kadangi esu pradedancioji, dar tik perkuosi priemone sir iekausi informacijos, norejau pakalusti kokie cia merginu plaukai? ar jie dazyti?  blush2.gif

Kai pradėjau gaminti lėytes tai plaukušius pasigamindavau pati iš medžiagos plonučių siūliukų. Labai gražūs gaudavosi ir natūraliai labai atrodydavo, bet jau vargo kiek prie tos gamybos būdavo doh.gif O šiaip dabar plaukučius lėlytėms perkuosi jau gatavus. T.y. ne perkuką (nes būna iškart gatavų lėlei perukų), o tiesiog dirbtinų plaukų kuokštą ar kaip čia kitaip išsireikšti ir suformuoju šukuosena pati kokią noriu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Na, bandau rodytis ir as su savo lelyte. Cia mano antroji. Ji is gipso padaryta.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidele: 01 kovo 2010 - 12:54
QUOTE(vaidele @ 2010 03 01, 12:53)
Sveikutes 4u.gif
Na, bandau rodytis ir as su savo lelyte. Cia mano antroji. Ji is gipso padaryta.

Nerodo lėlytės schmoll.gif
O jau parodė thumbup.gif Labai dailutė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 01 kovo 2010 - 12:55
Sveikutes 4u.gif

user posted image

thumbup.gif kokia gražuolė gavosi wub.gif Ir su Ūgais thumbup.gif Lyg žinau kas megstuką mezgė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2010 03 01, 10:00)
Sveikinu su pavasariu smile.gif
....

Mieli tie tamstos žmoguliai wub.gif Dar mielesni pasidarė pamačius video kaip apie juos šiltai kalbėjai 4u.gif

Sveikutes 4u.gif

...

Gražutė 4u.gif Akys tokios valiukiškos biggrin.gif
Kokio dydžio lėlytė? Kuo vardu mergytė?
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 01, 10:08)
Kai pradėjau gaminti lėytes tai plaukušius pasigamindavau pati iš medžiagos plonučių siūliukų. Labai gražūs gaudavosi ir natūraliai labai atrodydavo, bet jau vargo kiek prie tos gamybos būdavo  doh.gif  O šiaip dabar plaukučius lėlytėms perkuosi jau gatavus. T.y. ne perkuką (nes būna iškart gatavų lėlei perukų), o tiesiog dirbtinų plaukų kuokštą ar kaip čia kitaip išsireikšti ir suformuoju šukuosena pati kokią noriu ax.gif

Man, tiesą sakant, jau gražiau iš kokių siūlų plaukai nei sintetiniai. Aš sintetinių išvis nebedarau, nors ir turiu nemažai visokių šinjonų, perukų.
Apie savo lėles gal galėtumėt ką nors parašyt? iš ko, koks ūgis. Pavadinimus gal turi? Vien nuotraukos nepakanka, norisi pasmalsaut daugiau 4u.gif Ir labai norisi pamatyti tų trijų viso ūgio nuotraukų. Labai kostiumai intriguoja, tad norisi apžiūrėt viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2010 03 01, 14:54)
Man, tiesą sakant, jau gražiau iš kokių siūlų plaukai nei sintetiniai. Aš sintetinių išvis nebedarau, nors ir turiu nemažai visokių šinjonų, perukų.
Apie savo lėles gal galėtumėt ką nors parašyt? iš ko, koks ūgis. Pavadinimus gal turi? Vien nuotraukos nepakanka, norisi pasmalsaut daugiau 4u.gif Ir labai norisi pamatyti tų trijų viso ūgio nuotraukų. Labai kostiumai intriguoja, tad norisi apžiūrėt viską biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Visos lėlytės yra maūdaug 28-30cm dydžio.
Detalesnių foto neturiu. Nes vienos yra parduotos, o kitos pavogtos parodos metu doh.gif
O plaukučius aš išformuoju su žirklemis ir dažais taip, kad man nebekliūna ta sintetika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 01, 15:13)
...
Visos lėlytės yra maūdaug 28-30cm dydžio.
Detalesnių foto neturiu. Nes vienos yra parduotos, o kitos pavogtos parodos metu doh.gif 
O plaukučius aš išformuoju su žirklemis ir dažais taip, kad man nebekliūna ta sintetika  ax.gif

Pavogtos parodoj? blink.gif Čia kur taip? Ar tik jus apvogė ar ir kitus? Nieko sau doh.gif Kaip čia taip? Eina sau kaip gaila verysad.gif
Kiek jau lėlyčių iš viso esat padarius? Pati savarankiškai, ar pas ką nors mokėtės?
Ateikit į lėlių namus susipažinti artimiau, savo darbelius parodyti 4u.gif
Iki 30 cm. ūgio tai visai nedidukės. Mano lėlės tai vis dar auga lotuliukas.gif Dabar darau dar didesnę nei ankstesnės.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2010 03 01, 15:54)
Pavogtos parodoj? blink.gif Čia kur taip? Ar tik jus apvogė ar ir kitus? Nieko sau doh.gif Kaip čia taip? Eina sau kaip gaila verysad.gif
Kiek jau lėlyčių iš viso esat padarius? Pati savarankiškai, ar pas ką nors mokėtės?
Ateikit į lėlių namus susipažinti artimiau, savo darbelius parodyti 4u.gif
Iki 30 cm. ūgio tai visai nedidukės. Mano lėlės tai vis dar auga lotuliukas.gif Dabar darau dar didesnę nei ankstesnės.

Taip pavogė pardoje Šiauliuose. O lėlyčių gal apie 50 jau kažkur. Pradėjau prieš metus ir visai atsitiktinai ir neplanuotai. Na niekas manęs nieko nemokė blush2.gif Aš šiaip esu dailininkė tai gal tai kažkiek turi įtakos fantazijai tongue.gif Dariau draugams kalėdines dovanėles ir man labai patiko, todėl ir įklimpau į jų gamybą ax.gif Iš pradžių ir mano lėlytės buvo gerokai mažesnės, palaipsniui užaugo smile.gif
O lėlių namai kaip suprantu puslapis apie lėlyčių gamybą Lietuvoje? Reikės nueiti pasižvalgyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2010 03 01, 14:02)
thumbup.gif kokia gražuolė gavosi  wub.gif Ir su Ūgais  thumbup.gif Lyg žinau kas megstuką mezgė  bigsmile.gif

Ilgai sukau galva kol supratau kas jus smile.gif Taip jus teisi, megstuka padejo mama, ir tai su juo uztrukau ilgiausiai, is trecio karto pavyko tik doh.gif

QUOTE(vovere74 @ 2010 03 01, 14:54)
Gražutė 4u.gif  Akys tokios valiukiškos biggrin.gif
Kokio dydžio lėlytė? Kuo vardu mergytė?

Lelyte sedinti 17 cm. O vardelio dar nesugalvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 01, 16:09)
Taip pavogė pardoje Šiauliuose. O lėlyčių gal apie 50 jau kažkur. Pradėjau prieš metus ir visai atsitiktinai ir neplanuotai. Na niekas manęs nieko nemokė  blush2.gif  Aš šiaip esu dailininkė tai gal tai kažkiek turi įtakos fantazijai  tongue.gif  Dariau draugams kalėdines dovanėles ir man labai patiko, todėl ir įklimpau į jų gamybą  ax.gif  Iš pradžių ir mano lėlytės buvo gerokai mažesnės, palaipsniui užaugo  smile.gif
O lėlių namai kaip suprantu puslapis apie lėlyčių gamybą Lietuvoje? Reikės nueiti pasižvalgyti  ax.gif

Oho kiek jau daug lėlyčių bigsmile.gif
Aš tai fantazijos trūkumu irgi nesiskundžiu lotuliukas.gif Mano galvoj vis naujos ir naujos lėlės apsigyvena. bet vat ne visda pavyksta tas fantazijas realizuoti. Kartais tiesiog kažkokie techniniai išpildymai, tai yra žinių spragos pakiša koją doh.gif Dėl to ir į kursus ėjau. Nes norisi daugiau visko išmokti, sužinoti.
Va, kad ir su savo dabar daroma kiek vargo doh.gif Norėjau tyčia padaryti taip kaip nesigauna lotuliukas.gif Daug lengviau lygiai gražiai nušlifuot veidelį, nei kad padaryti jį tyčią tokį nelygios faktūros, bet kad neatrodytų kaip nemokšiškas darbas. Jaučiu gaučiau per nagus už kai kurias klaidas, jei jų tyčia nebūčiau padarius biggrin.gif Vėl žaidžiu. Vėl bandau kažką naujo. Man patinka eksperimentuoti. Nors manau, kad vis tik šį kartą mano braižas jau būtų atpažįstamas.
Labai gaila, kad lėlyčių netekot. Jau geriau kažkam padovanoti nei šitaip netekti verysad.gif
Lėlių namuose bendrauja lėlių mylėtojai. tie kas jas kuria, jomis grožisi. Patarimai, patirties pasidalijimas, darbų pasirodymas, konkursai. Viskas kas apie lėles.
Dar pora klausimų - per kiek liko lėlę padarote? Jei per tokį trumpą laiką jau tiek daug lėlių esat padarius, tai jums sparčiai einasi? Aš tai ilgai su viena kuičiuosi doh.gif
O rūbelius siuvat, ar klijuojat? Man skrybėlės labai gražu biggrin.gif

QUOTE(vaidele @ 2010 03 01, 16:24)
Lelyte sedinti 17 cm. O vardelio dar nesugalvojau blush2.gif

Mažutė wub.gif Labai simpatiška. Atveskit ją į lėlių namus 4u.gif
Atsakyti