Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Tei -lelyte fantastiska--ir visai nekliuna tai ka Tu isvardinai schmoll.gif g.gif thumbup.gif Tyri buti ir to sarmo-----kaip mokina gidai kelionese pirkti ranku darbo gaminius ir nenusipirkti kinisko---sako ziurekit,jieskokit klaidu---rankoss ne masinos-ne viska tiksliai atlieka --bus tikrai ranku darbo daikciukai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos gal ne i tema, bet noriu pradeti darbuotis leliu gamyba, ir noriu paprasti klaipedieciu padeti, kur klaipedoje pigiausiai perkate priemones blush2.gif
Atsakyti
Levanda81 šaunios lėlytės thumbup.gif Rūbai gražūs , daug mielų gražių detalių 4u.gif . Gal kiek antrosios ranka vizualiai man kliūna g.gif gal nuotrauka iškraipo g.gif Nors tiesą sakant ir man su tom rankom nelengva, ypač su ore stingstančia mase doh.gif niekaip neišgaunu plonumo ir tikslumo doh.gif
Tei gražu nors ir ekspres daryta bigsmile.gif To greitumo nė kiek nesijaučia viskas išbaigta ir miela wub.gif
maye kodėl ne į temą g.gif tai gi kaip tik pati ta tema apie lėles mirksiukas.gif Deja aš vilnietė tai iš manęs jokios naudos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 26 vasario 2010 - 10:12
QUOTE(Tei @ 2010 02 24, 23:20)
Masiana, na tu ir šaunuolė su tom portretinėm, dėmesys detalęms  thumbup.gif
Tik vat man iškilo klausimas - tu galvytes specialiai darai padidintas?

Tei - kaip cia pasakyti del tu padidintu galvyciu.... Siaip as piesiu schema pagal nuotrauka (visada prasau nuotrauka visu ugiu) Dazniausiai gaunasi proporcijos 1:6 nezinau kodel blink.gif Bet man taip patinka, juk cia svarbiausias veidas smile.gif
kai darau ne portretines leles tai imu vaikiskas proporcijas - 1:4 arba 1:5 man jos linksmiausios ir leliskiausios (jeigu galima taip pasakyti)
Apie tavo nauja lelyte as jau rasiau - ji nuostabi ir siek tiek skyriasi nuo ankstesniu. Labai naturali ir poza ir kostiumelis. Korsetas - tai visai „be zodziu“ thumbup.gif

Levanda81 - abi lelytes kaip sesutes -labai jaukios, matosi kad kurtos su meile.
Atsakyti
Levanda81 labai patiko lelytes wub.gif
Atsakyti
[quote=~ella~,2010 02 26, 10:08]
Levanda81 šaunios lėlytės thumbup.gif
[/quote]
[quote=masiania,2010 02 26, 11:24]
Levanda81 - abi lelytes kaip sesutes -labai jaukios, matosi kad kurtos su meile.
[/quote]
Levanda81 labai patiko lelytes wub.gif
[/quote]
Ačiū mergaitės blush2.gif Turiu ir daug daugiau lėlyčių pridariusi. Tarp kitko nelabai seniai visai aš jas pradėjau gaminti ir labai atsitiktinai tai įvyko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2010 02 26, 12:24)
Tei kai darau ne portretines leles tai imu vaikiskas proporcijas - 1:4 arba 1:5  man jos linksmiausios ir leliskiausios (jeigu galima taip pasakyti)

Aha lėlėms vaikiškos proporcijos priduoda meilumo. smile.gif

QUOTE(masiania @ 2010 02 26, 12:24)
Apie tavo nauja lelyte as jau rasiau - ji nuostabi ir siek tiek skyriasi nuo ankstesniu. Labai naturali ir poza ir kostiumelis. Korsetas - tai visai „be zodziu“  thumbup.gif

Ačiū tau 4u.gif
Atsakyti
Tei , tavo lėlytė vėlgi tobula, kaip visada. Negaliu jomis atsigrožėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbail: 28 vasario 2010 - 18:57
QUOTE(simbail @ 2010 02 28, 19:55)
Tei , tavo lėlytė vėlgi tobula, kaip visada. Negaliu jomis atsigrožėti  smile.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
ax.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 01 kovo 2010 - 09:48
QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 01, 10:46)

koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
pasaka, tikra Prancuzija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 03 01, 09:53)
koks grozis wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
pasaka, tikra Prancuzija wub.gif  wub.gif  wub.gif