Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Vajej, merginos, peržiūrėjau visų darbu, visų galerijas, visų parašų nuorodas, kaip man viskas gražu čia pas jus... Taip norisi, kad tų darbelių būtų kuo daugiau akims paganyti ir taip apmaudu, kai jie taip greit nepasidaro ax.gif Saunuolytės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Netyčia čia užsukau ir nutariau pasirodyti su savo lėlytėm ax.gif
user posted image
user posted image
Pradžiai tiek blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 24 vasario 2010 - 20:50
Masiana, na tu ir šaunuolė su tom portretinėm, dėmesys detalęms thumbup.gif
Tik vat man iškilo klausimas - tu galvytes specialiai darai padidintas?

Adatele Matau mėgsti krapštytis - tai gerai. Tavo lėlytės šukuosena 10 balų. Tik gal pradžiai išsikėlei sau per sudėtingą uždavinį - daug spalvų, sudėtinga stovėsena, įmantrūs audiniai - sunkoka viską suvaldyti kol neįgudusi ranka ir akis.
Jei nori patarimo - pabandyk padaryti paprastesnę lėlytę, kad ir visą aprengtą baltai, daugiau dėmesio skirk veidelio ir rankyčių išlipdymui (nes matau tavo saylytės skruostas vienas nusispaudė g.gif ). Darant lėlę gi nereikia skubėt, reikia mėgautis pačiu procesu wink.gif

Levanda81 Gražūs rūbeliai

ai dar pagalvojau kad jei jau čia užsukau - tai pasirodysiu su nauja suvenyrine lėlyte: Mirabela, ore stingstanti masė, linas, Vilna, akrilas, aliejus ir t.t.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 24 vasario 2010 - 21:21
QUOTE(Levanda81 @ 2010 02 24, 20:45)
Sveikos mergaitės  4u.gif  Netyčia čia užsukau ir nutariau pasirodyti su savo lėlytėm  ax.gif
...
Pradžiai tiek  blush2.gif

Rūbai gražūs, ypač skrybėlės thumbup.gif
Iš ko darytos, koks dydis?

QUOTE(Tei @ 2010 02 24, 21:20)
ai dar pagalvojau kad jei jau čia užsukau - tai pasirodysiu su nauja suvenyrine lėlyte: Mirabela, ore stingstanti masė, linas, Vilna, akrilas, aliejus ir t.t.
...

Nepravardžiuok tu jos lotuliukas.gif Jokia ji ne suvenyrinė, o labai graži lėlė.
Jau kelintą kartą klausiu ar neatsibodo tau pagyrimai? Negi negali kokios nesąmonės padaryt, bent jau pasikabinėt suteiktum progą bigsmile.gif biggrin.gif

Atsakyti
Tei
Ačiū ax.gif

Tavo labai graži lėlyte su labai svajinga išraiška smile.gif

vovere74

Galvytės, rankytės iš ore stingstančio modilino, po to nudažyta akriliniais dažais, kūneliai turi vielinį karkasą todėl lankstosi. Aukštis apie 28cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 24 vasario 2010 - 21:49
Lėlė suvenyrinė, nes dariau ją be idėjos, tiesiog norėjos padaryt grąžų daigtą.
QUOTE(vovere74 @ 2010 02 24, 22:35)
Negi negali kokios nesąmonės padaryt, bent jau pasikabinėt suteiktum progą bigsmile.gif  biggrin.gif

Kabinėtis nereikia, bet reikia atidžiau žiūrėti wink.gif
Šitą lėlę dariau labai skubėdama, ir tai matosi: dešinys delniukas nulipdytas kiek ilgesnis nei kairys, sarafano viršutinė dalis išsiuvinėta ne visai per vidurį, sijono dalį prisiuvau šiek tiek kreivai ir atrodo vienas skvernas ilgesnis doh.gif
Gaila negalėjau jai skirti daugiau laiko, nors dariau su meile ir dėjau į ją pačias geriausias emocijas.
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2010 02 24, 21:47)
Gaila negalėjau jai skirti daugiau laiko, nors dariau su meile ir dėjau į ją pačias geriausias emocijas.

O man kaip tik patinka tokios ne simetriškai vienodos lėlytės tik priduoda daugiau gyvumo tas netaisyklingumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 02 24, 22:51)
O man kaip tik patinka tokios ne simetriškai vienodos lėlytės tik priduoda daugiau gyvumo tas netaisyklingumas  smile.gif

Man ir patinka, kai tai daroma apgalvotai, o kai gaunasi savaime - laikau tai chaltūra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2010 02 24, 21:47)
Lėlė suvenyrinė, nes dariau ją be idėjos, tiesiog norėjos padaryt grąžų daigtą.

Kabinėtis nereikia, bet reikia atidžiau žiūrėti wink.gif
Šitą lėlę dariau labai skubėdama, ir tai matosi: dešinys delniukas nulipdytas kiek ilgesnis nei kairys, sarafano viršutinė dalis išsiuvinėta ne visai per vidurį, sijono dalį prisiuvau šiek tiek kreivai ir atrodo vienas skvernas ilgesnis  doh.gif

Tai jau čia pati ir pasikabinėjai tongue.gif Nes aš tų klaidų neįžiūriu blink.gif
O suvenyrinės tai man tokios kur pas mus Basanavičiaus gatvėj suvenyrkas po pora litų vasarą pardavinėja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2010 02 24, 23:15)
O suvenyrinės tai man tokios kur pas mus Basanavičiaus gatvėj suvenyrkas po pora litų vasarą pardavinėja lotuliukas.gif

Na suvenyru būna irgi visokių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2010 02 23, 22:36)
Kodėl ateivį? Čia taip linksmai per dantį trauki savo kūrybą, ar iš tikro ateivį darai?

Ne taip jau ir linksmai... Dariau iš ore stingstančios medžiagos pirmą kartą, tai tokia šleiva biškį gavos, akim išsprogusiom. Mamai parodžiau, tai sako, kokį čia ateivį nulipdei... g.gif Čia tokių grožybių prisižiūriu, toks entuziazmas kyla, o kai va tokie ateiviai visokie gaunas, tai ir rankos greitai nusvyra.
Pasakykit man, kur perkat laką ore stingstančiom medžiagom?
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2010 02 25, 00:44)
Ne taip jau ir linksmai... Dariau iš ore stingstančios medžiagos pirmą kartą, tai tokia šleiva biškį gavos, akim išsprogusiom. Mamai parodžiau, tai sako, kokį čia ateivį nulipdei...  g.gif Čia tokių grožybių prisižiūriu, toks entuziazmas kyla, o kai va tokie ateiviai visokie gaunas, tai ir rankos greitai nusvyra.
Pasakykit man, kur perkat laką ore stingstančiom medžiagom?

O tu nepasiduok ir viskas gausis 4u.gif
Aš tai naudoju purškiamą matinį laką iš senukų.
Atsakyti