Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Masania, esu suzaveta! thumbup.gif Nors panasumu su nuotrauka jau nespejau sulyginti, bet lelytes grozis...neapsakomas. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
masiana, tikrai labai grazu bet kieno cia portretas nespejau foto pamatyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2010 02 19, 14:18)
Portretine lele smile.gif (prasta as fotografe  verysad.gif )
user posted image

Nors nemaciau nuotraukos, bet manau kad tai V.Riaubiskyte. Ar as klystu?
kazkaip kai tik pamaciau pirma mintis riaubiskyte. Tik veliau pamaciau kad dar nuoroda i nuotrauka, tik man jos jau nerode.
Atsakyti
kad lyg ir Riaubiskyte be tokiu ilgu plauku g.gif
Atsakyti
Labas rytas

pasirodau su savo nauja lelyte

*SAULĖS DUKRA*

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lėlyčių kūrėjos, ar dalyvausite konkurse? Laiko lieka nebe daug, bet jei dar galvojate tai spėtumėte apsispręsti. Prizai laukia biggrin.gif
Paskaitykite http://www.leliunama...opic?f=38&t=108 Ir apie prizus ten rasite.
Jeigu kuriate tai dalyvaukit. Kuo daugiau - tuo įdomiau ir kitiems - bus kur akis paganyti, seilę pavarvinti.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2010 02 22, 20:35)
Lėlyčių kūrėjos, ar dalyvausite konkurse?

Aš tai labai noriu, bet kol savo ateivį pabaigsiu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2010 02 23, 16:40)
Aš tai labai noriu, bet kol savo ateivį pabaigsiu...  verysad.gif

Kodėl ateivį? Čia taip linksmai per dantį trauki savo kūrybą, ar iš tikro ateivį darai?

Galvoju, kad kitą konkursą reiks daryti kokį paprastesnį, gal net ne visos lėlės, kompozicijos, o pvz. kokio aksesuaro, ar dar ko. Na, kad būtų paprasčiau visiems ir kad lengviau bei drąsiau prisijungtų ir pradedantieji 4u.gif
Alina, apie stovelius vis dar tssss, bus ir jų eilė biggrin.gif
Atsakyti
apie mano lele jokio kaomentaro g.gif negi taip prastai ,kad ignoras yra metamas g.gif
Atsakyti
Adatėle, viskas gerai console.gif . Jei nekomentuoja vadinasi inteligentiškai nutyli o ne ignoruoja hihihi.gif 4u.gif Net nežinau ar turiu teisę šiek tiek pastabų savų išsakyti, pati esu pradedančioji ax.gif Vistik bandysiu nuoširdžiai savo nuomonę išdėstyti. Lėlės veidukas simpatiškas, spalviškai viskas dera 4u.gif Mane smarkiausiai trikdo sintetinių blizgių medžiagų panaudojimas. Žinau, kad tai norėta sieti su lėlės vardu, bet rezultate kiek pigokas vaizdas schmoll.gif ,lėlytė primena pirktinę suvenyrinę. Rankų darbo lėlėje norisi paslapties, šarmo na kažko nenusakomai mielo wub.gif Na o jei ir sintetika, gal tada reikėjo daugiau jos privynioti, kad jau ji tiesiog skęstų blizgesyje, nes dabar kūnas nuo liemens daugiau undinę primena. Net nežinau, kas dar.....gal norėtūsi ir netokios statiškos pozos o šiek tiek judesio, bet jei būtent toks užmanymas buvo, tada gal g.gif Tai štai kas man asmeniškai labiausiai kliūna. Dar gal kiek per masyvoki jos laikomi burbulai g.gif o štai apdaila iš karoliukų padaryta puikiai, taip kruopščiai thumbup.gif tokį dalykėlį būtų galima dar kaip nors panaudoti, bet ne su dabartine lėlytės apranga. Dabar gi kažkaip visko per daug.
Tai va mano tokios pastabos, gal merginos dar kokių išsakys 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!
Retai aš čia užeinu dabar, kai atsirado specialiai lėlėms skirti namučiai smile.gif
vovere74, nu, kaip nujauti, kad pas mane ant darbo stalo stovelis pačiame įkarštyje smile.gif OK, palauksiu dar smile.gif
Adatėlė, 4u.gif Iš tikrųjų labai saulėta mergytė thumbup.gif Patiko įdomiai sugalvotas kostiumas. Tik gal kiek pavedė stambokos detalės. Ir man ji pasirodė biški besikuprinanti...
Atsakyti
QUOTE(4lina @ 2010 02 24, 12:14)
Sveikos merginos!
Retai aš čia užeinu dabar, kai atsirado specialiai lėlėms skirti namučiai smile.gif
vovere74, nu, kaip nujauti, kad pas mane ant darbo stalo stovelis pačiame įkarštyje smile.gif OK, palauksiu dar smile.gif
Adatėlė4u.gif  Iš tikrųjų labai saulėta mergytė  thumbup.gif  Patiko įdomiai sugalvotas kostiumas. Tik gal kiek pavedė stambokos detalės. Ir man ji pasirodė biški besikuprinanti...

bandysiu ja dar tobulinti---pakeliau rankas-jau vaizdelis geresnis--niu ir dar ta aukso spalva labai pigina g.gif dar Arbatele dave minti su balandziais vietoj tu kamuoliu ar drugeliais pazaisti g.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Labiausiai nerimavau del veiduko-bet jis maziausiai kritikos sulauke cool.gif
i leliu foruma manes neisileidzia --tipo jau nikas ne tas -ar slaptazodis ne tas -ar gmailas ne tas[/COLOR[COLOR=yellow]]ai atsibodo-kai zinuciu nemoku net ten parasyti doh.gif
Atsakyti