Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

QUOTE(Adatėlė @ 2010 02 15, 21:22)
Iskilo klausimas g.gif
anksciau skaiciau sioj temoj,kad akims galima panaudoti karoliukus===bet ar kepant modelina karoliukas neissilydis g.gif

Aš kepiau tris. Dviejų akys buvo iš biserio karoliukų, o didesnės iš karoliukų tokių alia perlo. Neišsilydė. Bet aš vis dėl to paeksperimentavau. Į mažus livingdoll blyniukus įspaudžiau karoliukus ir kepiau. Nes būtų gaila lėlę sugadint.
Atsakyti
Adatele, Mamune, Vilm@ Jusu lelytes nuostabios! thumbup.gif O veidukai tokie zavingi, rankytes, pirstukai taip kruopsciai sukurti. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2010 02 14, 14:50)
O čia mano naujausia- pavadinau ją Viduržiemio melodija biggrin.gif

wou kaip grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms, kurioms patiko mano Viduržiemio melodija 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Labai džiaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
"Viduržiemio melodija" tiesiog girdėti wub.gif Man tik gaila pasidarė smuikininkės rankų: šaltis jaučiasi, pūga, grojant pirštai stingsta...
Aš manau, kad tas vėjo sušiauštas rūbas tiesiog plevėsuoja ir labai gerai pabrėžia visą kompozicijos charakterį..
Ech, Vilm@ wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Portretine lele smile.gif (prasta as fotografe verysad.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2010 02 19, 14:18)
Portretine lele smile.gif (prasta as fotografe  verysad.gif )
...

Kaip įdomu būtų pamatyti kieno čia portretas biggrin.gif Man visada įdomu kaip patys tie žmonės reaguoja į savo portretus, pieštus ar va lėles. Juk patys save visada matom kitaip nei kiti žmonės.
Faini džinsiukai, kaip tikri thumbup.gif
O ką ji rankoj turi?
Atsakyti
Ji dainuoja, muzikalus zmogus - rankoje mikrofonas. O del realaus zmogaus - tai trumpam nuotraukyte iskabinu, po to istrinsiu, pati supranti ....
http://content.foto....photo/i-330.jpg

vel gi (tikekite-netikekite )- tikroveje ji grazesne ir panasesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 19 vasario 2010 - 17:50
QUOTE(masiania @ 2010 02 19, 17:44)
Ji dainuoja, muzikalus zmogus - rankoje mikrofonas. O del realaus zmogaus - tai trumpam nuotraukyte iskabinu, po to istrinsiu, pati supranti ....

vel gi  (tikekite-netikekite )- tikroveje ji grazesne ir panasesne.

Geras thumbup.gif Aš taip ir maniau, kad čia ji biggrin.gif
Ką pati gyvoji kopija sako?
Atsakyti
Ji dar nezino smile.gif Taip kad ......

Plaukai - balintas pakulas, graziai gavosi, net nesitikejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 19 vasario 2010 - 20:09
Oi kokių grožių prikūrėte merginos. Senokai bebuvau užsukusi......apšalusi nuo lėlių wub.gif thumbup.gif
masiania eina sau kokia faina tavo portretinė lėlė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gaila jau nuoroda nebeveikia, būt smagu sulyginti. Iš kokios medžiagos daryta g.gif ir dar klausimukas ar nėra baimės portretines lėles darant, juk tokia atsakomybė bigsmile.gif net nežinau ar aš tam kada pasirįžčiau blush2.gif
Atsakyti
Zinoma tai atsakomybe. Zinoma panasumas santykinis. Bet as jau kelis metus jas gaminu ir nesusipratimu buvo gal tik pora kartu. O siaip , zmones mato ankstesnius darbus ir vertina ar jiems tinka atlikimas ar ne. O pabandyti galima lipdant artimuju veidus. Mano pirmasis portretas buvo vyro smile.gif Ant ko gi dar praktikuotis smile.gif

medziaga - fimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 20 vasario 2010 - 09:41