Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

QUOTE(Adatėlė @ 2010 02 13, 11:56)
rodausi su savo treciaja lėlyte---ji maza---20cm

Pavadinau*Nuostalgija*
....

Tokia mažutė bigsmile.gif
Man visai jokios nostalgijos tiems laikams ir juolab uniformai lotuliukas.gif Bet va gėlė (šluotom jas vadinom) tai jau tikrai man nostalgiją kelia, super thumbup.gif
Atsakyti
O čia mano naujausia- pavadinau ją Viduržiemio melodija biggrin.gif
Fimo, plaukai- natūralaus moherio tresai, rūbai- vilna apveltas šifonas, smuikas iš paper clay, dydis su stoveliu apie 52 cm
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilm@: 14 vasario 2010 - 14:56
QUOTE(Vilm@ @ 2010 02 14, 14:50)

Kokia išraiškinga poza... Ir veidas, kaip gyva thumbup.gif
Atsakyti
Oi , mergaitės, kiek daug praleidau gražių lėlių...
ShiZZlai , tai ko gero komplimentai jau atsibodo, bet priimk ir iš manęs 4u.gif , nors mintis nenauja-"miunhauzeniška", bet išpildymas vertas aukščiausių balų thumbup.gif thumbup.gif
Adatėle , šaunuolė, taip senai tai buvo, kad jau ir netiesa, labai graži idėja 4u.gif 4u.gif
Vilm@ , tavo lėlė nuostabi, kaip ir tu pati, sveikinu, toliau eik tokiais pačiais "septynmyliais" žingsniais wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilm@ @ 2010 02 14, 14:50)
...

Lėlių namuose jau apžiūrėjau kelis kartus, čia irgi jau porą kartų trumpam buvau nosį įkišus lotuliukas.gif
Pasikartosiu - labai švelni, romantiška thumbup.gif Va dar ir spalvos labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
debesyla, mamune, vovere74, visoms labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, pristatau čia dar nematytą "Dabar nieko nebijau" , ji skirta mano jauniausiai dukrytei, kuri turėtų kovo mėn. tapti antrą kartą mama...

user posted image
user posted image
user posted image
Angelas sukurtas iš Paper clay, sėdintis 34 cm, mergaitė iš Fimo, 16 cm, meškiukas iš tekstilės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamune: 15 vasario 2010 - 01:12
Labai grazi Vidurzemio melodija. wub.gif Ir angelas nusipelnė ne ką mažiau pagyrų. Super, merginos. Lenkiu galvą prieš Jūsų kruopštumą ir išmonę. mirksiukas.gif
Atsakyti
mamunia ===liudnas tavo angelas
Vilm@===veidukas nuostabus ==drabuziai uzgozia lele g.gif
Atsakyti
Adatele- koks linksmas darbas ir siuzetas taiklus smile.gif kardeliai didesni uz mokinukus smile.gif
ispildymas vykes, spalvos malonios, batukai tokie mieli. Is tikruju - nuostalgija apima, bet tokia sviesi smile.gif Aciu
4u.gif
Vilma - koks sudetingas ir ispudingas darbas . Ir poza ir kostiumas ir konstrukcija ant kurios sedi lelyte - tiek daug daugiasluoksniu detaliu, ziureti ir ziureti. Sveikinu thumbup.gif
mamune - labai patiko, savotiski ir gyvi veidai, poza, visa kompozicija thumbup.gif
uzkabina!
Tiek graziu darbu uzderejo - linkiu visoms-visoms ikvepimo ir laiko!
Atsakyti
Viduržiemio melodija lėlytė kaip nulieta aktorė Kochanskytė biggrin.gif Bent jau man taip susirodė biggrin.gif
Labai labai graži wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Iskilo klausimas g.gif
anksciau skaiciau sioj temoj,kad akims galima panaudoti karoliukus===bet ar kepant modelina karoliukas neissilydis g.gif

Atsakyti