Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

QUOTE(pašnekutė @ 2009 11 29, 17:41)
Tiek kartų apėjau dideliu ratu lėlių temą bijodama, kad nualpsiu jūsų grožių prisižiūrėjus. Bet neatsilaikiau šį kart. Ir tikrai - ne veltui bijojau  swoon.gif
Jau kokių grožių pridirbę  blink.gif  Tuoj iš pavydo pažaliuosiu. Jei kur sutiksit žalią žmogeliuką - žinokit, kad tai ne ufonautai, o aš  lotuliukas.gif

Kažkada ir aš siuvau minkštas lėles, o dabar laiko tam trūksta (nesinori prie vienos puse metų krapštytis).  Tai ir skaudinuosi širdį čia pasižvalgius  cry.gif

Pridirbę lotuliukas.gif Prisidirbę dar geras žodis hihihi.gif
O čia užeiti gal ir pavojingą - tuoj imsim ir įtrauksim į tą liūną mirksiukas.gif O ką? Bus ką veikti tamsiais žiemos vakarais. Nors manau ir taip yra ką veikt, bet mūsų draugiška chebra mielai priims į savo ratą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif nusipirkau ir as pagaliau modelino leliu gamybai biggrin.gif rinkausi tarp paperclay ir to kepamo.tai nusipirkau kepama,nors baisiai bijau jo,kad leles nesudeginciau.Mergaites,kaip reik elgtis su tuo modelinu?kaip paruost leliu lipdymui?ilgai minkyti? blush2.gif nepykit uz kvaila kls,ale norisi gerai padaryt viska... ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif tikiuosi priimsit mane i savo buri blush2.gif jau kaip ir pagaminau savo lelyte pirma, bet nezinau kaip man ja pastatyti, ant ko pritvirtinti? nes ji pati nestovi man... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2009 11 29, 21:39)
Sveikutes smile.gif nusipirkau ir as pagaliau modelino leliu gamybai biggrin.gif rinkausi tarp paperclay ir to kepamo.tai nusipirkau kepama,nors baisiai bijau jo,kad leles nesudeginciau.Mergaites,kaip reik elgtis su tuo modelinu?kaip paruost leliu lipdymui?ilgai minkyti?  blush2.gif  nepykit uz kvaila kls,ale norisi gerai padaryt viska...  ax.gif

O kokį būtent nusipirkai? Nes skirtingi jie būna, vieni minkštesni, kiti kietesni. Ir kepimo laikas bei temperatūra taip pat skiriasi.

QUOTE(vilmaamliv @ 2009 11 29, 22:07)
sveikos 4u.gif  tikiuosi priimsit mane i savo buri blush2.gif  jau kaip ir pagaminau savo lelyte pirma, bet nezinau kaip man ja pastatyti, ant ko pritvirtinti? nes ji pati nestovi man... smile.gif

Kokio dydžio lėlytė? Ir kaip kojytės padarytos? nes jeigu ant stovelio tik priklijuoti tai nesilaikys, nuo svorio virs.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 11 29, 20:31)
Kokio dydžio lėlytė? Ir kaip kojytės padarytos? nes jeigu ant stovelio tik priklijuoti tai nesilaikys, nuo svorio virs.

ji 29cm, visa is modelino lelems, taip pat ir kojos. niekaip nesugalvoju kaip ja ir kur pritvirtinus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 11 29, 23:02)
ji 29cm, visa is modelino lelems, taip pat ir kojos. niekaip nesugalvoju kaip ja ir kur pritvirtinus g.gif

Visa tai ta prasme, kad ištisai visas kūnas išlipdytas? O karkasas iš vielos yra viduje? Gal galima kaip nors pragręžti padukus ties kulnimis ir į vidų vielą arba pvz. virbalą įleisti? Palikti išlindusį galiuką apie centimetrą ar daugiau ir įleisti į stovelį, tada ir klijai laikys. Man pačiai jau buvo tokia problema. Tai vienai lėlei padariau taip su viela, o kitai niekaip, nes stovi basom ant pirštų galų, tai nėr kaip tą vielą įleist. Dar galima nusipirkti arba pasidaryti stovelį, kažką tokio: http://ornamentai.lt...%...lėlei.html
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 11 29, 21:16)
Visa tai ta prasme, kad ištisai visas kūnas išlipdytas? O karkasas iš vielos yra viduje? Gal galima kaip nors pragręžti padukus ties kulnimis ir į vidų vielą arba pvz. virbalą įleisti? Palikti išlindusį galiuką apie centimetrą ar daugiau ir įleisti į stovelį, tada ir klijai laikys. Man pačiai jau buvo tokia problema. Tai vienai lėlei padariau taip su viela, o kitai niekaip, nes stovi basom ant pirštų galų, tai nėr kaip tą vielą įleist. Dar galima nusipirkti arba pasidaryti stovelį, kažką tokio: http://ornamentai.lt...%...lėlei.html

ant vielos karkaso islipdziau istisa kuna.galbut reikes pabandyti sumeistrauti ta stoveli kaip tavo idetoje nuotraukoje
Atsakyti
masiania, atsiusiu savo feja pas tavo dukriuka bigsmile.gif Kaipmat surinks visus klibancius.
vilmaamliv, paciai nesunku butu susimeistrauti va toki stoveli: http://zoom.walz.de/.../723/723015.tif
sige, labai fainas bernuzelis. Man jo veidelis irgi atrodo melancholiskas, bet mielas ir svelnus. Ziauriai patinka megztukas thumbup.gif Noretusi,kad bateliuose uzraukimas ne taip stipriai matytusi. Bet tai tik menka pastaba-bendras vaizdas thumbup.gif
SECREAT, papasakok daugiau apie savo mase, bent jau pavadinima parasyk.Sunkoka kazka patarti,nes kepamos skiriasi viena nuo kitos,kaip ir ore dziustancios
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 11 30, 00:47)
vilmaamliv, paciai nesunku butu susimeistrauti va toki stoveli: ...

Čia kaip suprantu reiktų lėlei per sėdynę durti? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 11 29, 22:59)
Čia kaip suprantu reiktų lėlei per sėdynę durti? hihihi.gif

as irgi taip manau smile.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad ir tokį stovelį darant jau reikt tai numatyt iš anksto. Nes galima lėlę sugadint. Pragręšiu skylę, o stovelio neišeis įgrūst, juk vidus ne tuščias, karkasas gali trukdyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2009 11 29, 22:39)
...tai nusipirkau kepama,nors baisiai bijau jo,kad leles nesudeginciau.Mergaites,kaip reik elgtis su tuo modelinu?kaip paruost leliu lipdymui?ilgai minkyti?  blush2.gif  nepykit uz kvaila kls,ale norisi gerai padaryt viska...  ax.gif

Aš irgi pradžioje bijojau. Tik dėl to negalima temperatūros mažinti, nei priklauso pagal instrukcija, nes modelinas gali ne pilnai užkept, ir likti trapus. Dabar man paprasčiau, nei iš ore džiūstančio lipdyt. Minkyti reikia laaabai švariomis rankomis ir tol, kol suminkštėja ir pasidaro vientisas. Jei per daug sušildysi rankose, gali blogai laikyti formą. Tada duok "pailsėti" ir vėl kibk į darbą smile.gif
Atsakyti