Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

QUOTE(yyla @ 2010 02 04, 07:49)
meraites,ar daug isdeginate elektros kepdamos lelytes unsure.gif

Galima daugmaž paskaičiuoti. Jeigu darant lėlę pagal Petrovą, tai reik trumpų apkepimų po 20 min. kokius 4 kartus vien galvai, dar porą rankoms ir tiek pat kojoms, po to dar pagrindinis užkepimas 50 min. Jeigu lėlių nedaryti labai greitais tempais ir daug, tai tos elektros ne taip ir baisiai išsinaudoja. Sakyčiau porą pyragų ar vieną gerą mėsos kepsnį galima iškepti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2010 02 03, 19:25)
Aš irgi jau pagaliau užsisakiau tą masę lipdymui paperclai lygtais. Kaina eina sau  blink.gif  bet bandysiu  smile.gif  Iš paprasto, to maximinio kažkada gavosi kažkas panašaus į lėlę  biggrin.gif  tai gal sakau iš šio jau kokia lėlė gausis  lotuliukas.gif

Simbal ruoškis skirtumas bus nerealus thumbup.gif Čia net nežinau su kuo ir lyginti, na gal kaip kokia cikorijos kava su aukščiausios rūšies arabika bigsmile.gif
"Maksiminis" modelinas gali atbaidyti nuo lėlių gamybos ilgam doh.gif
vovere74 aš dar visiškai žalia lėlių kūryboje ir daug ko nežinau, bet ką gi ten šitiek kartų kepinėti. Nors kažką galiu nuspėti ax.gif mirksiukas.gif ko gero eina šlifavimas ir makijažas......na bet vistiek labai jau daug doh.gif O jei šlifuoti nereikia tai tada kam tiek g.gif Aš kepu tik vieną kartą- rankas , galvą , kojas viską vienu metu. Aišku šiek tiek gaila būna kepti atskirai kokią smulkmenėlę, na bet ką darysi.
O laikas g.gif aš kol kas tik fimo kepiau. Darau pagal instrukciją; ~30mi., plius pridedu dar apie 10min., kol orkaitė tą temperatūrą pasiekia.
Yyla pasiskaičiuoti nesudėtinga. Instrukcijoje (jei tokia yra, arba šiaip ko pasiklausus) pasižiūri orkaitės galingumą, žinai kepimo laiką ir kaičiuoji. Gerai galim pabandyti ax.gif
Maniškė naudoja kažkur 4 ar 5 kw daugini iš centų ir žinai sumą. Iman didžiausią 5kw x45 centai = 2,25Lt. Štai tiek kainuoja 1val. o paskui gali būti niuansai su tarifais; gal turi dviejų tarifų skaitliuką, gal namas su elektrinėmis viryklėmis -tada savas tarifas........
Uf kažką priskaičiavau, gal nesuklydau ax.gif
Atsakyti
oi,kaip sudetinga blush2.gif ai ,geriau as is paperclai,tiesa,man jis zymiai daugiau patinka uz ladoll.

najaa le;lyte biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
yyla, labai faina auksaplauke 4u.gif ...man gal net grazesne uz Zemuogele-myliu auksaplaukius wub.gif
Atsakyti
yyla nieko ten sudėringo, paprasčiausiai tas polimerinis molis gali nelipti prie širdies ir tiek. Va man į taviškes bežiūrint labai rankos niežti išbandyti savaime snigstančią masę kaip reikiant (ne tik smulkmenoms)
O naujoji wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif fainučiukė kokia thumbup.gif ir abi taip nuostabiai kartu žiūrisi wub.gif o spalvos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
yyla, labai mielos lėlytės, ypač auksaplaukė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
yyla, kokios sesytės wub.gif wub.gif įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio smile.gif
Atsakyti
yyla, labai miela Kiaulpienytė wub.gif
Atsakyti
dekui,labai malonu,aciu visoms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2010 02 04, 10:34)
vovere74 aš dar visiškai žalia lėlių kūryboje ir daug ko nežinau, bet ką gi ten šitiek kartų kepinėti. Nors kažką galiu nuspėti  ax.gif    mirksiukas.gif  ko gero eina šlifavimas ir makijažas......na bet vistiek labai jau daug  doh.gif O jei šlifuoti nereikia tai tada kam tiek  g.gif  Aš kepu tik vieną kartą- rankas , galvą , kojas viską vienu metu. Aišku šiek tiek gaila būna kepti atskirai kokią smulkmenėlę, na bet ką darysi.

Tai aš apie Petrovos metodą rašiau. Aišku jeigu paprastai daryt iš vieno karto tai ir trumpiau kepama ir viską kartu. O pagal Petrovą jau kitaip daroma ir reik užkepinėt etapais. Užtat tvirta lėlė gaunasi, nelūžta taip kaip ore džiūstančios ar vieną kartą keptos.

QUOTE(yyla @ 2010 02 04, 11:06)
najaa le;lyte biggrin.gif
...

Miela biggrin.gif O plaukučiai, niam niam spalvytė, tokios spalvos sruogų ir manoji nauja turi biggrin.gif Rytoj baigsiu jau ax.gif
Atsakyti
yyla be zodziu kokios nuostabios lelytes wub.gif stebini thumbup.gif
Atsakyti
Einu ir nešu visur kur tik įmanomą lotuliukas.gif
Mano naujausia ir šiuo metu aišku - mylimiausia:
"Draugai" arba "Bitė Mopsas ir Sigutė"
45 cm ūgio, ladoll, DAS ir kitos medžiagos.
Daryta pas shiZZla kursuose. Didelis jai dėkui už pamokas, kantrybę, pagalbą, supratimą ir už nuostabiai praleistą laiką 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau - parašėlyje 4u.gif
Atsakyti