QUOTE(simbail @ 2010 02 03, 19:25)
Aš irgi jau pagaliau užsisakiau tą masę lipdymui paperclai lygtais. Kaina eina sau

bet bandysiu

Iš paprasto, to maximinio kažkada gavosi kažkas panašaus į lėlę

tai gal sakau iš šio jau kokia lėlė gausis

Simbal ruoškis skirtumas bus nerealus

Čia net nežinau su kuo ir lyginti, na gal kaip kokia cikorijos kava su aukščiausios rūšies arabika
"Maksiminis" modelinas gali atbaidyti nuo lėlių gamybos ilgam
vovere74 aš dar visiškai žalia lėlių kūryboje ir daug ko nežinau, bet ką gi ten šitiek kartų kepinėti. Nors kažką galiu nuspėti

ko gero eina šlifavimas ir makijažas......na bet vistiek labai jau daug

O jei šlifuoti nereikia tai tada kam tiek

Aš kepu tik vieną kartą- rankas , galvą , kojas viską vienu metu. Aišku šiek tiek gaila būna kepti atskirai kokią smulkmenėlę, na bet ką darysi.
O laikas

aš kol kas tik fimo kepiau. Darau pagal instrukciją; ~30mi., plius pridedu dar apie 10min., kol orkaitė tą temperatūrą pasiekia.
Yyla pasiskaičiuoti nesudėtinga. Instrukcijoje (jei tokia yra, arba šiaip ko pasiklausus) pasižiūri orkaitės galingumą, žinai kepimo laiką ir kaičiuoji. Gerai galim pabandyti
Maniškė naudoja kažkur 4 ar 5 kw daugini iš centų ir žinai sumą. Iman didžiausią 5kw x45 centai = 2,25Lt. Štai tiek kainuoja 1val. o paskui gali būti niuansai su tarifais; gal turi dviejų tarifų skaitliuką, gal namas su elektrinėmis viryklėmis -tada savas tarifas........
Uf kažką priskaičiavau, gal nesuklydau