Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Ella, tai nepamiršk tuo pačiu tuos įrankius parodyti rolleyes.gif , o Fimo kur dar jūs randat pirkti? visose lietuviškose internetinėse parduotuvėse jis išgaravęs g.gif , o Living Doll tik Vilniuje ir Panevėžyje , Kaune nėra unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 02 vasario 2010 - 09:59
Fimo ištiesų baigia išgaruoti g.gif Aš jo dar prieš kurį laiką nusipirkau dailės reikmenų parduotuvėje. Kai pirkau sakė, jog tai paskutinis gavimas daugiau nebeturės. O tu žinai aš jo gal ir nepasiilgsiu, sunkoka su juo, ypač su išlyginimu ir dulkių rinkimu verysad.gif jau geriau man rodos Livingdoll. Viena kas šiek tiek pastarajame nelabai tai spalva. Fimo spalvytė labiau prie širdies ir jei yra mėgstančių gryną baltą tai tokio livingo man rodos net nemačiau. Kaip rašiau renku nuolaidikes "Gerose akyse" nes pas juos šitas modelias apie 55 g.gif . O gal kas nors (kur nors) jo pigiau matėt?

P.s bet šiaip tai kanceliarinėse dar turėtų būti fimo klasik gabalėlių. Mano pirmoji lialka tai būtent iš to ir daryta ir kad aš jau labai matyčiau didelį skirtumą tarp fimo klasik ir to spec. fimo miniatiure..... schmoll.gif schmoll.gif man toks jausmas, kad iš tos pačios bačkos doh.gif
Atsakyti
Dar norejau grizti prie putplascio -as ji kepiau ir nieko neatsitiko. Dariau drambliuko kuna is jo,aplipdziau Fimo-puppen ir kepiau truputeli mazesneje temperaturoje nei nurodyta ant pakuotes...del visa ko,atsidariusi langus ir pasiruosusi griebt svylanti padara is peckos. Ir dabar darau lele,kurios kunas bus is putplascio. Va toks drambliukas gavosi (atsiprasau,kad kartojuos,kurios matet-neziurekit lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
mimo,kokia faina ta tavo lelyte biggrin.gif labai miela
ela-as darau lelytes is paper clai mases,kepamu nesu bandzius,labai noreciau pabandyt,gal kada nors smile.gif
Papildyta:
pavonija-manau pradejau [o truputuka eiti link tobulejimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 03 vasario 2010 - 07:34
mimo vaje koks vaizdelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš šitos kompozicijos nemačiau schmoll.gif Abu faini ir lialka ir drambliukas wub.gif wub.gif
O šitas grožis turi kokį nors pavadinimą? Labai fainai mergytė tą drambliuką dekoruoja thumbup.gif thumbup.gif . Turiu dar klausimuką, kepant mažesnėje temperatūroje sustingo normaliai, minkštumo neliko? Gal ir man pabandyti, pas mus namuose gesintuvai yra net 2. Jungiu orkaitę ir stoviu šalia budinčiu režimu bigsmile.gif
yyla - paperclai- supratau ax.gif Labai jaukiai tas modelinas tavo lėlyčių veidukuose žiūrisi. Aš jo irgi turiu nusipirkusi, bet kolkas bijau pradėti blush2.gif brangus, kad jį kur doh.gif Kolkas tik smulkmenėles iš ladollo pabandžiau daryti.
Atsakyti
O jei susileistų veidas dėl to, kad viduje pradėjo tirpti putplastis doh.gif , gaila darbo, na bet jūs bandėt jūs žinot smile.gif, Paperclay ar La doll, kažkaip labai didelio skirtumo nepajutau, vienas daugiau kaip popierius tarp pirštų lipdant jaučiasi, kitas daugiau molį primena, Premier irgi savotiškas ir patinka, kad greitai išdžiūva ne taip kaip La doll ilgai trunka.
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2010 02 02, 09:58)
Ella, tai nepamiršk tuo pačiu tuos įrankius parodyti  rolleyes.gif , o Fimo kur dar jūs randat pirkti? visose lietuviškose internetinėse parduotuvėse jis išgaravęs  g.gif , o Living Doll tik Vilniuje ir Panevėžyje , Kaune nėra unsure.gif .

Fimo yra (ar bent jau prieš porą mėnesių buvo) Faber Castell parduotuvėje Šiaurės miestelyje
Atsakyti
Kas dėl putplasčio kepimo - orkaitėje jis paprasčiausiai išsilydo ir susitraukia. Kaitinant putplastį išsiskiria nuodingi ir beveik bekvapiai garai, tad užsiimant tuo reikalu virtuvėje šiek tiek pasinuodijat. Modelinas dėl to subliukšti neturėtų, nebent labai jo plonai buvo užtepta. Kadangi kepamas modelinas taip pat išskiria nuodingus garus, tai čia darbų saugos o ne lėlės išvaizdos klausimas.
Teko girdėti ne iš vieno lėlininko kad ilgainiui žaisdami su kepamom masėm ir visokiais klijais "virtuvėje" įsitaisė alergiją.
Atsakyti
Viskas aišku thumbup.gif Tada paliekam kepti ir dingstam iš virtuvės. Grįžtam po paros kai viskas bus išsivėdinę o maitinamės tuo tarpu picerijose bigsmile.gif Juokauju ax.gif ax.gif . Išvada- apseisim be putplasčio kepimo mirksiukas.gif
Alergija tai rimta, bet kiek jau ten tų lėlių reikia prigaminti, kad ją įsigytum g.gif
Visas mūsų dabartinis gyvenimas grynas alergenas doh.gif

Atsakyti
~ella~, kompozicijos pavadinimas"Drambliuko gimimas" arba "taip gimsta drambliukai"-kaip pavadinsi-taip nepagadinsi. Mergiote ji lukstena is jo kevalo-taip reiketu suprasti tongue.gif Modelinas pakepus zemesnej temperaturoj nebuvo minkstas,gal tik trapesnis-klijuojant servetele sugebejau drambliuko ausi nulauzt. Tiesa-as putplasti dar i folija buvau ivyniojusi..visai pamirsau paminet. Man drambliukas nesideformavo.
Atsakyti
mimo labai žavus tas "drambliuko gimimas" smile.gif

Aš irgi jau pagaliau užsisakiau tą masę lipdymui paperclai lygtais. Kaina eina sau blink.gif bet bandysiu smile.gif Iš paprasto, to maximinio kažkada gavosi kažkas panašaus į lėlę biggrin.gif tai gal sakau iš šio jau kokia lėlė gausis lotuliukas.gif
Atsakyti
meraites,ar daug isdeginate elektros kepdamos lelytes unsure.gif

Atsakyti