Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

QUOTE(mimo @ 2010 01 31, 17:38)
Nauja skudurinuke Meelda. 25cm ugio
...

Man jos visa poza ir žvilgsnis, tiesiog sako, kad - oi, atsiprašau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tokia kaip nusikaltus kažkuo ar tiesiog susigėdus.
Smagi lėlytė. Ir tokia nedidukė. Man labai patinka siūtos, vis rezgu planą chuliganą sau kokią pasisiūt. bet man, nemėgėjai siūti, tai bus didelis iššūkis. Noriu didelę siūti. Kad būtų ką apsikabinti kai vyras išvykęs lotuliukas.gif
mimo, nedažiebiu, jos veidelis pieštas ar siuvinėtas?
Atsakyti
mantai mimo lelyte i avatara mimo labai panasi biggrin.gif labai miela ir grazute wub.gif

o cia mano 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
fantastika thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz grazius zodzius,mergaites wink.gif Smagu,kad patinka mano lialka.
voveryt, jos veidukas akrilu piestas ir laku uztvirtintas. Tikrai pabandyk bent viena pasisiuti-tokia juk rankose gali laikyti ir nebijot,kad nukris...kitaip nei su modelininemis. As tau galesiu ir kokia iskarpele mailan imesti-kazkada suradau lyg ir jurateles imestose nuorodose.
yyla,labai fainute lelyte wub.gif Kaip man patinka jos truputeli gruobletas veidelis! Zemuogytes tokios grazios-tu jas nerei? Ir gal krepseli pati darei? Gali isduoti,kaip? ax.gif Ir dar norejau paklaust-kaip vadinasi ta zalia sukneles medziaga? Man taip graziai ant lelyciu ziurisi.
Atsakyti
yyla kaip visada grazu wub.gif
Atsakyti
dekui,zemuoges libdytos ir nutapytos,o krepseli patidariau,apsukau maza kamuoliuka siulais ir istepiau klijais,kai isdziuvo numoviau wink.gif
Atsakyti
mimo kokia "apetitna" skudurinukė thumbup.gif . Suknytė graži, medžiagytė labai vykusi (taip sunku rasti lialioms medžiagų mulkiai margintų doh.gif ), o ir ridikiulis kruopščiai padarytas. Gaila nuotrauka daugiau nesididina - gėlės siuvinėtos ?

yyla kokia fainuolė tavo mergytė wub.gif taip nuostabiai žemuogėlės kontrastuoja su žiema už lango. O iš kokio modelino lipdei, labai įdomi struktūra g.gif

Nugi nusipirkau aš vistik penktadienį stekiukų stomatologinių. Dar kartelį ačiuks Kusačiui už nuorodėlę į padruotuvę (pirkau toje kur Konarskio g.) Radau net 3 tinkamus tai iš viso 6 galimybės. Kolkas lipdau iš fimo o ten labai reikia įvairesnių įrankiukų nes su pirštais sunkiai susitvarkau doh.gif o ir nuo per didelio aršumo viskas pradeda plaukti, įpatingai rankos doh.gif doh.gif doh.gif
Dar turiu klausimuką. Aš fimo modelinui darau (galvai) karkasą iš folijos o ore stingstančiai masei irgi reikia? Kolkas gaminau iš tos masės tik smulkmenėles; batus, rankinuką blush2.gif
Atsakyti
Yyla, labai gražiai veidą padarei lėlytei, kitoks thumbup.gif
~ella~, aš darau ant folijos, galima ant putplasčio dar smile.gif wink.gif
Atsakyti
Aha, supratau ax.gif Ačiū Pavonija, darysiu ant karkaso. Su folija jau susitvarkau o va tie putplasčiai doh.gif nors dabar radau garaže kaži kokio kieto žalio ir tokio ne burbuliukiško tai iš jo kažkaip geriau pjaustosi. Kaukoliukių jau turiu- treniruojuos vadinasi lotuliukas.gif , belieka lėlių prigaminti thumbup.gif
Atsakyti
Treniruokis treniruokis biggrin.gif tik ant putplasčio nedaryk su kepama mase gali ištirpti kepant wink.gif, nufotkink savo medicininius stekus kokius pirkai gal ir aš Kaune paieškosiu panašių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 01 vasario 2010 - 11:15
~ella~, aciu ax.gif Especially for you-ridikiulis. Kotelius ir lapelius siuvinejau,o ziedeliai is blyniuku ir karoliuku.
user posted image
Ir dar karta paburbesiu ant fimo-jis tikrai ne pradedanciuju mase...tavo vietoje is kepamu buciau nuo livingdollo pradejusi wink.gif-kaina ta pati,malonus rankoje, neistyzta ilgiau paminkius, lengvai pasiduoda formavimui
Atsakyti
Ačiū mimo už Especially for me 4u.gif biggrin.gif Kruopštu wub.gif o man tai be galo patinka, štai tokios smulkmenėlės wub.gif
Livingdoll tik neseniai aptikau, renku nuolaidas, tadu pirksiu. Pabandymui paėmiau tos pat firmos gabaliuką vadinasi Premo. Patiko thumbup.gif ištiesų ne toks tekantis ir kas svarbiausia dulkes ne taip renka. Na - nuo bjauresnės masės pradėjusi, galėsiu po to geriau pasijausti ax.gif
Pavonija nufotkinsiu tik truputėlį palauk. Baigiu lialkiną pagaminti tai jau kartu ir įrankiukus paprašysiu nupaveiksluoti (dukra tuo užsiima, nes su jos fotoaparatu aš nesusitvarkau doh.gif )
Atsakyti