Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Ačiū pavonija, mimo už gerus žodžius ir palaikymą.
Mimo jokiu būdu negaliu pykti dėl pastabų, man jų labai reikia . Nesu naujokė menuose ,dabar jau užsigrūdinusi bigsmile.gif (čia rimtai) Žinau tik pradėjus kartais sunku atlaikyti kritiką, bet ir vyniojimas į vatą gali būti žalingas g.gif pradedi nebesuprasti kur tavo pliusai kur minusai. Mane kritikuoti galima drąsiai- priimsiu kaip nuoširdžią pagalbą 4u.gif .
O tie visi mano pirmosios katinai rankinukai ir krėslai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif jetau, kad tu žinotum kaip ten viskas buvo daroma doh.gif kūnas -tyliu, katinas visai iš kitos operos, rankinukas..... buvo padarytas po viskam, o plaštaka jį laikanti išsipdyta visai ne į temą doh.gif . Na vien žo maža katastrofa hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif nesimaivau bet tikrai taip jau išėjo..... ir vistik aš tą savo senmergę visvien labai myliu wub.gif wub.gif

"Lėlių namus" žinau thumbup.gif jau prisiregistravau, artimiausiu laiku pasistengsiu su savo mergičkom prisistatyti 4u.gif

Kol rašiau yyla savo lėlytes įkėlė. Kaip man patinka veidukai, akių išraiškos wub.gif wub.gif Labai gražiai ištapyta. Patinka koloras ir rūbų idėjos wub.gif
Atsakyti
~ella~, aisku,kad paciai daugiau kabliuku islenda, nei atsitiktiniam ziurovui. As labiau i bendra vaizda ziuriu. Neesminiai trukumai man visiskai nemaiso, netgi pabrezia leles grozi,nes tikrai matosi,kad ji ne fabrycna nulaizyta lele. Todel tavo senmerge mane labai zavi, ji autentiska 4u.gif
yyla, aciukas :)Tavo lelytes kompanijoje igauna visai kita charakteri,nei kiekviena atskirai. Ypac ta mergyte su balioneliu taip ir norisi paimt ir priglaust.
Pabaigai nauja mano Meelda bigsmile.gif %0 cm skudurinuke.
user posted image
Atsakyti
masiania nu tavo žaisliukai kaip visada thumbup.gif
Vylos chebrytė krūvoj gerai žiūrisi.

..o dabar bežiūrint pastebėjau kad Vylos lėlių veidukai ir Masianos žaisliukų veidukai labai panašūs... blink.gif

"Mimo" nu tu jau viską žinai 4u.gif O va šita skudurinukė labai miela gavosi, suknelės ir batukų spalvos tiesiog fantastika - labai pagyvina lėlę thumbup.gif

Ella labai gera pradžia. Tikrai turi potencialo 4u.gif Matau kad antroje lėlytėje išvengei klaidų kurias padarei pirmojoje, tad jų ir neminėsiu smile.gif Lauksim naujų darbelių wink.gif
Atsakyti
Ačiū Tei aciuks.gif

Merginos turiu klausimą. Ar Vilniuje yra kur nors pirkti stomatologinių įrankių na kad pavyzdžiui aš, paprasta mirtingoji, ne medikė, galėčiau nusipirkti ax.gif . Jaučiu-man labai labai kai kokių norėtūsi. Prisižiūrėjau yutube vaizdelių doh.gif tai ten tokių (manau) stomatologinių įrankiukų žmonės turi. Pati kuo tik nedirbu doh.gif o patogiausi iš sevoninio mamos manikūrinio rinkinio. Dailės reikmenų parduotuvėje radau sau tinkamus tik du, visi kiti per dideli jie skirti skuptūrai ne tokiai miniatiūrinei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2010 01 28, 14:59)
Ačiū Tei  aciuks.gif

Merginos turiu klausimą. Ar Vilniuje yra kur nors pirkti  stomatologinių įrankių na kad pavyzdžiui aš, paprasta mirtingoji, ne medikė, galėčiau nusipirkti  ax.gif . Jaučiu-man labai labai kai kokių norėtūsi. Prisižiūrėjau yutube vaizdelių  doh.gif  tai ten tokių (manau) stomatologinių įrankiukų žmonės turi. Pati kuo tik nedirbu  doh.gif  o patogiausi iš sevoninio mamos manikūrinio rinkinio. Dailės reikmenų parduotuvėje radau sau tinkamus tik du, visi kiti per dideli jie skirti skuptūrai ne tokiai miniatiūrinei  ax.gif

yra dviejose vietose -Vilniaus Gatvėje yra medicinos reikmenų parduotuvėlė, ir yra prie Helios City, ten kur "Samsonas", šalia jo irgi medicinos reikmenys 4u.gif
Atsakyti
Oi ačiū ačiū kusachiau (beveik eiliuotai hihihi.gif) aciuks.gif Kaip aš nepagalvojau apie Vilniaus gatvę doh.gif Tiesa užėjus niekados nebuvau, man rodės jog ten tik med. chalatai, ramentai ir inchaliatoriai blush2.gif o štai prie Helios, visiška naujiena. Abi vietos tinka assa.gif : eisiu ieškoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2010 01 28, 15:46)
Oi ačiū ačiū kusachiau (beveik eiliuotai hihihi.gifaciuks.gif Kaip aš nepagalvojau apie Vilniaus gatvę  doh.gif  Tiesa užėjus niekados nebuvau, man rodės jog ten tik med. chalatai, ramentai ir inchaliatoriai  blush2.gif  o štai prie Helios,  visiška naujiena. Abi vietos tinka  assa.gif  :  eisiu ieškoti  bigsmile.gif

stomatologiniai stekiukai apie 10 lt už vnt kainuoja, taip apytiksliai 4u.gif bent jau vasarą tokios kainos buvo smile.gif
Atsakyti
kokios dailios thumbup.gif
Atsakyti
Atsiradus Lėlių namams, čia labai sulėtėjo tempai smile.gif O ir aš po ilgo laiko ir aš ateinu su nauja lėle.

Paperclay, šilkas, popierius, atlasinė juostelė, akriliniai dažai, pastelės. Ūgis stovinčios 50cm, sėdinčios apie 38cm
user posted image

Daugiau ČIA
Atsakyti
Grazuole lelyte,meniska tokia smile.gif

o del stomotologiniu ir as pirkau,bet cia Klaipedoje. tai ten irankiu dantim remontuoti visokiausiu,tai viena toki issirinkau su apvaliais burbuliukais ant galo vienas didesnis ,o kitam gale mazesnis.labai patogu nosyciu skylutes padaryt,o daugiau sau tinkamo nieko neradau... 7 lt kainavo man
Atsakyti
Nauja skudurinuke Meelda. 25cm ugio
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2010 01 31, 19:38)
Nauja skudurinuke Meelda. 25cm ugio

Oj, kokia grazute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nuostabi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 31 sausio 2010 - 18:03