Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

senokai nebuvau pasirodziusi:}

mano paskutynioji drauge:

Elze ir 3 jos broliai

user posted image
user posted image
dar
ir dar
dar
paskutynioji

:}

beveik surinkta grupe kursams kaune antra vasario savaitgali
renku grupe vilniuje

ramybes, ramybes, ramybes...
Atsakyti
grazi...ech.. rolleyes.gif
Atsakyti
Zaviuosi, Jusu lelytemis. wub.gif wub.gif wub.gif Zavuosiu ir varvinu seile. Jos man tokia mistika. Jau nusipirkau specialaus leliu gamybai skirto ore dziustancio modelino ir ruosiuosi, tiksliau vis dar nedristu pradeti. Vis dar skaitineju informacija, domiuosi....Kiek neaiskumu... doh.gif
Tei, zemai lenkiu galva pries Tavo lelytes ir Tave. 4u.gif
Iskilo klausimas, kokios reikia vielos kunui? Is kur ja perkate?
Atsakyti
Dove, Laimikai
Ačiū 4u.gif

QUOTE(~saulyte~ @ 2010 01 23, 21:13)
Tei[/color], zemai lenkiu galva pries Tavo lelytes ir Tave.  4u.gif
Iskilo klausimas, kokios reikia vielos kunui? Is kur ja perkate?

Ačiū Saulyte, o viela visokia tinka, svarbu kad nesunkiai lankstytųsi. Aš naudoju nerudijančio plieno vielą (1,2 mm diametro berods) ir varinę vielą (2 mm diametro). Pirkau senukuose, šiaip mergaitės naudoja ir floristikai skirtas vielutes - jos plonesnės ir minkštesnės, tinka jei reikia ką apraizgyti. Kai pirksi vielą, būtinai nusipirka ir žnyples jai lankstyti bei kitas jai karpyti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 23 sausio 2010 - 20:28
Senokai nerodziau zaislu...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shiZZla @ 2010 01 23, 13:12)
senokai nebuvau pasirodziusi:}

mano paskutynioji drauge:

Elze ir 3 jos broliai
....

Labai gaila, kad nuotraukose neišeina atskleisti tikrojo grožio doh.gif Man labai patiko ši kompozicija, bet kai pamačiau gyvai - blink.gif Rimtai, lengvas tks, bet teigiamas, šokas buvo. Labai labai nuostabus darbas 4u.gif

QUOTE(masiania @ 2010 01 24, 12:34)
Senokai nerodziau zaislu...

Su sparniukais bigsmile.gif
Kaip tau gerai gaunasi tie žaisliukai, atrodo, jie jau tiesiog tampa tavo vizitine kortele biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif o cia mano miniatiurine,14 cm biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 01 24, 16:18)
biggrin.gif o cia mano miniatiurine,14 cm biggrin.gif

user posted image

is tavo darbu ispudis toks - kad tau jie gaunasi neiprastai lengvai, tarsi savaime.... neiskankinti tokie..... 4u.gif
Atsakyti
oi nezianu,va su sita lelyte,tai kunelis jau buvo padarytas vasara,galvojau darysiu koki berniuka{pripazinsiu net ismest norejau,nes galvojau nevyksusi bus lelyte)...bet tik va dabar pabaigiaui,vakar paemiau ir pabaigiau,siandien tik detales liko,va dar matau batelius reikia uzmauti biggrin.gif nes pamirsau smile.gif
Papildyta:
istikro nemegstu labai iscatskintu ir isdailintu leliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 01 24, 17:14)
istikro nemegstu labai iscatskintu ir isdailintu leliu biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif

masiania, kaip visada puikūs žaisliukai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
shiZZla labai graži tavo Elzė smile.gif Veidukas, šukuosena thumbup.gif O feniksiukai wub.gif Man tiktai pirštai jos kaip nagai tokie ilgi, užsirietę schmoll.gif baisoki. Nors gal čia turi taip būt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2010 01 25, 08:46)
shiZZla labai graži tavo Elzė smile.gif Veidukas, šukuosena  thumbup.gif O feniksiukai  wub.gif Man tiktai pirštai jos kaip nagai tokie ilgi, užsirietę  schmoll.gif baisoki. Nors gal čia turi taip būt  smile.gif

jau antras zmogu taip sako ir nuotraukoj man paciai kliuna, bet va voveryte sako realybei jie taip neatrodo visai:} ir man rodos kad neatrodo:} gal rakursas toks
Atsakyti