Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Tei , jei visos lėlytės gražios tai taviškės tiesiog tobulos, negaliu atsigrožėti wub.gif Pamenu dar viena man įstrigusi iki gyvo kaulo ta tokia juoda juoda, nepamenu kuo ji vardu, niu bet grožis nerealus kaip ir šios smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės, man taip smagu smile.gif
Iš tikrųjų prie šios lėlės sėdėjau ne vieną valandą (užtruko apie porą mėnesių), kartais jau atrodė kad niekada tas karoliukų siuvinėjimas nesibaigs doh.gif

QUOTE(dange29 @ 2010 01 20, 17:14)
o as kol kas atidejau viska, nes man per daug neaisku... ar visos, kurios jau graziai taip darot ismokote to kursuose? ar imanoma paciai? nes man tas karkasas neaiskus...daug neaiskumu. verysad.gif

aš jokiuose kursuose nebuvau. Informacijos ieškojau internete ir pati eksperimentavau, tobulinau technologiją.
Dėl karkaso - tai ten viskas daug paprasčiau nei atrodo.
Nusipiešk maždaug lėlės eskizą naturalaus dydžio, ir pagal jį išsilankstyk karkasą.
Man patinka pirmiausia iš storos vielos išlankstyt kojas, iš plonesnės rankas ir galvos pagrindą, jas nusilipdyt o po to sujungti viską. Pagal piešinį tik reikia pamatuot, kad proporcijos nepasimestų. Siūlyčiau pradžiai daryti lėlyte ne pilnai lipdytą, bet su sinteponiniu kūnu - bus lengviau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 20 sausio 2010 - 22:37
aciu, Tei, as ir maniau, kad lengviau gal atskirai kojas rankas daryt...beje, kokio aukscio paprastai darot lelytes?
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 01 21, 11:01)
aciu, Tei, as ir maniau, kad lengviau gal atskirai kojas rankas daryt...beje, kokio aukscio paprastai darot lelytes?

į mane galima kreiptis ir vienaskaita smile.gif
mano lėlės dazniausiai apie 37 cm arba zemesnes.
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2010 01 19, 23:45)
user posted image

niu jooooo swoon.gif kokia ismone ir elegancija ir darbeio kiek ir ,ir ,ir ,ir zodziu pritrukau doh.gif labai abai grazi thumbup.gif
Atsakyti
Siandien dienos zurnale Zmones NR3 yra straipsnis apie Sasa Petrova su leliu nuotraukomis
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 01 21, 17:32)
niu jooooo swoon.gif kokia ismone ir elegancija ir darbeio kiek ir ,ir ,ir ,ir zodziu pritrukau doh.gif labai abai grazi thumbup.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prapieste @ 2010 01 21, 18:37)
Siandien dienos zurnale Zmones NR3 yra straipsnis apie Sasa Petrova su leliu nuotraukomis

kiek maciau, ne is tolo lelytes neprilygsta cia matytoms kai kurioms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 01 21, 21:06)
kiek maciau, ne is tolo lelytes neprilygsta cia matytoms kai kurioms. 4u.gif

g.gif Aš jas apžiūrėjau iš arti. Man tai jos nerealiai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Tei, tavoji lele nepakartojamai grazi bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 01 22, 02:15)
Tei, tavoji lele nepakartojamai grazi  bigsmile.gif  wub.gif

Sveikos,

Ieskau siuvejos kuri galetu pasiuti lelytes leliu teatriukui.

Prasau pasiulymus rasykit i a/z

Veiksmas vyksta Vilniuje
Atsakyti
Tei, nuostabi lelyte. Tas namelis rankose labai labai, toks paslaptingas.
Atsakyti