Darau rankytes su vielutes karkasu, vielute islankstau rankytes formos ir tada aplipdau.
QUOTE(juratele2006 @ 2010 01 18, 23:34)
Darau rankytes su vielutes karkasu, vielute islankstau rankytes formos ir tada aplipdau.
Dėkui

Psirodau toms kurios į lėlių namus neužsuka 
Žiemos Dienos Mūza - 37 cm, ore stingstantis modelinas, plaukai vilna, akys rankų darbo na ir t.t.

daugiau cia

Žiemos Dienos Mūza - 37 cm, ore stingstantis modelinas, plaukai vilna, akys rankų darbo na ir t.t.

daugiau cia
Tei, fantastikų fantastika
likaus užavėta nuo žemės lig dangaus
aš ir čia tik peržiūriu lėlytes, bet jei kas labai jau "krenta širdin" tai jau ir pagiriu

Tei,kokia lele
,kokia suknele :blink:kiek cia darbo ideta
ne tk darbo bet ir fantazijos,profesionalu

TEi lelyte tikras STEBUKLAS!Tokia lelyte tik kokioje parodoje ir galerijoje galima butu stebeti! Negaliu atsigrozeti!Puikus, grazus ir labai kruopstus darbas!
Ei, Yyla, parodyk ir savo nauja lelyte-katyte!Uzmaciau
Ei, Yyla, parodyk ir savo nauja lelyte-katyte!Uzmaciau

QUOTE(vovere74 @ 2010 01 17, 19:15)
Nežinau, gal aš ir neteisi, bet galvoju, kad mokytis reik nuo lengviausio link sudėtingiausio. Va tik dėl medžiagų kitaip manau
Pradedantiesiems ir taip nelengva, o dar jei modelinas prastas 

Hm, o aš jau pasišovus daryt

Tei, įsimylėjau suknelę

ELlJA, ne i leliu tema, bet man ziauriai patinka tavo avataras. man kaskart labai nuotaika pakelia
debesyla, as tau prie kompanijos-as irgi ziauriai su raubais vargstu. Turbut reiktu iprast nuogales lipdyt

debesyla, as tau prie kompanijos-as irgi ziauriai su raubais vargstu. Turbut reiktu iprast nuogales lipdyt

Aiū mergaitės, aš stengiuosi 
Taigi ir tose galerijose ne šventieji lėles lipdo

QUOTE(ingaide @ 2010 01 20, 11:09)
Tokia lelyte tik kokioje parodoje ir galerijoje galima butu stebeti!
Taigi ir tose galerijose ne šventieji lėles lipdo

Nors jau gyriau LN, bet per daug tokiai lėlei nebus- NUOSTABU

Tei, tavo lėlytė nuostabi. Labai labai patiko
Trūksta žodžių tokį grožį aprašyti