Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

Darau rankytes su vielutes karkasu, vielute islankstau rankytes formos ir tada aplipdau.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2010 01 18, 23:34)
Darau rankytes su vielutes karkasu, vielute islankstau rankytes formos ir tada aplipdau.

Dėkui smile.gif Tikrai labai dailios rankytės. Tik jaučiu, kad tokias padaryti reikia nemažai lėlyčių nulipdyti smile.gif
Atsakyti
Psirodau toms kurios į lėlių namus neužsuka wink.gif
Žiemos Dienos Mūza - 37 cm, ore stingstantis modelinas, plaukai vilna, akys rankų darbo na ir t.t. smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

daugiau cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 19 sausio 2010 - 23:47
Tei, fantastikų fantastika 4u.gif likaus užavėta nuo žemės lig dangaus wub.gif wub.gif wub.gif aš ir čia tik peržiūriu lėlytes, bet jei kas labai jau "krenta širdin" tai jau ir pagiriu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Tei,kokia lele blink.gif ,kokia suknele :blink:kiek cia darbo ideta blink.gif ne tk darbo bet ir fantazijos,profesionalu wink.gif
Atsakyti
TEi lelyte tikras STEBUKLAS!Tokia lelyte tik kokioje parodoje ir galerijoje galima butu stebeti! Negaliu atsigrozeti!Puikus, grazus ir labai kruopstus darbas!

Ei, Yyla, parodyk ir savo nauja lelyte-katyte!Uzmaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2010 01 17, 19:15)
Nežinau, gal aš ir neteisi, bet galvoju, kad mokytis reik nuo lengviausio link sudėtingiausio. Va tik dėl medžiagų kitaip manau biggrin.gif Pradedantiesiems ir taip nelengva, o dar jei modelinas prastas doh.gif

Hm, o aš jau pasišovus daryt blush2.gif Tik kad man labai su rūbais sunkiai, tai ir voliojasi galvos rankos bekūnės. Galvojau, bent nuoga būtų su viskuo ax.gif
Tei, įsimylėjau suknelę wub.gif Na, ir visa kita, žinoma, bet suknelė tai thumbup.gif
Atsakyti
ELlJA, ne i leliu tema, bet man ziauriai patinka tavo avataras. man kaskart labai nuotaika pakelia 4u.gif
debesyla, as tau prie kompanijos-as irgi ziauriai su raubais vargstu. Turbut reiktu iprast nuogales lipdyt tongue.gif
Atsakyti
Aiū mergaitės, aš stengiuosi smile.gif

QUOTE(ingaide @ 2010 01 20, 11:09)
Tokia lelyte tik kokioje parodoje ir galerijoje galima butu stebeti!

Taigi ir tose galerijose ne šventieji lėles lipdo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 20 sausio 2010 - 12:46
Nors jau gyriau LN, bet per daug tokiai lėlei nebus- NUOSTABU wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai labai grazi...
o as kol kas atidejau viska, nes man per daug neaisku... ar visos, kurios jau graziai taip darot ismokote to kursuose? ar imanoma paciai? nes man tas karkasas neaiskus...daug neaiskumu. verysad.gif
Atsakyti
Tei, tavo lėlytė nuostabi. Labai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Trūksta žodžių tokį grožį aprašyti ax.gif
Atsakyti